Şimdi Ara

Westone 3 Earphones İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi ıe6 yalıtımda nasıl cx500e göre çok iyi olması lazım ses kalitesinden önce yalıtım yüzde 90larda olmalı en az
  • IE serisinden çok bir yalıtım bekleme. İzolasyonları iyi değil.

Ki %90 izolasyon değeri imkansız bir değer neredeyse.. İzolasyon değeri dB ile ölçülür. En iyilerden/hatta belki en iyisi olan ER4 35-42 dB arasında izole eder. Günlük hayatımızın 70-80 dB'lerden başladığını düşünürsen, %50-60 lara ancak denk gelir.

Normal konuşma bile 60 dB, o zaman bile %70 ancak ediyor...

quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

abi ıe6 yalıtımda nasıl cx500e göre çok iyi olması lazım ses kalitesinden önce yalıtım yüzde 90larda olmalı en az
  • en iyi yalıtım kimde var
  • Şu an en iyi yalıtım Ety'de var bildiğim kadarı ile. Hepsinin zaten teknik özelliklerinde yazar kaç dB kesebiliyor..

quote:

en iyi yalıtım kimde var
  • Bence İEM lerin hepsinde izolasyon yok .Bu başta pazarlama taktiği olarak uygulandı .sonra fos oldu customlarda dahil buna.....Silikonlar sesi kulakta tutamıyor süngerlerde zamnla iyi onlarda deforme olduktan sonra (yumuşama) izolasyon yeteneği azalıyor.customlardada bu durum aynı...
  • hocam ben dayma alcam onda yükssek sese hiç gelemiyo onun bi yolu yokmu yani mesela cx200den elle tutulur bir biçimde yokm yalıtım ıe6da
  • Hiç kulakiçi veya yarı kulakiçi gibi birşey kullandın mı? Bir örneğin varsa elinde ona göre diye yorumlayabiliriz..

Ama gene de az derken, bence yeterli şekilde var.. En azından benim kullandığım kulaklık bana yetiyor bu konuda.. Bugüne kadar kulağıma taktıklarımdan da PL30 ve IE8 haricinde "İzolasyonu kötü" dediğim olmadı..

quote:

hocam ben dayma alcam onda yükssek sese hiç gelemiyo onun bi yolu yokmu yani mesela cx200den elle tutulur bir biçimde yokm yalıtım ıe6da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 9 Ağustos 2009; 20:11:08 >
  • ya bende cx200 var bunun daha iyi yalıtımlı örneği yokmu bu fiyatlara
  • Etymotic'in ses renginin hoşunuza gideceğini düşünürseniz ER6i veya ikinci elde satılan Harman Kardon EP730 veya Altec Lansing im616 bakabilirsiniz.

quote:

ya bende cx200 var bunun daha iyi yalıtımlı örneği yokmu bu fiyatlara
  • cx200ün biraz daha iyisi olsa yeterli hocam
  • Harman Kardon EP 730'un izolasyonu Etymotic ER4P ile hemen hemen aynı zaten ikisinin uçları da aynı. CX 200 ile kıyaslarsak da yalıtım olarak çok ciddi fark var. Şu ana kadar kullandığım IEMler arasında EP730 ile ER4P kadar iyi izole eden hiç bir şey yok. Örnek vermem gerekirse, Cx 300den daha iyi izole eden UE Super Fi 3 kullanırken hic bir sey duymamak icin muzigi cowon D2'de 35/50 yapmam gerekirken, EP 730 veya ER4P'de 20/50'de bile müzikten baska hic bir sey duymuyorum.

EP 730 bana fazla bu arada, istersen bir göz at

http://forum.donanimhaber.com/m_33162336/mpage_1/key_//tm.htm#33162336

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celestial_fury -- 9 Ağustos 2009; 23:12:23 >

• Yalnız EP730, IM716 ile aynı ise amfi isteyebilir sanırım küçük de olsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 10 Ağustos 2009; 10:13:51 >
  • Arkadaşlar inceleme için tek tek tesekkur ederim bende um1 kullanıyorum cok memlunum ancak öss den sonra bir w3 çekerek artık kulaklık olayına bir son vermek istiyorum ama klasik soru olucak şimdi 550tl verince ister istemez ütopik bir ses bkliyorum.bunu karsılar mı?aslında bi yerde toplatıp bütün bu pro kulaklıkları herkes denese mükemel olur..Saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.