Şimdi Ara

Wharfedale Crystal2-10 Bookshelf Hi-Fi Hoparlör İncelemesi ve ilk izlenimler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
11.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çalışır..Ama nasıl çalışır onu bilemeyiz daha doğrusu panasonic micro müzik setinin amfisiyle iyi bir ikili olurlarmı bilemiyorum r.m.s değerlerini nedir müzik setinin? Birde bağlantı şeklini vs..yazarmısın yani biraz detay verebilirsen daha doğru konuşmuş oluruz..Saygılar..
  • Cihazın tam modeli panasonic scpm21.
    Güç Çıkışı (RMS) Stereo Modu 40W , Yüksek: 5W/ch(8kHz, 6 ohm, 10% THD) + Düşük: 15W/ch(1kHz, 6 ohm, 10% THD)
    üzerinde biamp-biwiring sistem var.Yani tizler ve baslar ayrı ayrı kablolar kullanılmış.Zaten yüksek ses istemiyorum,kaliteli tiz,mid,bas istiyorum.Hali hazırda kullandığım hop. iyi fakat yeterli değil.Belki sizinkinden alsam daha net ses alabilirim diye düşünüyorum.saygılar
  • Media markt'a gidip dinle o zaman hangi şehirdesin bilmiyorum ama..Büyük ihtimal uyumlu çalışırlar buradaki en önemli nokta senin amfinin ses karakteriyle uyum sağlaması ki panasonic'in bu tarzda hoparlörlere sahip micro hi-fi sistemlerinin olduğunu hatta çok iyi ses kalitesine sahip olduklarını da iyi biliyorum bir ara o sistemlerden showroomumuzda satmıştık..Modelini hatırlamıyorum ama..Bence iyi sonuç alabilirsin gibi geliyor bana..

Bahsettiğim Panasonic buydu şimdi hatırladım ve netten buldum

Wharfedale Crystal2-10 Bookshelf Hi-Fi Hoparlör İncelemesi ve ilk izlenimler
  • evet ankaradayım optimumda senin bahsettiklerini görmüştüm zaten.Denemekte fayda var problem çıkarsa aynı gün geri verme şansıda var.Ürün yukardaki modele çok benziyor hatta aynısı gibi.
  • Bu höparlörlerin dahili amfisi varmı ? Direk pc ye takıp dinleyebilirmiyiz.
    Kaç gündür ucuza iyi bir stereo höparlör bulamadım.
  • FRAPS: Bu tür bookshelf hoparlörler amfi ile çalışır. Ayrıca bir amfi alman gerekiyor.
  • atalayalper hocam, güle güle kullan

Bu fiyata gerçekten şaka gibi..
  • Öncelikle hayırlı olsun fiyatı uygunmuş.

Bir soru sormak istiyorum abes kaçabilir ama. Bu hoparlörleri pc ses çıkışına bağlamak mümkünmü. Yada ses kartına. Veya herhangi bir 5+1 yada 4+1 e bağlamak...

Saygılar..
  • Arkadaşlar birkaç sorum var yanıtlarsanız sevinirin.

Bunların amfisi içinde olan versiyonu varmı ?
    Amfisize bookshelf deniliyorsa amfiliye ne denilir ?
    Ve benzer özellikte olan bir model , en az 5 inç kaliteli sürücüsü olsun + tweeter şekli buna benziyecek ve 200 ytl yi aşmayacak.
    Ses kalitesiyle diğer multimedya höparlörlerin arasından sıyrılsın.Basslar filan güçlü olsun.ama tiz ve mid sesleride sorunsuz kullanıcıya aktarsın.
    Varmı böyle bir model istanbul il sınırları içinde satılan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

Arkadaşlar birkaç sorum var yanıtlarsanız sevinirin.

Bunların amfisi içinde olan versiyonu varmı ?
    Amfisize bookshelf deniliyorsa amfiliye ne denilir ?
    Ve benzer özellikte olan bir model , en az 5 inç kaliteli sürücüsü olsun + tweeter şekli buna benziyecek ve 200 ytl yi aşmayacak.
    Ses kalitesiyle diğer multimedya höparlörlerin arasından sıyrılsın.Basslar filan güçlü olsun.ama tiz ve mid sesleride sorunsuz kullanıcıya aktarsın.
    Varmı böyle bir model istanbul il sınırları içinde satılan ?

Dahili amfiye sahip olmayan hoparlörlere bookshelf deniyor diye bir şey yok aslında O kısmı açıklama ihtiyacı hissettim bookshelf kelimesinin türkçe anlamı kitap rafı demektir yanı bu isim ile satılan hoparlöre kısaca raf tipi hoparlör desek daha doğru olur. 200 tl nin altına Tannoy Mx-1 adlı raf tipi hoparlörler var Doğubank'ta bir çifti 150 tl ye satılıyor ve o fiyat aralığında rakibi yok. Dahili bir amfiye sahip değil o nedenle bir kaynağa takıp direk çalıştıramazsınız ama giriş seviyesi stereo bir amfi ile tatmin edici müzik performansı alabilirsiniz.

• FRAPS: M-Audio'nun aktif monitör tipi hoparlörleri var fakat fiyatları biraz yüksek, en azından senin belirttiğin seviyeden daha yüksek. Studio Pro 3 diye bir modeli var, sahibinden.com da 160 liraya gördüm.

http://www.sahibinden.com/m-audio_studio_pro_3_takas_dusunmuyorum_-30WQQaXQQ11624157WQQpXQQdisplayitem

3.25 inch bass sürücüsü, 1 inch tiz ünitesi var. Fakat dinlemediğim için ses hakkında yorum yapamıyorum maalesef.
  • @Paramparça;
    İlanda bahsi geçen M-audio studio pro3 haftalarca bizim ikinci el bölümünde 100 liraya satılmadı zar zor bir iki ayda satılmıştı bu ürün burdan alınmış olan da olabilir olmayabilir de ama kusura bakmasın istediği rakam ürünün ederi değil..
  • Bugün ses sistemlerini araştırmaya istanbul -ümraniye media markt mağazasına gittim ve hi-fi bölümünde bu Wharfedale Crystal2-10 Bookshelf höparlöre rastladım.
    Yalnız fiyat etiketinde 169 değil 429 ytl yazıyordu.oradaki görevliye mağazalar arası bu kadar fiyat farkının olmasının nedenini sorunca satamamışlardı veya teşhir ürünündür o yüzden ucuza satmışlardır diyerek geçiştirdi.Aynı firmanın 2 mağazasında bu kadar fiyat farkı olması şaşırtıcı , demek ki tutturabildiğine satıyorlar.
  • Nee? 429 tl mi? Arkadaşım neden bahsediyosun sen o komple setin fiyatıdır yani Crystal2 30 veya Crystal2 40 setin fiyatıdır bir yanlışın olmasın..? Benim aldığım Crystal 10'lar sıfır ürünlerdi hatta beraber gidip depodan çıkarttık arabaya yükledik satış temsşlcisiyle teşhir ürünü değil yani..Bu arada eğer iki şube arasında gerçekten böyle fiyat farkları oluyorsa bu da o mağazanın ayıbıdır..Bu arada sen hangi şehirdesin hangi şubesine gittin bu mağazanın??
  • Bir iki foto koyma zamanı geldi..

Wharfedale Crystal2-10 Bookshelf Hi-Fi Hoparlör İncelemesi ve ilk izlenimler
  • Bu sadece höparlörün çifti 429 ytldi .bende çok şaşırmıştım. İstanbul- Ümraniye media markt şubesine gittim.
    Kısaca çok iyi fiyata almışsın.
  • 169ytl ikinci el fiyatı bile olamaz aslında sağlam fiyattan almışın harbiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaDoW_17

Öncelikle hayırlı olsun fiyatı uygunmuş.

Bir soru sormak istiyorum abes kaçabilir ama. Bu hoparlörleri pc ses çıkışına bağlamak mümkünmü. Yada ses kartına. Veya herhangi bir 5+1 yada 4+1 e bağlamak...

Saygılar..

• quote:

quote:

Öncelikle hayırlı olsun fiyatı uygunmuş.

Saygılar..

Bu hoparlörler içinde dahili bir amfi barındırmıyorlar o nedenle direk olarak pc ye bağlanması mümkün değil. Uygun değerlere sahip 5.1 sete bağlanabilir tabi ama tutup da sıradan multimadia bir sisteme bu hoparlörleri bağlamak iyi sonuç vermez elbette. Eliniz de bu hoparlörün güç ve empedans değerlerine uygun 5.1 amfi varsa o zaman bağlayabilirsiniz.

• Çok teşekkür ediyorum.

O zaman içerisinde anfi barındıran modeli bağlayabiliyoruz anladığım kadarı ile. Bunu ses çıkışını çoklayarak yapıyoruz sanırım.

Tekrar teşekkürler cevap için
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.