Merhaba arkadaşlar, yeni bir borsayı sizlere tanıtmak istiyorum.Öncelikle bu borsa yeni kayıt olanlar için 25$ ödül dağıtıyor ödülleri BTC şeklinde veriyor. 1-) 5$ Kayıt Ödülü (Çekilebilir) 2-) 100$ yatıranlar için 5$ (Çekilebilir) 3-) 100$ 10 gün stake beklet 15$ dolar daha al (Çekilebilir) TOPLAM= 25$ çekilebilir bonus veriyor. Üstüne Bu 3 görevin hepsini yapanlara da ben 5 dolar veriyorum. Toplam 30 dolar kazanmış oluyorsunuz. (3 görevi de yapanlar pm veya telegram üzerinden ulaşırsa ödemeyi yapabilirim.) - Referanssız Link: - (Bu linkten üye olup görevleri yapanlara 5 dolar ödeme yapmamaktayım, referanssız linktir.) Referans Kodu: it5Qjh 13 Doları Nasıl alabilirim? 1- Kyc'niz onaylandıktan sonra mobil uygulamayı indirerek uygulama içi güncelliyorsunuz. Buradan sağda profilinize tıklayarak red packet'a tıklıyorsunuz. 2- Size bir kod vericek bu kodu ilk önce kendiniz giriyorsunuz. Daha sonra bu kodu başkasıyla kendisi dışında kodu başkasına vermemiş biriyle takaslıyorsunuz ki toplam 10 dolar kazanıyorsunuz. Daha sonra gir çık yaptığınızda tekrar red packet kodu verecek, bu kodu tekrar kendiniz giriyorsunuz ve 3 dolar da burdan kazanıyorsunuz. Amber Group Yeni Dijital Varlık Platformunu WhaleFin'in bu şekilde lansmanını duyurmayı amaçladı. |
Whalefin Yeni Üyelere Toplam 30+13 Dolar (TR'ye Kapandı)
-
-
Güncel
-
100$ 10 gün stake devam ediyor mu? Bitti demişlerdi
-
Ediyor baktım şimdi tekrar, öyle gözüküyor yani. Ki kampanya bitiş tarihi belirtilmemiş bir sonraki duyuruya kadar devam eder gözüküyor kampanya.
-
Güncel
-
Güncel
30+13 dolar yerine bazı kullanıcılar son 3 doları alamadığını belirtti. 30+10 dolar halen alınabilir durumda
Eğer kyc'niz halen onaylanmadıysa (2 iş günü içinde) whalefin türkiye sayfasına mesaj atarlarsa (yatırım yapıcam kyc onaylayın lütfen tarzı ve mailinizle birlikte) kyc'niz daha hızlı onaylanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 2 Şubat 2022; 17:9:32 > -
Güncel
-
Stake ne demek hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vadeli hesaba atmak gibi bir şey hocam yani
-
Güncel, sorularınız için telegramdan iletişim kurabilirsiniz.
-
Son günü vs var mı peki? KYC uzun sürüyor gibi. O sırada başka borsaya atarım belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu anlık son bir süre belirtmemiş ancak bunun yerine öncelik olarak son tarih belirtilenlere göz atabilirsiniz (Blockfi-Nexo-Cakedefi gibi) Önerim blockfi olacaktır onu da benim referansımla yaparsanız 40 dolar siz 20 dolar ben vererek toplam 60 dolar kazanabilirsiniz hocam.
-
Günceldir
-
Güncel
-
Günceldir
-
Kod takası için pm atın
Benzer içerikler
- goats coin ne zaman listelenecek
- binance kırmızı paket kodu güncel
- freecash güvenilir mi
- paribu 500 tl çekme
- tap swap ne zaman listelenecek
- soğuk cüzdan fiyatları
- binance hesap açma
- binance para çekme
- binance komisyon oranları
- paribu box nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X