Şimdi Ara

Westone Um1 Kulaklık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar.Um1 Kulaklıgımı acil işimden dolayı cebime koydugumu zannederek bıraktıgımda yanlışlıkla ayakkabıyla süngerinin takıldıgı çıkıntı küçük bi yer var orası koptu arkadaşlar burayı tekrar yapıştırma şansım varmı.Yada zolton sattıgı ürünler için garanti verme imkanı varsa abd ye postalayabilirimde.Yardmcı olursanız sevinirim....

• Bunun zaten garantiye girebilme şansı olduğunu düşünmüyorum. Yapıştırmayı denemekten başka zaten herhangi bir şansın yok malesef..
  • yeterli isen itinalı bir yapıştırma yapman gerek
  • http://img514.imageshack.us/img514/8458/westoneum11103270.jpg

Arkadaşlar Şekilde gösterdigim kısım kırılan yer.Belki Anlatamamış olabilirim.Fotoyu foruma yükleyemedim kusura bakmayın...
  • Dikkatli bir şekilde yapıştıracaksın. Başka çare gözükmüyor. Garanti kapsamına da gireceğini zannetmiyorum, her ne kadar Westone bu konularda titiz ve iyi bir "feedback"e sahip olsa da...
  • Nozzle'ı kırmışsın. Önceden beri nozzle'ın üzerine basılarak kırılmış bir kulaklığın, Westone tarafından ücretsiz değiştirildiğine dair bi efsane dolaşır. Eğer global garantisi varsa, Westone'dan doğru şansını zorla derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

Nozzle'ı kırmışsın. Önceden beri nozzle'ın üzerine basılarak kırılmış bir kulaklığın, Westone tarafından ücretsiz değiştirildiğine dair bi efsane dolaşır. Eğer global garantisi varsa, Westone'dan doğru şansını zorla derim.

usta peki japon yapıştırıcısı yada daha güçlü bi yapıştırıcıyla kullanılabilir duruma getirebilirmiyim.Yoksa yeni westone 1 almak zorunda kalıcam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL KULAKLIK SES SORUNU
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pattex japon yapıştırıcısı ile itinalı şekilde yapıştırabilirsin.. iç kısmına akmamasına çok dikkat etmen gerek.. Yapıştırdıktan sonra; adaptör aşağıya bakacak şekilde kurutmaya bırakırsan sorun olmaz sanıyorum.. Kolay gelsin..
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler...
  • Arkadaşlar kulaklıgımda bahsettigim yeri japonla saglam yapıştırdım .sonraki gün dersaneye giderken diger kulaklıgın aynı yeri koptu sanki sallanan diş misali elimde kaldı akşam onuda hallettik yapıştırdık.Westone Kullanan arkadaşların başına böle bişey geldimi daha önce arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim.Koptuktan sonraki yere baktıgım zaman orjinal olarak yapıştırılmış gibi geldi bana orjinali böleyse devamlı yapıştırıp durucakmıyız...
  • Sen yapıştırdıktan sonra sorun yoksa diğer tarafı da yapıştır geç derim. Benzer durumlara nadiren de olsa rastlanabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.