Şimdi Ara

WesterosGame | Orjinal Steam/Origin CD-Keyler, PSN Kartları, Xbox Live, Steam Wallet, UGC, WOW ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba Arkadaşlar,

WesterosGame olarak sizlere en uygun fiyatlarla Orjinal Oyunların CD-Key'lerini ve çeşitli Prepaid Kartları ulaştırmayı amaçlıyoruz. Uzun zamandır Oyun sektöründeyiz.

Satışını yaptığımız Tüm CD-Key ve Prepaid Kartlar %100 Güvenli olup, Şirketimiz tarafından garanti altındadır. Kesinlikle kapanma, iptal olma veya silinme gibi durumlar söz konusu olmaz!. Satışını yaptığımız tüm CD-Keyler EU yani Avrupa menşeili olup ve hepsinde İngilizce Dil Seçeneği mevcuttur. Sonradan patch, VPN Aktivasyon vs. gibi yamalar ile uğraşmak zorunda kalmayacaksınız..

Bizim tarafımızdan kaynaklanan bir sorun durumunda ise; en hızlı şekilde para iadesi yada değişim yapıyoruz. Farkımız Bakış Açımız, Amacımız ise %100 müşteri memnuniyeti.

# Oyunların dili %100 İngilizcedir. EU/Avrupa versiyonlardır. Patch, VPN vs. gerektirmez!
    # Kutu/DVD Kargo Gönderimimiz yoktur, sadece Orjinal CD-Keylerin ve Prepaid Kartların taranmış görüntülerini özel mesaj/mail ile göndermekteyiz.
    # Fiyatlarımızın ucuz olmasının sebebi kar marjımızın çok düşük olmasıdır.
    # Aldığınız Tüm CD-Key ve Prepaid Kartlar %100 Güvenli olup Firmamız tarafından garanti altındadır. İleride kapanma/silinme gibi sorunlar yaşamayacaksınız!

WesterosGame Zar Game Marketing Ltd.®'nin tescilli markasıdır.

Ödeme Yöntemleri: Garanti Bankası, İş Bankası, Ziraat Bankası, Halk Bankası, HSBC, Akbank, Western Union, Liberty Reserve, WebMoney, FastPay, GittiGidiyor, SanalPazar, PayPal (Onaylı Hesaplar için).

GittiGidiyor Dükkanımız:http://dukkanlar.gittigidiyor.com/WesterosGame/ - GittiGidiyor daki Fiyatlarımızda +%10 komisyon vardır. Bu yüzden fiyatlar farklılık gösterebilir...

Satın Almak için: Forum üzerinden Özel Mesaj gönderip bizimle temasa geçebilirsiniz. Skype/MSN Adresimiz: westerosgame.

Teslimat: Ödeme alındıktan sonra aynı gün içerisinde teslimatı mail yada özel mesaj yoluyla gerçekleştiriyoruz.

Not: Oyun Listemize En Çok Talep edilen oyunları yazdık. Portföyümüz çok geniştir, liste dışında istediğiniz bir oyun varsa onuda tedarik edebiliriz.

Önemli Uyarı: CD-Key'ler için Fiyatlar zaman geçtikçe düşmektedir. Bu yüzden satın almadan önce bize sorup fiyat teyidi alabilirsiniz...

EA Origin CD-Key EU/Avrupa Versiyon:

Battlefield 4 *Ön-Sipariş 31-10-2013* : 90 TL
    Battlefield 4 Premium * Ön-Sipariş 31-10-2013* : 99 TL
    Fifa 14: 69 TL
    F1 2013: 45 TL

Steam CD-Key EU/Avrupa Versiyon:

Call of Duty: Ghosts *Ön Sipariş 05-11-2013* : 85 TL
    Call of Duty: Ghosts + Season Pass *Ön Sipariş 05-11-2013* : 199 TL
    Arma III Limited ( ARMA III + ARMA: Cold War Assault ) : 55 TL
    Payday 2 : 50 TL

Uplay & Ubisoft CD-Key EU/Avrupa Versiyon:

Splinter Cell Blacklist Upper Echelon Edition : 43 TL

Diğer CD-Keyler EU/Avrupa Versiyon:

Pro Evolution Soccer 2014 : 50 TL

PSN (Playstation Network) Kartları:

UK - İngiltere Hesaplar için:

25£ PSN Kart : 80 TL
    35£ PSN Kart : 110 TL

US - Amerikan Hesaplar İçin:

20$ PSN Kart: 45 TL
    50$ PSN Kart: 110 TL

Açıklamalar:

Steam Oyunları için; Steam Hesabı gerekmektedir.http://cdn.steampowered.com/download/SteamInstall.msi adresinden Steam'i indirip ücretsiz üye olmanız gerekmektedir. Üye olduktan sonra bizim verdiğimiz Steam CD-Key'i aktive edip oyunu indirmeye başlayabilirsiniz. Oyun indirme işlemi tamamlandıktan sonra oyunu oynayabilirsiniz.

EA Origin Oyunları için; EA Origin hesabı gerekmektedir.http://www.origin.com/ie/download adresinden EA Origin'i indirip ücretsiz üye olmanız gerekmektedir. Üye olduktan sonra bizim verdiğimiz EA Origin CD-Keyi aktive edip oyunu indirmeye başlayabilirsiniz. Oyun indirme işlemi tamamlandıktan sonra oyunu oynayabilirsiniz.

UPlay & Ubisoft Oyunları için;http://static3.cdn.ubi.com/orbit/launcher_installer/UplayInstaller.exe adresinden Uplay uygulamasını indirip size verdiğimiz CD-Keyi buradan aktive etmeniz gerekmektedir. Daha sonra oyunu indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

UGC: Ultimate Game Card - Yüzlerce oyun ve serviste kullanılabilen alternatif bir ön-ödemeli oyun kartı sistemidir.Kodlar tek kullanımlıktır ve iadesi mümkün değildir. Geçtiği yerler ve oyunlar :http://www.ultimategamecard.com/allgames.html

Steam Wallet: Steam Cüzdan Kartıdır.Steam Wallet ile Steam hesabınıza nakit para aktarabiliyor; alışverişiniz için paranızı önceden ayırabiliyorsunuz.Steam hesabınızda böylelikle bir bakiyeniz oluyor ve bakiyeyi Steam içerisinde istediğiniz oyunu alarak harcayabiliyorsunuz. Kartlar sadece 20$'lık ve 50$'lık kodlar halinde satılmaktadır. Kodu aldığınızda yapmanız gereken Steam'den Games/Oyunlar menüsünü açıp Steam Wallet Kart Ekle / Redeem a Steam Wallet Code menüsünü kullanarak yüklemektir.

PSN Kart: Playstation Network Kart - Playstation Network Kartları size çok büyük bir kolaylık sunarak hesabınıza anında bakiye yükleminizi sağlayan bir ön ödemeli karttır. Bu kartlar sayesinde kredi kartı bilgilerini vermeden Playstation Network üzerinden istediğiniz herşeyi satın alabilirsiniz. Kart üzerlerindeki Miktarlar Bakiye olarak Hesabınıza otomatik olarak yansımaktadır. Bütün indirebilir içeriklere erişebileceksiniz ve Playstation Network Store'un tadını çıkaracaksınız. ÖNEMLİ BİLGİ: Kartları kullanabilmek için UK yada US hesabınız olması gerekmektedir. Türkiye PSN'de bu kartlar geçmemektedir. Hangi ülkeye ait PSN hesabınız varsa o ülkenin PSN Kartını almak durumundasınız.

Xbox Live & Microsoft Points: Xbox cihazlarında kullanılan, online oyun oynama ve dijital market gibi işlevleri olan bir çevrimiçi ağdır.Xbox Live Marketplace™den dijital oyun satın alabilir veya DLC indirebilir ve benzeri birçok şeyi yapabilirler.Xbox LIVE Marketplace üzerinden oyun, film, tema, avatar kıyafetleri ve benzeri ürünlerin satın alınması için Microsoft Point kullanılır. Satın alınırken miktarları bölgeden bölgeye değişse de aynı ürün tüm bölgelerde aynı Microsoft Point karşılığında satılmaktadır.Daha Detaylı bilgi için:http://xboxturkiye.org/xbox-live-nedir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydindril -- 13 Ekim 2013; 13:40:56 >

• Bir an `nasil guvenebiliriz?` diye soracaktim ki gittigidiyor profilinizi gordum. Fiyatlar sahane, yorumlara gore satici da sahane, ozellikle WoW paketleri blizzard`in kendi digital download fiyatindan dahi ucuz.
    Pek yakinda alisveris yapacagiz, aman fiyatlar boyle kalsin

Edit: Arkadastan WoW paketi satin aldim, keyler aninda gonderildi. Tamamen sorunsuz ve hizli bir alisveris oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihbesikci -- 11 Mayıs 2013; 21:03:50 >
  • Çok iyi ve ilgili bir satıcı.(O bir oyuncu.)
    Bir alışverişimiz oldu, İnşallah daha çok alışverişimiz olacak.
    Kesinlikle güvenebilirsiniz.

• ilgili, hizli, iyi ve super bir satici. cok memnun kaldim bundan sonra psn kartlarini bu arkadastan alicam kesinlikle.
  • bu çocuk bi harika =)) kubilay bf4 çıktıgı getirmessen oyarım
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar

@mustafacan1980, getircem tabi sıkıntı yok
  • Merhaba,
    Gittigidiyordan 55 liraya BF3 Premium aldım ama burada 50 lira demişsiniz neden böyle bir fiyat farklılığı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam EU key çalışmadı.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhasturk

Merhaba,
    Gittigidiyordan 55 liraya BF3 Premium aldım ama burada 50 lira demişsiniz neden böyle bir fiyat farklılığı var.

+ %10 gittigidiyor komisyonundan dolayı. Buradaki fiyatlarda %10 komisyon yoktur. Direk havale/eft fiyatlarıdır.
  • güzel alışverişti gecenin ilerleyen saatinde yaptığım alışverişe anında key ini verdi helal olsun ve sağolasın
  • Hocam 54 TL lik Defiance'yi GG'ye ekleyebilir misin? Taksitle alıcam.
    Aslında sanalpazar.com'dan satsan daha az komisyon alıyorlar.
  • sanalpazarda olur. bu arada defiance 54 TL değil 58 TL. sanalpazar komisyonuyla beraber 60 TL ye verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydindril -- 7 Mayıs 2013; 18:02:50 >
  • Sanal Pazar profil linkinizi gönderebilir misiniz?

Bir diğer konu ise Far Cry 3 Steam aktivasyon keyi mevcut mudur?
  • quote:

Sanal Pazar profil linkinizi gönderebilir misiniz?

Sanalpazar profil link:http://www.sanalpazar.com/user_reputation.php?user_id=211704

Far Cry 3 Steam mevcuttur. Fiyatı listede belirtttim zaten 34 TL olarak.
  • Defiance aldım 1 adet. Kodu hemen gönderdi. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

quote:

Sanalpazar profil link:http://www.sanalpazar.com/user_reputation.php?user_id=211704

Listede belirtilen Uplay keyi olarak gözüküyor aldığım keyi Uplay değil steam üzerinden aktif etmek istiyorum?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

quote:

Listede belirtilen Uplay keyi olarak gözüküyor aldığım keyi Uplay değil steam üzerinden aktif etmek istiyorum?

Steam Key olarak o oyun mevcut değil maalesef. Steam üzerinden alabilirsiniz direk o oyunu.

• birader counter strike yok mu ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L33T KR3W

birader counter strike yok mu ya ?

Counter-Strike GO - Global Offensive var. Onunda fiyatı 20 TL dir.
  • BF3 Premium aldım hiç beklemeden key gönderildi güvenilir kullanıcı
  • gitti gidiyordan ilk defa alışveriş yaptım.. hızlı ve güvenilir :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.