Şimdi Ara

Westte oynayanlar yardım 2 :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bıktım su yabancılardan türk buldum adamın adı ozan 50 mi ne adama türkmüsün dedim yes dedi naber dedim fine you dedi sonra türkce özel bi kelime ediyim dedim adam bastı küfrü :D ortamınız falan varsa çaylağım ama öğrenirim ts skype ventrillo vardır lütfen

• Türklerın geneli eastte bence yol yakınken geç easte orda başla :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyTouch.

Türklerın geneli eastte bence yol yakınken geç easte orda başla :)
    east ezik kaynıyor hacım ya :/
    isimne ekliyim bare :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: de4dpc

east ezik kaynıyor hacım ya :/
    isimne ekliyim bare :D

Westte king dolu değil kardeşin =D DeadlyTouchTR ekle yardımcı olurum ben sana.
  • quote:

artık west
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

artık west

Westte de oynuyorum ama o kadar çok görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

artık west

Alıntıları Göster
    Eastte oynamak gibi bir hataya düşme eastte oynayan bin pişman bu devirde :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DotA 2 de Hile var mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Yardım edin Counter 1.6
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Eastte oynamak gibi bir hataya düşme eastte oynayan bin pişman bu devirde :P

Alıntıları Göster
    Abi çok merak ediyorum şu east çok kötü diyenleri, nası bi nooblar ki normal game de 100-200 müdür nedir win-lose ları nooblar var diyor paso. Ben eastteyim gayet kaliteli oyunlar yaşıyorum. Maalesef oynayamazsan yanına da oynayamayanlar gelir ve oyun sana kötü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manicial

Abi çok merak ediyorum şu east çok kötü diyenleri, nası bi nooblar ki normal game de 100-200 müdür nedir win-lose ları nooblar var diyor paso. Ben eastteyim gayet kaliteli oyunlar yaşıyorum. Maalesef oynayamazsan yanına da oynayamayanlar gelir ve oyun sana kötü olur.

Alıntıları Göster
    hesabım banlanmıştı 20 oyun attım eastte 19 win bu gayet açıklayıcı.. ıd lvl 30du

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OgedayD -- 22 Şubat 2012; 22:59:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgedayD

hesabım banlanmıştı 20 oyun attım eastte 19 win bu gayet açıklayıcı.. ıd lvl 30du

Alıntıları Göster
    sivir aldım eastte 30 kille / 4 asist / 5 öldüm kaybettik inanılmaz ya bi adam 18 death le oynuyodu bumu kalite!!!!
  • quote:

sivir aldım eastte 30 kille / 4 asist / 5 öldüm kaybettik inanılmaz ya bi adam 18 death le oynuyodu bumu kalite!!!!

Sen istiyorsun ki herkes güzel oynasın, hep sen win al.
  • quote:

quote:

Sen istiyorsun ki herkes güzel oynasın, hep sen win al.

Alıntıları Göster
    Ya Hep Alıcan Diye bişi yok adamlar kasamıyosa yanında tek bişi yapamıosun zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazrail 53

Ya Hep Alıcan Diye bişi yok adamlar kasamıyosa yanında tek bişi yapamıosun zaten

Alıntıları Göster
    west yada east fark etmez gelen takımlar şans işi bir bakıma.eğer şansın varsa başlarda takımlar düzgün geliyor ve w/l sıkıntısı yaşamıyorsun ama benim gibi bedeviysen dandik takımlar yada anlık performanslar yüzünden bolca maç kaybedip sonrada w/l s.çınca apışıp kalırsın.şu an ben kendimi paralıyorum ama toparlayamıyorum w/l oranını.

• quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

west yada east fark etmez gelen takımlar şans işi bir bakıma.eğer şansın varsa başlarda takımlar düzgün geliyor ve w/l sıkıntısı yaşamıyorsun ama benim gibi bedeviysen dandik takımlar yada anlık performanslar yüzünden bolca maç kaybedip sonrada w/l s.çınca apışıp kalırsın.şu an ben kendimi paralıyorum ama toparlayamıyorum w/l oranını.

Alıntıları Göster
    Abi Bu Olayın Tek Çözümü Adam Bulucaksın Oyniyacak oyun atcagın zaman çagırıcaksın ben öle yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Neroth

Abi Bu Olayın Tek Çözümü Adam Bulucaksın Oyniyacak oyun atcagın zaman çagırıcaksın ben öle yapıyorum

O yuzden aksam 7 ye kadar arkadasimi bekliyorum ya yabacilara pek guven olmuyo sadece arkadas kassa fena akiyo oyunda ama bu takim oyunu tabi 2 mizde kassak bisey yapamayiz ama yinede onla oyayinca cogu oyunu aliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironWisp

quote:

Orijinalden alıntı: Neroth

O yuzden aksam 7 ye kadar arkadasimi bekliyorum ya yabacilara pek guven olmuyo sadece arkadas kassa fena akiyo oyunda ama bu takim oyunu tabi 2 mizde kassak bisey yapamayiz ama yinede onla oyayinca cogu oyunu aliyorum

Alıntıları Göster
    Zaten En Güzeli türk bulucaksın yabancı oldumu dedigin gibi güven olmuyo türk oldumu lan kaç lan kaç geliyo lan diyebiliosun onun zevki paha biçilemez bi oyunda yanımda türk olursa kesin kazanıyorum

• ne garip bende yabancı arkadaşlarımla girdigimde full kazanıyorum :D daha önce oyun atmadgnız adamlarla duo girmeyin sonu felaket olmasın
  • valla 4.5 - 5 civari baglaniyorum cok guzel tank ve carryle oynarim west - agrapaur ve ironwisp i ekleyin isterseniz ama skype sart hacı
  • quote:

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:40:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengas

quote:

Hocam kalite kişiden kişiye değişebilecek bir değer. Çok kötü oynuyor ve yinede sizin seviyenizde kaliteli olarak nitelendire bileceğiniz oyunlar oynuyor olabilirsiniz. Ayrıca oynayamayanın yanına oynayamayan adam gelecek diye bir şey de yok. Eğer W/L Ratio düşük ise sadece yanınıza değil, karşı takımada aynı seviyede adam gelmesi hedeflenir. Gel gelelim W/L ratio ile bile eşleştirme yapılırken Uber Noob gelme olayı bir olasılıktır, eğer bu olay sürekli yaşanıyorsa bu heriflerin sayısının server'da çok olduğunu veya kişinin şansız bir kişi olduğunu söyleyebiliriz. Ben açıkcası Eu East & West konusunda pek yorum yapmak istemiyorum ama sizin yorumunuzun ve düşünce tarzınızın çok saçma olduğunu belirtmekten kendimi alı koyamadım.

Yinede East & West hakkında konuşmam gerekirse, şöyle düşünelim. Forumda 1 - 2 Lose Streak yaşayan kişi East kötü konusu açar ve üstüne gidilirse east'in adı kötüye çıkacaktır. Bunun nasıl olacağına dair örnek vermek gerekirse;

Forumdaki kişiler %50 (Sadece EU) ihtimal ile East serverında oynamaktadır. Yeni başlayan birinin server seçme kutucuğuna dikkat etmediğini düşünürsek bu oran biraz daha fazla olabilir. Her neyse oyuna yeni ve east'de başlayan bir kişi 30 level olduğu zaman 100-150 win ile East'de maç yapar ve takım oyunundan yoksun bir şekilde, takım arkadaşlarına yardım etmeden maçın kaybedilmesine feedlenmesine sahne olur. Bu kişinin foruma konu açtığını düşünelim. 1-2 kişinin açtığı konuyu gören kişiler serverı sorar, east cevabı takibinde east'in şöhreti kötüye gitmeye devam eder.

Kulaktan kulağa bir süre sonra forumdaki herkes East'i kötü görmeye başlar. Tabi bu benim düşüncem sadece. Forumda olayın böyle geliştiğini düşünmekteyim. Şahsen East'de oynayanlar kötü oynamadığını düşünmekle beraber, sorunun ingilizce bilme oranı üzerine iletişim problemi olduğunu düşünmekteyim. Sonuçta West'de de Uber Nooblar var, East'de de, yaşadığınız bir Lose Streak'den veya olsalıkların kötü gitmesi üzerine eşleştiğiniz kötü kişiler yüzünden koskoca bir SERVERI suçlamayın lütfen.

3. satırdan itibaren tamamen benim dediğimi yazmana rağmen başta karşı çıkman hoş bir giriş olmamış. Bi daha okursan ben de win-lose oranları kötü olan oyuncuların westte de olsa na'da da kötü kişilerle kötü rakiplerle eşleneceğini belirttim. Ben 4-5 aydır eastte oynuyorum bilinçli feedlicem diyen 3ten fazla görmedim. Kötü bir w/l varsa bu ya şansınız ya da suçunuzdur. Serverı kötülemeyin, west'teki de insan east'teki de.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.