Şimdi Ara

Wharfedale Crystal2-10 Bookshelf Hi-Fi Hoparlör İncelemesi ve ilk izlenimler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
11.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forumun sapıtmadığı nadir anlardan birini yakalamışken foto ekliyim :P

Wharfedale Crystal2-10 Bookshelf Hi-Fi Hoparlör İncelemesi ve ilk izlenimler
  • Vay be çok güzel gerçekten.

Güle güle kullan
  • arkadaşlar 9.6 lerin yanına sinema için raf tipi alacağım ama bunlar için hoparlör ayaklarını nereden alıyorsunuz uygun fiyatlı..?
  • Sonorous'un ayakları var SP100 onlardan alabilirsin gayet şık ve kullanışlılar içinde kablo kanalı da var kabloları gizleyebiliyorsunuz..
  • Bookshelf tipi kolonlardan pek bass vermesi beklenmez ama bu sistemin bass karakteristiği ve gücü nasıl ek bir woofer ihtiyacı varmı yada ben alsam z2300 wooferini bunun yanında aktif bir woofer gibi kullanabilirmiyim verimli olurmu...
    Bu arada 169 tl güncel fiyatımı öyleyse sudan ucuz en adi çin mallarına 200 tl çekiyorlarken wharfadale gibi kaliteli bir markanın bu fiyata satması mükemmel
  • Evet fiyat gayet mantıklı zaten bu yüzden tercih etmiştim..Z-2300 kullanan birinin bu tip bir hoparlörün midlerinden anında etkileneceği muhakkak ama basslarında biraz alışma dönemi geçirmesi gerekir bence..Bass karakteristiği 5" lik woofer kullanılmasına rağmen tatmin edici tabii biraz da dinlenilen müzik türüne göre değişyor..Ben şu ana kadar House tabir edilen tür haricinde ki müziklerde Sub aramadım kolay kolay bundan daha yüksek bpm müzik de dinlemem hep jazz,blues,latin,oldies,rock,lounge,chill tarzı dinliyorum..Ama bu hoparlörlerle kolay kolay bir trance,underground,veya progressive dinleyemezsiniz Sub o zaman eksikliğini hissetirecektir.. Z-2300 sub'ını bu hoparlörlerle beraber kullanmak konusunda ise bu setin bütün özelliği olan başarılı orta frekanslarını biraz sönümleyebilir iyi sonuç alabileceğinizi zannetmiyorum..Saygılar..
  • Tweeter ünitesi..Bu arada kusura bakmayın aslında bu fotoların hepsini aynı gün çektim ama forumdaki hatalardan dolayı hepsini ayrı ayrı göndermek durumunda kaldım malum sürekli hata veren bir yükeleme programımız var..

• @atayalper profilden foto koyarmısın bir zahmet
  • arkadaslarr benım elimde bu tip kolon var ama ben hic bir yerde modelini görmedım bulamadım sırf bu yuzden üye oldumm:))))
    JBL LX2 bu kolon hakkında bılgısı olan varmı varsa bana yardımcı olurmu nedir nasıldır aslında benım cok hosuma gıdıyorrr bu kolonn ama nedense turkıyedekı hıc bır sıtede ne sıfırını ne ıkınıcı elını duydum ve gördummmmm tesekkurlerr
  • resmide budur arkadaslarr..

• Selamlar,
    Kusura bakmayın eski bir konuyu hortlattım.
    Bir çift Wharfedale Crystal2-10 almak istiyorum ama internette satan bir yer bulamadım, fiyat ve nerden alabileceğim konusunda bilgisi olan var mı?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diglam -- 1 Mart 2010; 20:59:28 >
  • mediamarkt'lara bakabilirsin ben 6 ay önce oradan satın almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prud

mediamarkt'lara bakabilirsin ben 6 ay önce oradan satın almıştım.

Teşekkürler

Osmaniyede yaşıyorum ve en yakın MediaMarkt Adana'da geçtiğimiz hafta sonu gezdim ama MediaMarkt'ta da bulamadım.

Galiba Tannoy MX1 alacam :(
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.