Şimdi Ara

Wharfedale Suba uydu takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,elimde wharfedale sub var.Buna uydu hoparlör takıp 2.1 sistem olarak kullanmak istiyorum ama uydulardan ses gelmiyor.Logitech Z906 uydularıylada denedim Panasonic uydularıylada denedim ama ses alamadım.Sub çalışıyor maşallahı var ama uydulardan ses gelmiyor.Buna bu uydular takılmaz mı hata mı ediyorum nedir sorun yardımcı olun.

• Bağlantı yaptığınız yerler input yani amfinin hoparlör çıkışını bağlamak için. Sub da output yok yani hoparlör direk olarak bağlayamazsıniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

Bağlantı yaptığınız yerler input yani amfinin hoparlör çıkışını bağlamak için. Sub da output yok yani hoparlör direk olarak bağlayamazsıniz.

Nasıl bağlayıp kullanabilirim amfi mi almam lazım ?
  • Evet amfi almanız gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

Evet amfi almanız gerekli.

Amfilerden hiç anlamam şuan laptopum var bana ucuz fiyatına göre kaliteli bir model söylermisin
  • speaker çıkışı gibi görünüyor line input output rca dan ayrıca var zaten neden buna gerek duymuşlar onu anlamadım ben.pasifmi bu sub?
  • Onlar çıkış değil. Speaker girişi. Sub çıkışı olmayan amfinin çıkışlarından direk olarak bağlantı yapmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enerji78 -- 19 Aralık 2016; 21:10:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman bu girişten bağlarsak subın içindeki amplifier devre dışı kalıyor öylemi?pasif sub oluyor yani bir anlamda.başka türlü voltaj omaj amper vs her türlü sıkıntı olur çünkü.
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    niye sıkıntı olsun ki? hele amper niye sıkıntı olsun? anlamadım gitti.
  • bağlantıyı bu şekilde yapacaksınız.
    bu tip bas hop.ler çin malı 2.1/5.1 gibi çalışmaz yapısı farklıdır.
    ampli al bir tane. onu kullanırsınız.
    tıkla : edit fazla kelime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 20 Aralık 2016; 12:41:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

niye sıkıntı olsun ki? hele amper niye sıkıntı olsun? anlamadım gitti.

hocam rca dan giriş miliohm milivolt,normal spekaer çıkışından onlarca volt bisürü amper akım geçmiyor mu? bu mantıkla dedim sıkıntı olur diye.bu şekilde amfi devre dışı olursa ancak sorun olmaz diye fikir yürüttüm.yanlış biliyor olabilirim zaten doğrusunu öğrenmek için soruyorum bu soruları.bilsem zaten soru sorar şekilde yazmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

bağlantıyı bu şekilde yapacaksınız.
    bu tip bas hop.ler çin malı 2.1/5.1 gibi çalışmaz yapısı farklıdır.
    ampli al bir tane. onu kullanırsınız.
    tıkla : edit fazla kelime.

Bu bizim iş yerindeydi boşta duruyor bundan bitane daha vardı,birini eve getirdim kullanırım diyede amfi gerekliyse hiç uğraşmayım o zaman.Zaten bunu tek çalıştırayım dedim sesi %30 anca açabildim yeri göğü inletti :) Geri iş yerine götürürüm bunu artık.Teşekkürler yardımlarınız için.

• ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    yok kardeş onlarca Volt ne demek biliyor musun?
    ki arkadaşlar demiş zaten ''line in'' den giriş olmaz diye. ne diye gireceğiz ki? onu anlatmaya çalışıyorum. est. bilmemek ayıp değil olur mu öyle şey.
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Yok o disco amfisi o olmaz şunun gibi birşey işinizi görür.

https://www.amazon.de/Auna-AV2-CD508-HiFi-Verstärker-Stereo-Cinch-Fernbedienung/dp/B0063GC58K/ref=sr_1_7?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1482341386&sr=1-7&keywords=stereo+amplifier

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Yok o disco amfisi o olmaz şunun gibi birşey işinizi görür.

https://www.amazon.de/Auna-AV2-CD508-HiFi-Verstärker-Stereo-Cinch-Fernbedienung/dp/B0063GC58K/ref=sr_1_7?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1482341386&sr=1-7&keywords=stereo+amplifier

Hocam zaten bizim düğün salonumuz var zamanında alınmış şimdi kullanılmıyor depoda duruyordu oyüzden hazırda elimde bu var olursa eve götürüp takayım çalışsın yeter ama çalışmaz dersen evdeki subuda getircem geri kaldırcam depoya ne dersin?

• sadece o 2 uydu hoparlör bağlanacaksa t sınıfı çin malı bir ampli iş görecektir. Ses kalitesi ile ilgili yüksek beklenti yoksa halk arasında motorsiklet amfisi diye tabir edilen minik ampliler de olabilir bir örnek yolluyorum

http://urun.n11.com/amplifikator/motosiklet-anfisi-usb-sd-kart-ukumanda-ucretsiz-kargo-P90558719
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.