Şimdi Ara

Westone 3 Earphones İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu arada konuyla alakasiz biliyorum ama avatardaki amfi nedir? su anda kullandigin amfi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wq

@nurixy

bu arada konuyla alakasiz biliyorum ama avatardaki amfi nedir? su anda kullandigin amfi mi?

sibilance konusunda bazı uçlarla maalesef hissettim sadece uzun comply de az var şunu da yinelemek isterim custom suz bir w3 ve amfisiz bana maalesef tat vermiyor ses kaydı olarak ALAC kullanıyorum yinede standart uç yaklaşamaz.Zaten head fi de anketler düzenleniyor sibilance konusunda yarısı var diyor yarısı yok diyor demek ki insanların kulak zarının nozzle olan uzaklığı ve yakınlığı fark oluşturabilir.

Eddie Current Aficianado daha çıkmadı Craign in yeni gözbebeği çok tatlı bir tasarımı var ses olarak ta öyleymiş şuan almadım ama ilerde mutlaka alacam.3 pin balanced output ve 4 pin balanced out var headphone için balanced çıkışı olması benim için önemli tabi.Ayrıca AD1 2 tube kullanıyor bu tube ler 307A ve 300B tube lerden daha iyi olduğu söyleniyor...Eddie i doğallığı en yakın ve müzikal tonu diğerlerinden daha üstünmüş bu araştırma işığında bende seneye alacağım amfi listeme girdi hi-end bir ürün olan aficianodo avatarım gördüğün kısım sadece amfi tarafı ayrıca power suppy si için bir kutu daha olacak mış.....

yakın reismler..

http://img91.imageshack.us/my.php?image=dsc3237sw8.jpg

http://img91.imageshack.us/my.php?image=img4692.jpg

http://img91.imageshack.us/my.php?image=img4693.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 4 Nisan 2009; 10:58:09 >

• en uygun nerden alabiliriz beyler bu kulaklığı dolar düşüyor bende almayı düşünüyorum kargo gümrük olayları filan düşündürüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

en uygun nerden alabiliriz beyler bu kulaklığı dolar düşüyor bende almayı düşünüyorum kargo gümrük olayları filan düşündürüyor

Mike dan al sıfır w3 340 dolar artı 18 dolar shipping mike@freqcitysound.com gümrük olayı zaten problem değil um2 den daha küçük bir kutusu var.Mike a rica et 30 dolar yazıversin sorunsuz eline ulaşır.Yaklaşık 1 hafta süren bir shipping süresü var..

Herhalde cowon S9 ile dinleyeceksin...hadi bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 4 Nisan 2009; 12:06:57 >
  • Nasıl bir kulakmış bu W3 ya :) ie4, ep630, cx500 den sonra dinliyorum. Ses kalitesi inanilmaz tatmin edici. Kulaklık o kadar güçlü ki, hangi şarkının kalitesi iyi hangisini kötü olduğunu anlamanız çok kolay oluyor.

Kesinlikle standartlarınızı yükseltecektir bu kulaklık, dikkat edin! daha sonra başka kulaklıklar tat vermeyecektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trineux

Nasıl bir kulakmış bu W3 ya :) ie4, ep630, cx500 den sonra dinliyorum. Ses kalitesi inanilmaz tatmin edici. Kulaklık o kadar güçlü ki, hangi şarkının kalitesi iyi hangisini kötü olduğunu anlamanız çok kolay oluyor.

Kesinlikle standartlarınızı yükseltecektir bu kulaklık, dikkat edin! daha sonra başka kulaklıklar tat vermeyecektir...

mrb beğendiğinize sevindim ....

acaba nano ile iphone arasında ses kalitesi farkı var mı.... bende ipod touch 2g var ama çok büyük geliyo amfi ile nano nun boyutu çok küçük ve ince..

sayımız gittikçe artıyor ve umarım ilerde çok daha fazla olacaz topiği westone 3 fun club yapmamız gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 4 Nisan 2009; 12:33:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nurixY

quote:

en uygun nerden alabiliriz beyler bu kulaklığı dolar düşüyor bende almayı düşünüyorum kargo gümrük olayları filan düşündürüyor

Mike dan al sıfır w3 340 dolar artı 18 dolar shipping mike@freqcitysound.com gümrük olayı zaten problem değil um2 den daha küçük bir kutusu var.Mike a rica et 30 dolar yazıversin sorunsuz eline ulaşır.Yaklaşık 1 hafta süren bir shipping süresü var..

dolar düşsün almayı düşünüyorum dostum sana sorularım olcak daha sonra pm den

• quote:

quote:

quote:

dolar düşsün almayı düşünüyorum dostum sana sorularım olcak daha sonra pm den

dolar su an 1.57 seviyerinde umarım yeniden galeyana gelmez...de cryo SXC yi alırım bende... mike dan alcaksan selamımıda soyle..

• quote:

mrb beğendiğinize sevindim ....

acaba nano ile iphone arasında ses kalitesi farkı var mı.... bende ipod touch 2g var ama çok büyük geliyo amfi ile nano nun boyutu çok küçük ve ince..

sayımız gittikçe artıyor ve umarım ilerde çok daha fazla olacaz topiği westone 3 fun club yapmamız gerekecek

Nano 4g ile iphone arasında gerçekten bir fark var demem imkansız. En azından benim farkedebileceğim kendini belli eden bir fark yok.

Ses konusunda uzman bir kullanıcı olmadığımı da belirteyim :)

• Westone YENİ UM3-X İ duyurdu. soylenene gore yine 3-way drivera sahip olup driverlar es3-x ki ile fiyatı 380 dolar ......

http://www.westone.com/index.php?load=content&page_id=297

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 9 Nisan 2009; 12:08:06 >
  • westone 3 kullanan arkadaşlara birkaç sorum var;
    Benim için en önemli kriter seste ayrıntıdır bir frekansın başka bir frekansla karışmasına ya da baskınlığına tahammül edemem.
    Bas-Mis-Tiz dengesi de çok önemli. Yine tizlerin oldukça açık ve pürüssüz olmasını istiyorum.
    Genelde batı klasik ya da klasik rock türü müzikler dinliyorum,enstrümanların ayrıntısı çok önemli.
    Kesinlikle yapay basları olan trance-tekno türü müzikleri dinlemem
    --Bu açıdan değerlendirirseniz westone 3 ü önerir misiniz?
    --Eğer önerirseniz,etymotic er4p ya da phonak audeo ile arasında ki 150 dolar farkı vermeye değer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: witness

westone 3 kullanan arkadaşlara birkaç sorum var;
    Benim için en önemli kriter seste ayrıntıdır bir frekansın başka bir frekansla karışmasına ya da baskınlığına tahammül edemem.
    Bas-Mis-Tiz dengesi de çok önemli. Yine tizlerin oldukça açık ve pürüssüz olmasını istiyorum.
    Genelde batı klasik ya da klasik rock türü müzikler dinliyorum,enstrümanların ayrıntısı çok önemli.
    --Eğer önerirseniz,etymotic er4p ya da phonak audeo ile arasında ki 150 dolar farkı vermeye değer mi?

W3 kullanıcısı değilim, ama f/p açısından bakacak olursak dinlediğin müzik türüne göre Phonak iyi bir seçenek olarak duruyor.
    Bu arada klasik rock deyince Triple.fi de çok iyi iş çıkartıyor doğrusunu söylemek gerekirse..
    Shure 530'un rolled off tizleriyle tam bir ızdıraba dönüştüğüne de belirtmeliyim..

• quote:

westone 3 kullanan arkadaşlara birkaç sorum var;

W3 iyi bir kulaklık ancak nazlıda birçok adaptörle denedim ses çok farkediyor w3 maalesef kulağıma iyi oturduğunu düşünmüyorum.Bu nedenle kendime custom yaptırdım hem ayrıntı hemde tizlerde midlerde baslarda ciddi bir performans gözlemledim.

Kişiye göre göreceli birşey ben beğenirim sen beğenmezsin mesela ama bu tür kulaklıklardan ütopik birşey beklemeyen biriyseniz ihtimal custom mold la ben şiddetle tavsiye ederim...

ama um3-x in kullandığı driver ve crossoverlarla daha iyi ayrınti alacağını soylemeliyim .um3-x i biraz daha bekleyip yorumları beklemekte fayda var ..

olmazsa ety er4p-s ayrıntı için çok iyi alternatif şu an..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 9 Nisan 2009; 18:04:01 >

• Yorumlar için teşekkür ederim yaz başından phonak audeo ya da ety er4p alıcam galiba hem kalan parayla şu amfi meselesini çözerim
  • quote:

Yorumlar için teşekkür ederim yaz başından phonak audeo ya da ety er4p alıcam galiba hem kalan parayla şu amfi meselesini çözerim

ety nini basları hariç çok övüle bir kulaklık .tiz ve midler deki detay takdire sayan...
  • Evet haklısın özellikle bas ağırlıklı müzik dinleyenler etymotic in düşük frekans tepkisini çok beğenmiyor. Ama analitik tabir edilen doğal
    bir bas tepkisi var, bu yüzden sesin genelinde basların bir baskınlığı yok e doğal olarak yapay basları bol olan müzik dinleyenler
    beğenmiyor.
  • Selam arkadaşlar .. Nedersiniz birgün toplanalım , kulaklıklarımızı sigara gibi çevirelim
    meraklarımız giderilsin .. epeyidir konuya uğramamış kimse belkide satan satmıştır çoktan
  • Kalıtelı kulaklık dusunenler ıcın shure se210 modelını sıddetle onerırım.Eger Amerıka'ya falan bır yakınınız gıderse almanızı tavsıye ederım ya da bır sekılde getırtebıleceksınız.Fıyatı yanılmıyorsam 150-200 dolar arasında ama kurusu kurusuna hak edıyor bu fıyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tun4

Kalıtelı kulaklık dusunenler ıcın shure se210 modelını sıddetle onerırım.Eger Amerıka'ya falan bır yakınınız gıderse almanızı tavsıye ederım ya da bır sekılde getırtebıleceksınız.Fıyatı yanılmıyorsam 150-200 dolar arasında ama kurusu kurusuna hak edıyor bu fıyatı.

Aynı fiyat seviyesinde daha iyi seçenekler varken se210 belki de alınması geren en son kulaklıklardandır kanımca..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

Orijinalden alıntı: Tun4

Kalıtelı kulaklık dusunenler ıcın shure se210 modelını sıddetle onerırım.Eger Amerıka'ya falan bır yakınınız gıderse almanızı tavsıye ederım ya da bır sekılde getırtebıleceksınız.Fıyatı yanılmıyorsam 150-200 dolar arasında ama kurusu kurusuna hak edıyor bu fıyatı.

Aynı fiyat seviyesinde daha iyi seçenekler varken se210 belki de alınması geren en son kulaklıklardandır kanımca..

Sebebını ogrenebılır mıyım?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.