Bildirim
Westte Yardım İstiyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lane nedir gardaşım -
kim onlardan muzdarip değil ki .ama iyi oynayan çıkıyor her şeyi onlara bağlamamak lazım . -
trye gel her oyunda sövüş ve supportsuz kal. -
İşte onlara rağmen oyunu taşıyabildiğinde çıkmayı hakketmiş olacaksın. Çıkan herkes oralardan geçiyor çünkü. -
Jungle ve support -
yeri geldi 4v5 kazandık ama 15/0 kasmış bi fizz 5 level farkı sallayınca nasıl durdurmayı planlıyorsun. -
nick nedir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 10 Ekim 2013; 20:37:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Thanor
İşte onlara rağmen oyunu taşıyabildiğinde çıkmayı hakketmiş olacaksın. Çıkan herkes oralardan geçiyor çünkü.
Güzel tespit. -
UNA Sovrun -
Westteyim all lane oynuyorum ama genelde supp tercih ediyorum bronzda olduğum için. İstersen profilime bakıp ekleyebilirsin. -
Nick:Gamer1905 west silver 3 bende sezon bitmeden gold olmaya çalışıyorum w/l 75-73 ekle -
quote:
Orijinalden alıntı: sovrun
Jungle ve support
Çokda ideal bi duo sun aslında -
Renekton pickle karşındaki adamı outfarm bırak rakip jungler gelirse ve ultin varsa onuda öldür, karşıdaki ad carrynin kasması önemli değil teq atıyor zaten timsah, renekton ile lanede kazanamıyorsan olağan üstü durumlar hariç hiç uğraşma bile çıkmak için -
yazan arkadaşları ekledim. varsa daha yüksek elo arkadaşlarında yardımı bekliyorum -
Silver 5 im 4 olacam ama trol adl gelip duruyor Blackmambai06 mid top sup oynarım nidalle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X