Şimdi Ara

Westworld (2016-2022) | HBO | İptal Edildi (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
80
Favori
113.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tema müziğiydi sanırım birkaç yerinde game of thrones un ezgileri vardı biraz. birkaç bölüm izleyelim bakalım nasıl olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Orijinalden alıntı: nemoberk

yalnız bir şeyden rahatsız oldum

ed haris amcamız daha ilk bölümden başroldeki hatunla uygunsuz ilişkiye girdi. bir dizinin başrolünün hiç böyle ilk bölümden tarumar edildiğini hatırlamıyorum. şimdi 5 sezon boyunca dizide hep o melek gibi kızı görünce o sahne aklıma gelecek tüh.

psikopat bir karakter bence herhangi bir amacı yok. amaçsızca suç işliyor. parayı da vermiş. zaten kendisi de diyor parayı verdim öyle hemen kabul etme biraz diren diye . yapay zekaya eklenen hayaller isimili alt program nedeniyle yapay zeka bütün bu olumsuzlukları yapay zekanın çekirdek kısmına kaydedip güncelliyor kendini. daha sonra da ortalığı kırıp geçirecekler sanırım. birbirinden bağımsız iki neden yüzünden olacak. ilk yapay zekanın gelişmesini isteyen programcı, diğeri ise siyahlı arkadaşın zevk alarak yaptığı vahşet.

evet hafızası siliniyorda bu ed amca bu rolü niye kabul etmiş kızı yaşında kızı harcadı yaşından başından utan be adam
  • quote:

quote:

quote:

ed haris amcamız daha ilk bölümden başroldeki hatunla uygunsuz ilişkiye girdi. bir dizinin başrolünün hiç böyle ilk bölümden tarumar edildiğini hatırlamıyorum. şimdi 5 sezon boyunca dizide hep o melek gibi kızı görünce o sahne aklıma gelecek tüh.

psikopat bir karakter bence herhangi bir amacı yok. amaçsızca suç işliyor. parayı da vermiş. zaten kendisi de diyor parayı verdim öyle hemen kabul etme biraz diren diye . yapay zekaya eklenen hayaller isimili alt program nedeniyle yapay zeka bütün bu olumsuzlukları yapay zekanın çekirdek kısmına kaydedip güncelliyor kendini. daha sonra da ortalığı kırıp geçirecekler sanırım. birbirinden bağımsız iki neden yüzünden olacak. ilk yapay zekanın gelişmesini isteyen programcı, diğeri ise siyahlı arkadaşın zevk alarak yaptığı vahşet.

evet hafızası siliniyorda bu ed amca bu rolü niye kabul etmiş kızı yaşında kızı harcadı yaşından başından utan be adam

adam bastırmış parayı, suç da işlemiyor teorik olarak
  • İlk bölümü demin izledim 1080p olarak tek söyleyebileceğim şahane olmuş .

Anthony babam yine konuşturmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Bu sezon fragmanı mı yoksa sadece 2. bölüm fragmanı mı?

Eğer tüm bunlar sadece ikinci bölümde oluyorsa yuh diyorum. GoT'u at çöpe. Adamlar iki ejderhayı CGI yapacaz diye 9 bölüm seyrettiriyor her sene. Westworld 100 milyon dolarlık bütçesiyle zaten kendini belli etmiş.
  • quote:

quote:

beyler, öyle bi sahne izlemedim, dakikayı hatırlıyor musunuz?
  • DXM06 kullanıcısına yanıt
    S01E02'nin tanıtımı. Bölüm adı "Chestnut"

Çok güzel bir dizi olacak gibi. Umarım senede 7-8 bölüm izletmezler.
  • Güzel başladı

Paint it black
  • wurtz kullanıcısına yanıt
    Sezon 10 bölüm. Tipik HBO.

Ed Harris ile ilgili bence
    adam bir şekilde virüs gibi bir şey. sistemin ilk versiyonundan peydahlanmış o yüzden kızla ilgileniyor. madem kendisi parkın ilk robotlarından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

adam bir şekilde virüs gibi bir şey. sistemin ilk versiyonundan peydahlanmış o yüzden kızla ilgileniyor. madem kendisi parkın ilk robotlarından.

Robot değil gerçek insan. robotların hepsinden kan akıyor. O psikopata tecavüz ettiği kızın sevdiği ateş ediyor ama bizim siyahlı elemana bir şey olmuyor.
  • quote:

quote:

Robot değil gerçek insan. robotların hepsinden kan akıyor. O psikopata tecavüz ettiği kızın sevdiği ateş ediyor ama bizim siyahlı elemana bir şey olmuyor.

evet olmuyor ama bir kurşun nasıl robota işliyorda insana işlemiyor orası muamma. birde adamı sistemden hiç mi izleyen yok? sonuçta bu park epey maliyetli adam kayıtdışı parka sızmış gibi. neyse bilinmeyen şey çok böyle izlemesi zevkli oluyor :)
  • Norain kullanıcısına yanıt
    Aynen bende ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

evet olmuyor ama bir kurşun nasıl robota işliyorda insana işlemiyor orası muamma. birde adamı sistemden hiç mi izleyen yok? sonuçta bu park epey maliyetli adam kayıtdışı parka sızmış gibi. neyse bilinmeyen şey çok böyle izlemesi zevkli oluyor :)

muamma değil aslında, ortam gerçek, yapay zekaların sahipi olduğu bedenleri 3d yazıcı ile çıkarıldığını farketmişsinizdir değil mi ? aynı yazıcıdan gerçek insanlara ait istenilen tipte boyda insan kopyası yapılıyor ve bu silikon bazlı kopya da kan yerine hiçbir şey konmuyor. böylece orada ki müşteriler gerçek insan ile yapay zekayı kolayca ayırabiliyor ve ona göre davranıyorlar. ayrıca aklınıza belki kanını boşaltıp yaşayamaya devam etmiştir gibi bir fikir gelebilir ama bu fikiri de uçurum kenarında 3lt kanını akıttım geri kalan seni hayatta tutmaya yetecek kadar bundan fazlas seni öldürür diyordu. yani yapay zekaların sahip oldukları bedenler gerçek hayattaki gibi mantıklı sebepler ölebiliyorlar. siyahlı adamın virüs olması teorisi çok uzak kalıyor.

benim düşünebildiğim tek teori, yapay zekanın yaratıcısının bilerek böyle bir şey yaratıp oraya koymuş olması. zaten tavırlarından yapay zekanın gelişmesini istediğini anlayabiliyoruz.
  • 13.10 - 13.27 arası. Siyahlı adamın ilk görüldüğü sahnede geçiyor konuşmalar.

sonraki 10 saniye içerisinde de olaylar oluyor. yalnız bildiğiniz açık saçık bir şey olmuyor. sadece ne olduğunu anlamanıza yetecek kadar gösteriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 4 Ekim 2016; 1:13:15 >
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    aynen hocam, uygunsuz ilişki yazılınca cinsel sahne sanmıştım teşekkürler.
  • Uzun zamandır bekliyorduk, gayet güzel bir başlangıç oldu.

Ed Harris ne ayak anlamadım, senaryo sıfırlanıyor adam yine orada. Malını mülkünü orayı çözmeye yatırmış herhalde. Dolores, bir canlıya zarar vermeyeceğini söyledi fakat sineği öldürdü. Babasının kulağına fısıldadığı şeyleri de yanlış aktarmış olabilir. Dolores'in babasının Anthony Hopkins ile konuştuğu sahnede sergilediği oyunculuk muazzamdı. Bakalım, bu yapay zekalar baş kaldıracaklar herhalde. Peter'ın söyledikleri, Dolores'in söylediği yalan onu gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allâme -- 4 Ekim 2016; 1:28:15 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

muamma değil aslında, ortam gerçek, yapay zekaların sahipi olduğu bedenleri 3d yazıcı ile çıkarıldığını farketmişsinizdir değil mi ? aynı yazıcıdan gerçek insanlara ait istenilen tipte boyda insan kopyası yapılıyor ve bu silikon bazlı kopya da kan yerine hiçbir şey konmuyor. böylece orada ki müşteriler gerçek insan ile yapay zekayı kolayca ayırabiliyor ve ona göre davranıyorlar. ayrıca aklınıza belki kanını boşaltıp yaşayamaya devam etmiştir gibi bir fikir gelebilir ama bu fikiri de uçurum kenarında 3lt kanını akıttım geri kalan seni hayatta tutmaya yetecek kadar bundan fazlas seni öldürür diyordu. yani yapay zekaların sahip oldukları bedenler gerçek hayattaki gibi mantıklı sebepler ölebiliyorlar. siyahlı adamın virüs olması teorisi çok uzak kalıyor.

benim düşünebildiğim tek teori, yapay zekanın yaratıcısının bilerek böyle bir şey yaratıp oraya koymuş olması. zaten tavırlarından yapay zekanın gelişmesini istediğini anlayabiliyoruz.

tabancadan ateşlenen bir mermi var. bu gerçek insana isabet ettiğinde nasıl işlevsiz kalıyor ancak robotlarda etki gösteriyor. bunu sormuştum aslında.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tabancadan ateşlenen bir mermi var. bu gerçek insana isabet ettiğinde nasıl işlevsiz kalıyor ancak robotlarda etki gösteriyor. bunu sormuştum aslında.

tamam işte o kısmı anlattım.

tabancadan çıkan merminin isabet edip kan akmayanların insan olduğunu, yapay zekanın insanlara yeni gelenler dediğini biliyoruz.

para verip bu deneyimi yaşamak isteyen insanların bu yere gerçek bedenleri ile gelmediğini de anlıyoruz. 3d yazıcıdan çıkan silikon bazlı vücutları gördük. Aynı zamanda bu vücutlara yapay zekanın sonradan eklendiğini biliyoruz. Yapay zekayı ekler gibi sanal gerçeklik benzeri bir durum ile parasını ödeyen insanlar silikon bazlı bedenleri uzaktan kontrol ederek istediklerini yapıyorlar. Bu silikon bazlı bedenlere de kan gibi bir sıvı konulmadığından kurşun direkt silikonu delip geçiyor.Yani kurşun herhangi bir soruna neden olmuyor bedende. Çünkü insanın bedeni yapay sillikon ve insanlar bu bedeni uzaktan kontrol ediyorlar.

ekleme; ikinci kez iziledim bir yer kaçırmayıp detaylara dikkat etmek için. bazı ziyaretçiler kendi bedenleri ile geliyor muhtemelen, çünkü bar da içerideki ziyaretçilere durumu anlatın deniyor ve sonrasında herhangi bir ziyaretçi yaralanmadı diye ekliyor. burada bir arkadaşın yazdığı gibi mermiler insanları etkilemiyor ama silikon bazlı androidleri etkiliyor demiş ancak silahlardan çıkan kurşunlar, tahta vs deliyor ve komple bir androidin yüzünü parçalayabiliyor. kullanılan mermilerin gerçek olduğunu sanıyorum. en mantıklı gelen ziyaretçilerin ya kendilerinin gelmeyi tercih ettiği ya da silikon bir kopyasını yaptırarak uzaktan erişim sağladığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 4 Ekim 2016; 10:20:08 >
  • Dizi harika bir baslangic yapti. Oyunculuklar, atmosfer, muzikler vs. her sey mukemmeldi. Umarim bu cizgide devam eder.

1. bolumu izleyip aklinda soru isareti kalanlar okusun. İzlemeyenler kesinlikle okumasin.

Parka giris ucreti 40.000$
    Sut, yaradilis havuzuna gonderme
    Para vererek parka giren insanlar ölümsüz degil. Parktaki tum silahlar gercek. Ancak mermiler ozel ve bu mermiler sadece androidlere isliyor.
    Androidler insanlari korumakla programlanmislar ve canlilara zarar veremezler (Guncellemeden once)
    En sonda Dolores'in oldurdugu sinek gercek, yapay zeka degil. Yani zincir kirildi.
    Ed Harris'in canlandirdigi karakter (Siyah takimli adam) ya psikopat bir milyarder, ya baska bir sirket adina calisan bir ajan ya da parki yoneten sirketin yoneticilerinin adami.

Gelecek bolumlerle ilgili tahmin

Kontrol merkezinde kimligini gizleyen android olabilir
    Matrix'teki Ajan Smith olayi bu dizide de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 4 Ekim 2016; 1:37:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: in watermelon sugar

tema müziğiydi sanırım birkaç yerinde game of thrones un ezgileri vardı biraz. birkaç bölüm izleyelim bakalım nasıl olacak.

İkisini yapan kişi de aynı kişi, benzerlik olması doğal sayılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.