Şimdi Ara

Whalefin Yeni Üyelere Toplam 30+13 Dolar (TR'ye Kapandı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam merhaba, konuda yorum olarak yazdım ve bu konuda bilgilendirdim. Başlığa yazsam da yazmasam da konu içine girince zaten gözüküyordu. Başlığa eklemem hata olmuş evet ama hak verirsiniz ki bir sürü kampanya var ve uzun süredir bu konuya up yapmadım bunu bilerek. Siz yazmadan önce çok altlardaydı. Ek olarak 13 dolar kampanyası da konuyu açtığım tarihten 15-20 gün sonraya kadar devam etti. Sonrasında bazı kişiler yine de 13 doları alabildiğini bazıları alamadığını belirtti, kişiden kişiye değişen bir şeydi anlayacağınız. Halen başlıkta insanlara kayıt olmalarını öneriyorsunuz diyorsunuz ama konuyu açıp son mesajları okumadan hangi kampanyaya kayıt oluyorsunuz? Şirket zaten kyc belgelerini belli bir süreden sonra imha ediyor, o konuda şüpheniz olmasın ancak diğer Türklerin de kampanyayı suistimal (aynı aileden herkese hesap açma/aynı ip'den bir sürü hesap açma) etmeleri benim suçum değil. Zamanında bunlar yapılmazken veya göze batmazken herkes güzelce kazandı, bu kampanyada 10'dan fazla kişiye ödeme yaptım. Konu başlık hatasını kabul ediyorum ama bilgilendirmedi suçunu kesinlikle kabul etmiyorum.

• GoldHawkZone kullanıcısına yanıt

Hocam anlamıyorsunuz. Suistimal eden benden üye olanlar diye bir ithamda bulunmadım. Dedim ki TR'den üye olumlarda suistimal çok arttığı gerekçesiyle durdurmuşlar diyorum. Bu kampanyadan tek ben üye oldurmuyorum farkında mısınız? Normal herkese açık bir şekilde davet etme olayı bu yani sadece bana açık değil. Bir kere sırf bu noktadan anlamadığınız belli oluyor.

Halihazırda KYC yapanlarla alakalı bir sorun yok, onlar bilmeden kyc yapıp sonra bu karar alınmış. Coinbase durumu gibi dediğiniz gibi. Türkler bu kadar açgözlü yapmasını bilmeden multi hesap açıp göz göre göre bizi banlayın diyorsa benim suçum ne? Benden önce bu forumda bu kampanyayı paylaşan yoktu, benden sonra bir sürü kişi türedi aynı bu kampanyaya bir de onlara sorun bakalım, her şeyleri copy paste insanlar hiçbir şey yapmamış daha KYC durdurulduğunu bile yazmamışlar.

• mail geldi bugun itibariyle 2 ay sonunda kyc onaylanmıs ancak bonus göremedim :)

• mecom33 M kullanıcısına yanıt

Profil kuponlar bölümünü kontrol eder misiniz hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 9 Nisan 2022; 15:28:12 >
  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    Süresi 03.23 de bitmiş 5 dolarlık btc verdi sadece

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Başka hiçbir şey yok mu yani?

Aynısını ben de yaşadım, mail attım tekrardan yeni kuponları yüklediler

• Hocam yaptığınız işlemleri yazarsanız, nereye mail attınız ne yazdınız vs, diğerleri için yararlı olabilir, teşekkürler. Eğer böyle oluyorsa konu linkini de değiştiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 10 Nisan 2022; 12:45:27 >
  • benim de kyc onaylanmış ama kupon yok hesapta 5 dolarlık bir btc varmış ama o da 4,20 ye dusmus btc göçünce. desteğe yazdım bakalım.

• turkceoguz kullanıcısına yanıt

Gelişme olduğunda haber ederseniz sevinirim hocam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.