Şimdi Ara

Westworld (2016-2022) | HBO | İptal Edildi (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
80
Favori
113.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kocanın orda geziyo olmasını, tecavüz etmesini ister miydin tarzında bi şey diyodu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus III

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

quote:

quote:

quote:

Sezon 10 bölüm. Tipik HBO.

Ed Harris ile ilgili bence
    adam bir şekilde virüs gibi bir şey. sistemin ilk versiyonundan peydahlanmış o yüzden kızla ilgileniyor. madem kendisi parkın ilk robotlarından.

Robot değil gerçek insan. robotların hepsinden kan akıyor. O psikopata tecavüz ettiği kızın sevdiği ateş ediyor ama bizim siyahlı elemana bir şey olmuyor.

evet olmuyor ama bir kurşun nasıl robota işliyorda insana işlemiyor orası muamma. birde adamı sistemden hiç mi izleyen yok? sonuçta bu park epey maliyetli adam kayıtdışı parka sızmış gibi. neyse bilinmeyen şey çok böyle izlemesi zevkli oluyor :)

muamma değil aslında, ortam gerçek, yapay zekaların sahipi olduğu bedenleri 3d yazıcı ile çıkarıldığını farketmişsinizdir değil mi ? aynı yazıcıdan gerçek insanlara ait istenilen tipte boyda insan kopyası yapılıyor ve bu silikon bazlı kopya da kan yerine hiçbir şey konmuyor. böylece orada ki müşteriler gerçek insan ile yapay zekayı kolayca ayırabiliyor ve ona göre davranıyorlar. ayrıca aklınıza belki kanını boşaltıp yaşayamaya devam etmiştir gibi bir fikir gelebilir ama bu fikiri de uçurum kenarında 3lt kanını akıttım geri kalan seni hayatta tutmaya yetecek kadar bundan fazlas seni öldürür diyordu. yani yapay zekaların sahip oldukları bedenler gerçek hayattaki gibi mantıklı sebepler ölebiliyorlar. siyahlı adamın virüs olması teorisi çok uzak kalıyor.

benim düşünebildiğim tek teori, yapay zekanın yaratıcısının bilerek böyle bir şey yaratıp oraya koymuş olması. zaten tavırlarından yapay zekanın gelişmesini istediğini anlayabiliyoruz.

tabancadan ateşlenen bir mermi var. bu gerçek insana isabet ettiğinde nasıl işlevsiz kalıyor ancak robotlarda etki gösteriyor. bunu sormuştum aslında.

tamam işte o kısmı anlattım.

tabancadan çıkan merminin isabet edip kan akmayanların insan olduğunu, yapay zekanın insanlara yeni gelenler dediğini biliyoruz.

para verip bu deneyimi yaşamak isteyen insanların bu yere gerçek bedenleri ile gelmediğini de anlıyoruz. 3d yazıcıdan çıkan silikon bazlı vücutları gördük. Aynı zamanda bu vücutlara yapay zekanın sonradan eklendiğini biliyoruz. Yapay zekayı ekler gibi sanal gerçeklik benzeri bir durum ile parasını ödeyen insanlar silikon bazlı bedenleri uzaktan kontrol ederek istediklerini yapıyorlar. Bu silikon bazlı bedenlere de kan gibi bir sıvı konulmadığından kurşun direkt silikonu delip geçiyor.Yani kurşun herhangi bir soruna neden olmuyor bedende. Çünkü insanın bedeni yapay sillikon ve insanlar bu bedeni uzaktan kontrol ediyorlar.

Hocam çok teşekkür ederim. Konu boyunca senin mesajların sayesinde kafamdaki tüm soru işaretleri giderildi, ellerine sağlık. Harika bir dizi yapmışlar, beklediğimize değdi.

arkadaşım bu Knisath kullanıcı adlı kişinin anlattıkları tamamiyle yanlış. Bir de boşuna teşekkür etmişsin. İnsanlar orada tabii ki kendi bedenleriyle hareket ediyorlar. Uzaktan kontrol edilecek olsa bu bildiğin PlayStationda oyun oynamak gibi birşey olur. Kendin orda olma silikon vücutlu karakteri bir sağa bir sola ilerlet, adam vur vs oyun gibi birşey olur. Keza madem uzaktan kontrol ediyor olsalar oraya insanlar niye cinsellik için gitsinler, genelevlere gidiyorlar tecavüz falan ediyorlar. Tonla parayı silikon vücuda uzaktan seks yaptırmak için mi verecekler. Az biraz mantık ya. Misafirlerin yani gerçek insanların vurulamamasının sebebi oradaki herşeyin baştan insanlara zarar veremeyecek şekilde tasarlanmış olmasıdır. Oradaki robotlara insanlara zarar vermeyecek ama birbirlerine zarar verebilecek türde değişik bir silah mermisi vermişler. Döverek yada başka şekilde insanlara zarar vermelerini engellemek içinse dizinin hemen başında robota söylendiği gibi üstüne basa basa "yeni gelenlere zarar vermeyeceksiniz" diye yapay zekalarına işlenmiş. Zaten şöyle birşey düşün eğer dizideki robotlar silikon vücutlu gerçek değil, ee insanlarda gerçekten orada değil uzaktan kontrol ediyorlarsa o zaman herşey günlük gülistanlık olur, hiçbir tehlike sorun çıkma ihtimali olmaz. Sistemde arıza çıktığında yapay zeka kontrolden çıktığında karşısında uzaktan kontrol edilen vücut bulursa bunun kimseye bir zararı olmaz. Dizinin yürümesi için mecbur gerçek insanın tehlike altında olması gerekir ki bu da ancak gerçek bedenleriyle orada olmalarıyla açıklanabilir. Çok uzun yazdım ama yanlış bilgilenmeyin istedim

heee tahtaları parçalayan, metali eğen, silikon vücudun yüz kısmını komple parçalayan ama insana zarar vermeyen mermi kullanıyorlar.

bir yazdığına bir de izlediğine bak sonra dönüp ben mi yanlış yazdım yoksa karşımda ki kişi mi düşün.
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    HBO = 10 BÖLÜM :D
  • İzlenir bu dizi jj batırmazsa iyi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

adam bir şekilde virüs gibi bir şey. sistemin ilk versiyonundan peydahlanmış o yüzden kızla ilgileniyor. madem kendisi parkın ilk robotlarından.

Robot değil gerçek insan. robotların hepsinden kan akıyor. O psikopata tecavüz ettiği kızın sevdiği ateş ediyor ama bizim siyahlı elemana bir şey olmuyor.

evet olmuyor ama bir kurşun nasıl robota işliyorda insana işlemiyor orası muamma. birde adamı sistemden hiç mi izleyen yok? sonuçta bu park epey maliyetli adam kayıtdışı parka sızmış gibi. neyse bilinmeyen şey çok böyle izlemesi zevkli oluyor :)

muamma değil aslında, ortam gerçek, yapay zekaların sahipi olduğu bedenleri 3d yazıcı ile çıkarıldığını farketmişsinizdir değil mi ? aynı yazıcıdan gerçek insanlara ait istenilen tipte boyda insan kopyası yapılıyor ve bu silikon bazlı kopya da kan yerine hiçbir şey konmuyor. böylece orada ki müşteriler gerçek insan ile yapay zekayı kolayca ayırabiliyor ve ona göre davranıyorlar. ayrıca aklınıza belki kanını boşaltıp yaşayamaya devam etmiştir gibi bir fikir gelebilir ama bu fikiri de uçurum kenarında 3lt kanını akıttım geri kalan seni hayatta tutmaya yetecek kadar bundan fazlas seni öldürür diyordu. yani yapay zekaların sahip oldukları bedenler gerçek hayattaki gibi mantıklı sebepler ölebiliyorlar. siyahlı adamın virüs olması teorisi çok uzak kalıyor.

benim düşünebildiğim tek teori, yapay zekanın yaratıcısının bilerek böyle bir şey yaratıp oraya koymuş olması. zaten tavırlarından yapay zekanın gelişmesini istediğini anlayabiliyoruz.

tabancadan ateşlenen bir mermi var. bu gerçek insana isabet ettiğinde nasıl işlevsiz kalıyor ancak robotlarda etki gösteriyor. bunu sormuştum aslında.

tabancadan çıkan merminin isabet edip kan akmayanların insan olduğunu, yapay zekanın insanlara yeni gelenler dediğini biliyoruz.

para verip bu deneyimi yaşamak isteyen insanların bu yere gerçek bedenleri ile gelmediğini de anlıyoruz. 3d yazıcıdan çıkan silikon bazlı vücutları gördük. Aynı zamanda bu vücutlara yapay zekanın sonradan eklendiğini biliyoruz. Yapay zekayı ekler gibi sanal gerçeklik benzeri bir durum ile parasını ödeyen insanlar silikon bazlı bedenleri uzaktan kontrol ederek istediklerini yapıyorlar. Bu silikon bazlı bedenlere de kan gibi bir sıvı konulmadığından kurşun direkt silikonu delip geçiyor.Yani kurşun herhangi bir soruna neden olmuyor bedende. Çünkü insanın bedeni yapay sillikon ve insanlar bu bedeni uzaktan kontrol ediyorlar.

hocam bu parka katılımcı olanların kendi bedenleri ile orada olmadıklarından emin misin? durum öyleyse biraz hayal kırıklığı oldu bende. %100 gerçeklik için kendi bedenleriyle orada olduklarını düşünüyordum. uzaktan kontrol ile pek olacak bir iş değil.

Dizinin ilerleyen kısımlarında katılımcıların parkta öldürülme ihtimali sıfıra iniyor. sadece robotları tesisin içinde bilinçlendirerek bir tehlike oluşturacaklar. surrogates / dark matter kıvamına dönüyor o zaman olay. gerçi bu dizi bunların hepsinden eskiye dayandığı için tam tersi bir esinlenme olur ancak.

tam mesajımı alıntıladığınız da ben de mesajıma ekleme yapmıştım bu sorunuzla alakalı

aşağı tekrar kopyala & yapıştır yaptım.

ikinci kez iziledim bir yer kaçırmayıp detaylara dikkat etmek için. bazı ziyaretçiler kendi bedenleri ile geliyor muhtemelen, çünkü barda olan sütlü katliam da içerideki ziyaretçilere durumu anlatın deniyor ve sonrasında herhangi bir ziyaretçi yaralanmadı diye ekliyor. burada bir arkadaşın yazdığı gibi mermiler insanları etkilemiyor ama silikon bazlı androidleri etkiliyor demiş ancak silahlardan çıkan kurşunlar, tahta vs deliyor ve komple bir androidin yüzünü parçalayabiliyor. kullanılan mermilerin gerçek olduğunu sanıyorum. en mantıklı gelen ziyaretçilerin ya kendilerinin gelmeyi tercih ettiği ya da silikon bir kopyasını yaptırarak uzaktan erişim sağladığı.

Eğer siyahlı adamın android olduğunu varsayarsak, siyahlı adam 30 yıldır buradayım beni hala hatırlamıyorsun diyor. Sana cesaret eklemişler diye ekliyor kıza. onun sevgilisine de diz çökmeyi yalvarmayı mı öğrettiler gibi bir şeyler söylüyor.
    Eğer siyahlı adam android ise 30 yıl önce bilinç kazanmış demek oluyor ama ondan önce şirket sahibinin android morgunda ki eski android ile konuşmasını izlediğimiz de hareketleri vs oldukça yapay. her android'in durumu kontrol ediliyor, siyahlı adamın da durumu kontrol edilirdi android olsaydı.

Ya apayrı bir yapay zeka yazıldı onun için ve sürekli güncellendi bakımı yapıldı, birisi bilerek westworld içine koydu. ya android ama uzaktan başka bir insan tarafından kontrol ediliyor ve keyfi olarak herkesi öldürüyor. westworld programında kendini gizemli bir şey bulacağına inandırmış biri.

sonuç olarak dizide ki en gizemli adamımız siyahlı adam oluyor

Hocam şurda birçok soruya cevap buldum
    https://editorial.rottentomatoes.com/article/11-rules-of-westworld-hbos-killer-robot-theme-park-series/

kurşun olayı
    yapay bir kurşun gibiymiş havalı tabancı misali. amerikan ordusunun kullandığı antreman silahları gibi

http://simunition.com/en/

insanlarda bir etki yapmıyor. yani çok minumum. hostta ise isabet ettiğinde farklı

siyahlı adam bence anthony hopkinsin yarattığı bir yan karakter olabilir. ilk bölümde her şeyin sonuna geldik falan gibisinden fani laflar ediyordu. her şey olabilir :)

link için teşekkürler tamamını keyifle okudum.

kurşunların 1973 filminden farklı olarak hala gerçek olduğunu düşünüyorum. bu yüzden siyahlı adamın normal insan olması akla yatkın olmuyor. ( en azından bu yazıyla beraber şimdilik böyle gözüküyor )

daha önce mesajımda yazdığım ve sizin de belirttiğiz gibi siyahlı adam android ama farklı bir yapay zekaya sahip. yani kendi farkındalığı var ve bu 30 yıldır sürüyor, kendi deyimiyle. "good to be back" dediğinde geri dönmek güzel'den kastı 30 yıldır depoda olduğunu da sanabiliriz. sahip olduğu yapay zeka acıdan, komuttan arındırılmış bir zeka olduğu içinde kurşun işlediği halde olması gerektiği gibi ( insan gibi ) yaralanıp ölmüyor. Aslında bunun örneğini bar katliamında ortalığa süt saçan elemandan görebiliriz. delik deşik olduğu halde ( süt içerken karnından süt akıyor, vurulduğu yerden) ayakta duruyor. Siyahlı adamda android ise böyle bir şey mümkün oluyor. ancak kendisinde kan yok. bu yüzden özel yapılmış bir android olmas ihtimalini güçlendiriyor.

siyahlı adamın insan olduğunu ima eden ise, dizide ki anlatımın siyahlı adam ilk vahşetini yaparken olması. "yeni gelenlere zarar veremeyeceğinizi biliyor musunuz " gibi bir şeyler söyleniyor. Siyahlı adam öldürüp kıza tecavüz etmeden önce. Ben özellikle o kısımında ilk başta yazdığım teoriyi düşündüm. mantıken her şeye uyuyordu ama son fikir alış verişimizle olasılığın düşük olduğu anladım. Gerçi yine de ters köşe yapabilirler bu konuda

Bu arada dizi 2 yıl önce çekimine başlamışsa ki Antohny öyle demiş ve çekiminin bittiğini söylemiş. tek sezon 10 bölümlük bir dizi var karşımızda ne yazık ki. İkinci bölüm promosunda gördüğümüz hikayenin çabuk gelişimi de bundan olsa gerek.
  • daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    J.J Abrams var ya ondan dolayı dedim :D
  • JJ iyi başlar kötü bitirir. Maalesef :(

• benim anladığım kadarıyla robotlar herhangi bir canlıya zarar vermemeleri üzerine programlanmış ama son güncellemeden sonra sıkıntılar var son sahnede dolores sineği öldürüyor muhtemelen ileride daha büyük olaylar olup robotları kontrol edememeye başlayacaklar ortalık karışacak tabi
    Ed Harrisin oynadığı karakter tam bir soru işareti en merak uyandırıcı karakter o birşey söylemek için erken ama onun üstünden bol bol teori görecez sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Floki1903 -- 4 Ekim 2016; 15:08:41 >
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus III

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam çok teşekkür ederim. Konu boyunca senin mesajların sayesinde kafamdaki tüm soru işaretleri giderildi, ellerine sağlık. Harika bir dizi yapmışlar, beklediğimize değdi.

arkadaşım bu Knisath kullanıcı adlı kişinin anlattıkları tamamiyle yanlış. Bir de boşuna teşekkür etmişsin. İnsanlar orada tabii ki kendi bedenleriyle hareket ediyorlar. Uzaktan kontrol edilecek olsa bu bildiğin PlayStationda oyun oynamak gibi birşey olur. Kendin orda olma silikon vücutlu karakteri bir sağa bir sola ilerlet, adam vur vs oyun gibi birşey olur. Keza madem uzaktan kontrol ediyor olsalar oraya insanlar niye cinsellik için gitsinler, genelevlere gidiyorlar tecavüz falan ediyorlar. Tonla parayı silikon vücuda uzaktan seks yaptırmak için mi verecekler. Az biraz mantık ya. Misafirlerin yani gerçek insanların vurulamamasının sebebi oradaki herşeyin baştan insanlara zarar veremeyecek şekilde tasarlanmış olmasıdır. Oradaki robotlara insanlara zarar vermeyecek ama birbirlerine zarar verebilecek türde değişik bir silah mermisi vermişler. Döverek yada başka şekilde insanlara zarar vermelerini engellemek içinse dizinin hemen başında robota söylendiği gibi üstüne basa basa "yeni gelenlere zarar vermeyeceksiniz" diye yapay zekalarına işlenmiş. Zaten şöyle birşey düşün eğer dizideki robotlar silikon vücutlu gerçek değil, ee insanlarda gerçekten orada değil uzaktan kontrol ediyorlarsa o zaman herşey günlük gülistanlık olur, hiçbir tehlike sorun çıkma ihtimali olmaz. Sistemde arıza çıktığında yapay zeka kontrolden çıktığında karşısında uzaktan kontrol edilen vücut bulursa bunun kimseye bir zararı olmaz. Dizinin yürümesi için mecbur gerçek insanın tehlike altında olması gerekir ki bu da ancak gerçek bedenleriyle orada olmalarıyla açıklanabilir. Çok uzun yazdım ama yanlış bilgilenmeyin istedim

heee tahtaları parçalayan, metali eğen, silikon vücudun yüz kısmını komple parçalayan ama insana zarar vermeyen mermi kullanıyorlar.

bir yazdığına bir de izlediğine bak sonra dönüp ben mi yanlış yazdım yoksa karşımda ki kişi mi düşün.

Yüzde yüz insan görünümlü robotların yapılmasına inandın, yapay zekaya inandın, robotlardan bir park yapılmasına inandın, silikondan yapılmış atların dört nala koşmasına inandın, hatta ve hatta uzaktan kontrol ile insanların yapay bedenlerle oraya girdiklerine bile inandın da oradaki tasarımcıların robotların eline verdikleri silahların insanları vuramaması mı sana mantıksız geldi? Bunun çok çok basit bir örneğini verecek olursak F-16 uçağınla sen istersen ateş etmek için bir tarafını yırt gidipte uçağın yapımcısı ülke eğer ateş edeceğin uçağı dost olarak tanımlamışsa ateş edemezsin. Senin atış için kullanacağın sistemi kilitler. Burada da tasarımcı neye izin veriyorsa robot o kadarını yapabilir. Madem o kadar düz mantıkla düşünüyorsun silikon vücudu parçalayan mermi insana da zarar verebilirse, bu düz mantığa göre silikon vücuda ateş edince niye kan fışkırıyor? Eğer o vücut harbiden silikonsa neden ve nasıl kan akıyor? Hadi dediğimi anlamıyorsun da be dostum diziyide mi düzgün izlemiyorsun? Kaç defa ama kaç defa dizide yaralanma yok, oradaki konuklarımızı riske atamam gibi diyaloglar geçti. Uzaktan kontrol ile yapay bedenler orda olsa tasarımcılar niye ikide bir endişe etsinler konuklara birşey oldu mu diye. Bu arada benim yaşım fazla, eğer lise öğrencisi falansan daha da benimle tartışmaya girme. Uğraşamam cidden laf anlatmaya liselilere.

• 1x01

Atmosfer, oyunculuklar ve en önemlisi birinci bölümden olayların tekrara düşmeden geniş yelpazede anlatılması çok iyi bir giriş yapılmasını sağlamış. Zenginlerin kendilerini tatmin etme çabası, oyunun içinde olan yüzlerle birleşince ortaya nadide bir harman çıkmış. Oyun içinde senaryoların seçimlerle değişkenlik sağlaması ise seyir açısından paradoksların ortaya çıkmasını sağlıyor.

Karakterler hiçbir şekilde yeni gelenlere ya da canlılara zarar vermemek üzerine kuruluyken; Dolares'in son sahnede sineği öldürmesi harika bir detay. Bu da yaratılmaya çalışılan evrenin, yaratıcıların kontrolünden çıktığını gösteriyor. Ayrıca babası malum sahnede kulağına şiddet içerikli bir mesaj vermedi Dolares'in oyun oynadığını düşünüyorum.

Ed Harris, The Man in Black karakteri için biçilmiş kaftan. Kafatası bölgesinden istediği şeyi alması ise olayların erken şekilde başlayacağını gösteriyor. Evrenin altyapısı fazlasıyla gizemli olduğundan dolayı olaylar çok farklı noktalara gidecektir.

Bundan sonra kurguyu ön plana çıkarıp belli akıl oyunlarıyla giderse, dizi net şekilde efsane olabilir.
  • Floki1903 kullanıcısına yanıt
    Bence de Ed Harris in karakterinin gizemini kolay kolay açıklamazlar. Bayağı uzun bir süre böyle gizemli bir şekilde devam eder. Normal bir insan zevk için 30 sene boyunca aynı 200 kişilik parka gelip her gün adam vurmaz. Sıkılır yani hep aynı döngüden. Acaba adamın yaşlı olmasından ve 30 senedir orda takılmasından dolayı o kişi Anthony Hopkins'in aslında kendisi olabilir veya Anthony Hopkins düşmanı olarak gördüğü bu adamı parka hapsetmiş olabilir. Çünkü siyahlı adam sanki ordan kurtulmanın yolunu arıyor gibiydi. Veya değer robotlardan farklı şartlarda üretilmiş bir robotta olabilir ama tek bildiğim diğerleri gibi sıradan biri değil

• Muazzamdı. Öncelikle ben diziyi Inception'a benzettim. Sizinde benzettiğinizi umuyorum Zaten ilk bölümü Jonathan Nolan çekmiş anladığım kadarıyla. Christopher Nolan'ın da katkısı olmuştur mutlaka kardeşine.

Anthony Hopkins reyiz yine döktürmüş.
    Dolores ile babasının konuşma sahnesi çok iyiydi.
    Bazı şeyleri de anlamadım mesela ;

Dolores durmadan niye aynı şeyleri görüyor? 1-2 dakika mutfağa gitmiştim, oralarda kaçırdım galiba. Birde şu sinek mevzusu ne ayak? Aydınlatırsanız sevinirim.
  • Aileyle izlenir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlenmez hocam, çıplaklık cinsellik falan var.

• quote:

Yüzde yüz insan görünümlü robotların yapılmasına inandın, yapay zekaya inandın, robotlardan bir park yapılmasına inandın, silikondan yapılmış atların dört nala koşmasına inandın, hatta ve hatta uzaktan kontrol ile insanların yapay bedenlerle oraya girdiklerine bile inandın da oradaki tasarımcıların robotların eline verdikleri silahların insanları vuramaması mı sana mantıksız geldi? Bunun çok çok basit bir örneğini verecek olursak F-16 uçağınla sen istersen ateş etmek için bir tarafını yırt gidipte uçağın yapımcısı ülke eğer ateş edeceğin uçağı dost olarak tanımlamışsa ateş edemezsin. Senin atış için kullanacağın sistemi kilitler. Burada da tasarımcı neye izin veriyorsa robot o kadarını yapabilir. Madem o kadar düz mantıkla düşünüyorsun silikon vücudu parçalayan mermi insana da zarar verebilirse, bu düz mantığa göre silikon vücuda ateş edince niye kan fışkırıyor ?

koyu bir şekilde belirttiğim, yazdığın soruya bak bir de üsteki benim yazdığımı çürütme amaçlı yazdığına bak. Eğer film, dizi yapımlarında kan için yapay olarak ne kullanıldığını bilmeyecek kadar dizi film kültürüne sahip değilsen asıl sen bırak dizi, film izlemeyi. adamlar silikon temelli yapay beden üretiyor, içine kan benzeri sıvı koyamayacak mı ? çok mu zor silikon anatomi ile yapay deri arasına kan benzeri sıvı koymak ? kaldı ki biz siyahlı adamın insan olup olmadığını tartışıyoruz. oradaki insanların gerçek olup olmadığı mevzusu arada ki teorilerden biriydi onu da zaten konuşarak hallettik. konuya ortadan dalıp, ne olduğunu anlamadan alakasız alakasız yazan bir bak kim ? şu kendi yazdıklarını bir zahmet oku. düz mantıkla düşünmüyoruz burada, fikir alışverişi yapıyoruz. düz mantıkla düşünseydik zaten bilim kurgu izlemezdik. o kurgunun içindeki evrenin fizik kuralları ile ilgili bilgi alışverişi bunlar. nasıl süpermen dizisinde bu adam nasıl uçuyor diye sorgulamıyorsak ama kriptonitin büyüklüğün etkisi hakkında tartışıyorsak, o evrendeki fizik ile alakalı burada da onu tartışıyoruz.

şu yaş muhabbeti sizin gibi kendine güvensiz kişilerin tek sığınağı. yaş 36 ne yapacaksın ? yaş fazla olunca sana dünyada ki diğer insanlardan ek anlama, kavrayış kabiliyeti mi verildi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 4 Ekim 2016; 16:24:01 >

• Bir Got değil ama yine de güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Aileyle izlenir mi?

İzlenmez. Şimdilik ufak 1-2 sahne olsa bile 2-3 bölüme olaylar başlar
  • Bu arada 4.89'luk HDTV'mi yoksa 1.99'luk Web-Dl'mi daha iyidir? İkisi de 1080p. H265'i ikisinin de 800mb küsurlarda.
  • mükemmel dizi. projenin arkasındaki isimler güven veriyor. kaliteli ama kendine ait bir kitlesi olan bir dizi olacak diye düşünüyorum. herkese hitap etmeyecek gibi.
  • çok iyi ya, ara ara truman show ara ara edge of tomorrow izler gibi hissettim, bide suretler diye bi film vardı onu da andırıyo
    konu aşırı ilgi çekici, yapay zekayı yine nolan person of interest te müthiş işlemişti, burda da person of interestten aşağı kalmayacak, hatta daha iyi olacak gibi, acayip bi beklentiye girdim şuan
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.