Şimdi Ara

'Western Digital passport 320gb' hakkında bilgi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen kullanan yada yeterli bu marka ve modelle bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum teşekkürler....

• 2,5 galiba güzel hdddir
  • Ürünü yeni yeni kullanıyorum. Memnunum. Malum WD kalitesi.. Dosyaları depolayıp saklamak için kullanışlı ve şık bi seçim
  • 2 ay önce almıştım, şık, ufak, tek usb kablodan data&power, tek eksiği kılıfı olmayışı.. arkadaşın deiği gibi malum Western Digital..adı yeter..
  • adı yeter fakat belli bir süre sonra sorun çıkartıyorlar. benim de ilk wd'm(320 gb), lakin bilinemez bi sebep dolayısıyla bi anda hiçbir bilgisayar tarafından tanınmamaya başladı. servise göndericem. bakalım nasıl bi çözüm üretecekler.
    sorun şöyle: (ki interneti araştırınca, bu sorun bol bol varmış her yerde)
    bilgisayar yeni bi sürücü bağlandığını görüyor fakat bunun harici hard disc olduğunu veya içeriğini görmüyor. takıldığı anda bilgisayara, iki kere diski döndürmeye çalışan ses geliyor ve sonra susuyor. elektrik gidiyor gibi gözüküyor. başka bi sorun olsa gerek.
    logosoft servisi nasıldır? bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jürgen -- 29 Ocak 2009; 10:59:00 >
  • kesinlikle pasaport serisi almayın, aldırmayın. üzülürsünüz.
  • arkadaşlar bende 2 ay önce exa dan aldım aynı problemle karşılaştım wd yi başka bir bilgisayarda deniyorum yine açmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.