Şimdi Ara

Westone UM1 kablo sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 10 ay önce earphonesolutions.com'dan aldığım kulaklığımda dikkatsiz kullanımdan dolayı bir sorun oluştu. Kutusu olduğu halde cebimde uzun süreli taşıdığım için sağ (kırmızı) kanal ses vermemeye başladı.

http://img231.imageshack.us/i/westoneum1problem.jpg/

Fotoğrafta yuvarlak içine aldığım bölge ile oynayınca sorun düzeliyor. Bantlamayı denedim lakin bantlı haliyle kullanımı oldukça rahatsız edici. Westone'a e-posta gönderdim, onlar da garanti koşulları ve iletişim bilgilerini içeren bir e-posta gönderdiler. Yabancı forumlarda dolaşırken kablonun değiştirilebileceğini öğrendim.http://www.westone.com/ear/1872/Black_ES_Cable__50.html Bu adresteki kabloyu alıp sorunumu giderebilirim diye düşünüyorum ama kulaklığın gövdesini nasıl açacağım hakkında bir fikrim yok.

Garanti için şansımı zorlamak istemiyorum. Sonuçta sorun kullanıcı kaynaklı ve kargo işi kulağa can sıkıcı geliyor. Daha önce buna benzer bir sorun yaşayan ya da bir şekilde kablo değiştirenler tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Not: Kulaklığınızın yanında kılıf veya bir taşıma çantası verilmişse lütfen kullanın. Kulaklığa belirli bir bütçe ayıran kimse bu tarz bir şey yaşamak istemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unknownia -- 2 Eylül 2009; 3:53:21 >

• O kablo senin işine yaramaz.

Garantiyi kullanmanı tavsiye ederim. Topu topu 5TL kargo ile gönderebiliyorsun..
  • Cevabın için teşekkürler. Peki garanti kapması dışında derlerse tamir ücreti tahmini ne kadar tutar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

O kablo senin işine yaramaz.

Garantiyi kullanmanı tavsiye ederim. Topu topu 5TL kargo ile gönderebiliyorsun..

Türkiyeden amerikaya o fiyata gonderilebiliyomu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avalon64

quote:

PTT ile gönderebilirsin...
  • Evet nurixY'nin de dediği gibi takipli ve sigortalı kargo ile göndermek 5-6TL gibi bir rakam tutuyor. Garantiden geriye ise adamlar kendileri ödeyerek gönderiyor genelde.

quote:

Orijinalden alıntı: Avalon64

quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL KULAKLIK SES SORUNU
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.