Şimdi Ara

western passport harici HDD çalışmıyor ACİL YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım 160 GB lık harici HDD yi oto teybine bağlamak istedim çalışmadı. :(

teybin teknik değerlerinde desteklediği disk boyutu : 250 GB dosya türü : fat 12 / 16 / 32 ben fat 32 yaptım. verebileceği güç : 500 mA. ama her ne hikmetse HDD yi tanımadı / çalıştırmadı. ? Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların fikirlerini bekliyorum.

Teknik bilgiye sahibim ( tekniker )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_racer -- 28 Eylül 2007; 19:23:08 >

• ilginç... Demek o kadar büyük hddleri de destekliyorlar.. Vay bee..

Harici hddnizi bilgisayarda denediniz değil mi? çalışıyor.. Acaba içine attığınız müzik formatı nedir..

Olmazsa öncelikle teybinizde fat32 ile biçilnemiş, içine müzik atılmış bir belleği deneseniz hiç fena olmaz..
  • ( pionner 7950 UB ) destekliyor. kingston 1 GB flash fat 32 destekliyor. tek parça olması gerekli = tek parça yaptım. müzik formatı mp3 ki zaten flastan attım HDD ye... beni düşündüren çalışmaması için hiç bir sebep yok. Az önce eski konuları kurcalarken bir arkadaş kablonun kesitinden ve uzunluğundan felan bahsetmiş. bu bir sebep mi bilmiyorum ama benim zihinimde tek sorun bu kaldı. kablo kesiti ince olursa geçen akım(amper) az olur. kalın bir usb kablosu var mı ki :S hepsi standart değilmi yahu :)

HDD pc de mükemmel çalışıyor . :) hatta herkese tavsiye bile edebilirim. veri hızı / tasarımı / sadeliği süper... :( bana lazım olan yerde çalışsa daha süper olacak ama :P

YArdımlarınızı ve fikirlerinizi paylaşın arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_racer -- 27 Eylül 2007; 1:17:37 >
  • Şimdi sorun güç sorunu da olabilir..... Sonuç da 2.5" lik bir hdd.. Yeterli güç sağlanmıyor olabilir.. Bu kablo işi de mantıklı gibi.. Farkıl USB kabloları deneyiniz.. Sizin mevcut USB kablonuz çift başlı. Teyple uyuşmuyor olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.