Şimdi Ara

Whalefin Yeni Üyelere Toplam 30+13 Dolar (TR'ye Kapandı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

metni:
    Kampanya TR'den çok fazla suistimal yapıldığı için yeni bir açıklamaya kadar TR vatandaşları için durdurulmuştu.KYC'ler yeniden TR'ye başladı.

Merhaba arkadaşlar, yeni bir borsayı sizlere tanıtmak istiyorum.Öncelikle bu borsa yeni kayıt olanlar için 25$ ödül dağıtıyor ödülleri BTC şeklinde veriyor.

1-) 5$ Kayıt Ödülü (Çekilebilir)

2-) 100$ yatıranlar için 5$ (Çekilebilir)

3-) 100$ 10 gün stake beklet 15$ dolar daha al (Çekilebilir)

TOPLAM= 25$ çekilebilir bonus veriyor.

Üstüne Bu 3 görevin hepsini yapanlara da ben 5 dolar veriyorum. Toplam 30 dolar kazanmış oluyorsunuz.

(3 görevi de yapanlar pm veya telegram üzerinden ulaşırsa ödemeyi yapabilirim.)

-

Referanssız Link: - (Bu linkten üye olup görevleri yapanlara 5 dolar ödeme yapmamaktayım, referanssız linktir.)

Referans Kodu: it5Qjh

13 Doları Nasıl alabilirim?

1- Kyc'niz onaylandıktan sonra mobil uygulamayı indirerek uygulama içi güncelliyorsunuz. Buradan sağda profilinize tıklayarak red packet'a tıklıyorsunuz.

2- Size bir kod vericek bu kodu ilk önce kendiniz giriyorsunuz. Daha sonra bu kodu başkasıyla kendisi dışında kodu başkasına vermemiş biriyle takaslıyorsunuz ki toplam 10 dolar kazanıyorsunuz. Daha sonra gir çık yaptığınızda tekrar red packet kodu verecek, bu kodu tekrar kendiniz giriyorsunuz ve 3 dolar da burdan kazanıyorsunuz.

Amber Group Yeni Dijital Varlık Platformunu WhaleFin'in bu şekilde lansmanını duyurmayı amaçladı.
    Borsa daha yeni olduğu için olumlu,olumsuz yorum duymanız söz konusu olmayabilir.Bu projenin en önemli yatırımcılarından biri de Coinbase ve bir çok firma daha var.
    Amber Group hakkında
    Amber Group, Asya, Avrupa ve tüm Amerika kıtalarında çalışan önder bir dijital varlık platformudur. Şirket yatırım, finansman ve birçok süreci kapsayan eksiksiz dijital varlık hizmetleri bütünü sunar. Paradigm, Dragonfly, Pantera, Polychain, Sequoia ve Tiger Küresel üzere önde gelen şirketler, Amber’in yatırımcıları ortasında yer almaktadır.

Ödül almak için yapmanız gerekenler;

1-) Referans linkim ile üye olup kyc (kimlik doğrulaması) yapmanız.(KYC doğrulamasında ikametgah belgesi de istiyor adres doğrulaması için bunun için e-devletten ikametgahımı Screen Shot alarak yükledim PDF olarakta yükleyebilirsiniz.)(KYC biraz uzun sürüyor bugün kyc başvurunuzu yapın 3 gün sonra twitter'dan whalefin Tr'ye mail adresinizle 3 günü geçti yatırım yapmam gerek diyin 1 hafta içinde onaylanması lazım.)

2-) 100 dolar yatırıp 10 gün stake yapmanız lazım detaylı ve fotoğraflı olarak anlatacağım. (İsteğe bağlı fakat bekletirseniz güzel kazanç sağlıyor.)

3-) Anasayfada Şimdi Kazan diyin.

4-) USDT de tutacağımız için ilk baştakini seçiyoruz.

5-) Abonelik tutarına 100 dolar ekleyip aşağıdaki sözleşmeyi kabul edip abone ol diyip işlemlere başlıyorsunuz 10 gün boyunca dokunmayın zararınız olmaz aksine kazancınız olur.

➤ 100 Dolar nasıl yatırabiliriz;

1-) Cüzdana gidin.

2-) Mevduat Esnek Kazanç yazan butona tıklayın.

3-) Kripto para yatırın tıklayın.

4-) Diğer borsalarınızdan istediğiniz kriptoyu buradan seçerek transfer edebilirsiniz veya USDT olarak gönderebilirsiniz ama işlem ücretini çok aldığından önermiyorum. 2. Ödülü kazanabilmek için geçerli koşul şu şekilde;

Bu yüzden Dot, bnb veya usdt önerimdir btc ve eth ücretleri malum. Zaten 10 günlük vadelide 44 cent kazanıyorsunuz komisyonu çıkarmış oluyor.

➤Ödülü nasıl çekebiliriz;

1-) BTC şeklinde yatan ödülümüzü swaplayacağız.

2-) Cüzdana gidin BTC üzerine tıklayıp SWAP diyin burdan ilk USDT'ye çeviriyoruz

3-) Al-Sat Kısmına gelip Dogecoin/Xlm/Algo/Ltc (size bağlı) alıyoruz tüm USDT ile

4-) Aldığımız coini düşük fee komisyon ücreti karşılığında kendi borsa cüzdanımıza aktarıyoruz.

Not: Mutlaka çekme işlemlerinde adresi doğru girdiğinizden emin olunuz.

Ödüller işlemlerden sonra ertesi gün hesaba yatıyor hızlı ve sorunsuz.

Kesinlikle bu borsayı kaçırmanızı istemem şuan piyasadaki en iyi ödüllerden birini veriyor.

Çekim kanıtı; (101 dolar attım 11 gün sonra 126 dolar olarak çektim).

Forum dışı yardım ve sorularınız için ;

Telegram

Whalefin Resmi Kaynakları:

https://t.me/amberrussia

https://twitter.com/WhalefinTurkiye

https://t.me/ambercommunityRussia

https://ambergroupturkey.medium.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 10 Nisan 2022; 12:46:0 >

• Güncel

• 100$ 10 gün stake devam ediyor mu? Bitti demişlerdi

• simerazzı kullanıcısına yanıt

Ediyor baktım şimdi tekrar, öyle gözüküyor yani. Ki kampanya bitiş tarihi belirtilmemiş bir sonraki duyuruya kadar devam eder gözüküyor kampanya.

• Güncel

• Güncel

30+13 dolar yerine bazı kullanıcılar son 3 doları alamadığını belirtti. 30+10 dolar halen alınabilir durumda

Eğer kyc'niz halen onaylanmadıysa (2 iş günü içinde) whalefin türkiye sayfasına mesaj atarlarsa (yatırım yapıcam kyc onaylayın lütfen tarzı ve mailinizle birlikte) kyc'niz daha hızlı onaylanır.

Whalefin Yeni Üyelere Toplam 30+13 Dolar (TR'ye Kapandı)twitter.com
    WhaleFin Türkiye (@WhalefinTurkiye) | Twitter
    https://twitter.com/WhalefinTurkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 2 Şubat 2022; 17:9:32 >
  • Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stake ne demek hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OmC43 kullanıcısına yanıt

Vadeli hesaba atmak gibi bir şey hocam yani

• Güncel, sorularınız için telegramdan iletişim kurabilirsiniz.

• Son günü vs var mı peki? KYC uzun sürüyor gibi. O sırada başka borsaya atarım belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OmC43 kullanıcısına yanıt

Şu anlık son bir süre belirtmemiş ancak bunun yerine öncelik olarak son tarih belirtilenlere göz atabilirsiniz (Blockfi-Nexo-Cakedefi gibi) Önerim blockfi olacaktır onu da benim referansımla yaparsanız 40 dolar siz 20 dolar ben vererek toplam 60 dolar kazanabilirsiniz hocam.

• Günceldir

• Güncel

• Günceldir

• Kod takası için pm atın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.