Sinema sisteminde daha kompakt bir yapıya (bose acoustimass 10) geçtiğim için Wharfedale seti satılığa çıkardım. Ürünler işlevsel olarak kusursuzlardır. Fakat ön iki kulede çok ufak da olsa kozmetik hatalar vardır. Bunların macro ile çekilmiş fotolarını görebilirsiniz. Bunun dışında ne center'da ne de rear'lada herhangibir kozmetik problem yoktur. Toz kapaklarında yırtık delik yoktur. Fakat yine toz kapaklarında kırık tırnaklar mevcuttur onların da fotolarını görebilirsiniz. Tırnakları kırık olsa da toz kapakları sorunsuz yerlerinde durabiliyorlar. Almak isteyen arakadaş gelip evimde (Göktürk) deneyebilir, dinleyebilir. Kutuları olmadığı için maalesef kargo yapmayı düşünmüyorum.
Ön Kulelerin spike'ları 8/8 mevcuttur Ön Kulelerin toz kapaklarının birinde 3/8 diğerinde 6/8 tırnakları sağlamdır. Center'ın toz kapağında 3/7 tırnaklar sağlamdır Hoparlörlerin hepsi bi-wiring bağlantıya sahiptir. Bi-wire kullanmamanız durumda kullanacağını köprülerden Arkalar için 2/4 mevcuttur Kuleler için 4/4 mevcuttur Center için 1/2 mevcuttur.
Almak isteyen arkadaşı boşuna yormamak için bütün hataları listeleyip fotograflamaya çalıştım. Bundan dolayı fiyatı uygun tuttuğumu düşünüyorum. Ayrı ayrı satılmayacaklardır. Komple set 1500tl Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.