Şimdi Ara

WESTONE UM-1 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta once amerikadan um 1 aldim ilk3 gun falan alisamadim ama aliştiktan sonra farkettim ki seslerde biraz bulanıklık var ve ritimler hep ust uste binior acaba neden kaynaklanıyor bilgisi olan varsa yardımcı olsun lutfe birde bu bitrate olayi etkiler mi soylediklerimi. kutudan wax loop diye bişee cıktı ne işe yarioor anlamadim bi de??

• Player'ın modeli nedir? Dinlediğiniz parçalar ne kadar iyi riplenmiş? bunlar önemli faktörler.Daha önce daha iyi kulaklıklar kullanmadıysanız um1'in bulanık gelmesi eğer bir arızası yoksa biraz garip bir durum.Çünkü bütün earbudlardan çok daha berrak bir sesi var.
  • 5.5 30 gb var acaba muziklerin kalitesi mi dusuk benim ama hepsi 128 bitrate bi de kutudan wax loop diye ufak bi cıbık cikti yav anlaymadım ne işe yarioo
  • o çubuk kulaklığı ve uçları temizlemek için kullanılıyor..128 malsef iyi kulaklıklar için çok düşük bir değer.Daha riplenmiş şarkılarda bu sorunların olacağını sanmıyoruım.
  • hızlı ve guzl bi rip programi biliomusnz ama cok zaman almaz mi toptan rip yapan program var midir???
  • blaze media pro 5 güseldir.

*bit değerleriyle oynayabilirsin.
    *cd den trackları istedigin bit degerinde mp3 yapabilirsin.

eğer kasteddigin böyle bir programsa. istiyosan upload eder yolarım özelden.
    mail at istiyosan... msne felan ekleme. sadece mail at: chronic.xx@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 19 Haziran 2007; 14:02:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: faiktp

2 hafta once amerikadan um 1 aldim ilk3 gun falan alisamadim ama aliştiktan sonra farkettim ki seslerde biraz bulanıklık var ve ritimler hep ust uste binior acaba neden kaynaklanıyor bilgisi olan varsa yardımcı olsun lutfe birde bu bitrate olayi etkiler mi soylediklerimi. kutudan wax loop diye bişee cıktı ne işe yarioor anlamadim bi de??

faik hocam bende de aynı sorun var diyodum ya hani gittim internete ares den 320 kbps lı birkaç parça indirdim sonuç dehşet valla sorun tamamen bitrate den miş görüşelim bi ara yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    microlab m-200 2+1 incelemem
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sserkogss

quote:

2 hafta once amerikadan um 1 aldim ilk3 gun falan alisamadim ama aliştiktan sonra farkettim ki seslerde biraz bulanıklık var ve ritimler hep ust uste binior acaba neden kaynaklanıyor bilgisi olan varsa yardımcı olsun lutfe birde bu bitrate olayi etkiler mi soylediklerimi. kutudan wax loop diye bişee cıktı ne işe yarioor anlamadim bi de??

faik hocam bende de aynı sorun var diyodum ya hani gittim internete ares den 320 kbps lı birkaç parça indirdim sonuç dehşet valla sorun tamamen bitrate den miş görüşelim bi ara yaw

bu kulakligin baslarının tizlere ve midlere olarak daha agırlıkta oldugunu okumuştum dogru mudur?

• quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

quote:

Orjinalden alıntı: sserkogss

quote:

bu kulakligin baslarının tizlere ve midlere olarak daha agırlıkta oldugunu okumuştum dogru mudur?

hocam aynen öle yaw zaten tek driver olduğu için tamamen olmasa da ağırlıklı bas çalışıyo biraz mid ve tiz um2 de tizde mevcut esas alet um3 de ise hepsi lakin fiyat 400$ civarı gönül isterki kulaklık sorununu kökten halldedlim ama malum öğrencilik olmuyo ama param olsaydı hemen alırdım hemde gözümü kırpmadan hemde şimdilik idare edelim bakalım

• eet kesinlikle alırsınız hocam ben şahidim tak diye hemde bitrate olayina bugun girioorum hocam denemeler yapicam merak edioorum nasil olacak
  • faik hocam alalım mı birer um2 yaw nasıl olur sen bi fiyat sordursana hele bakalım bütçryi bi zorlayalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.