Şimdi Ara

WhatsApp bağlantısı kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4S ve iOS 6.1.1 JB telefona sahibim.
    Whatsapp kullanırken bağlantı -sanırım- sürekli kopuyor. Çünkü gelen mesajlar, uygulamaya girdiğimde bir anda gelmeye başlıyor. Zaten uygulamaya girdiğimde yukarıda 'bağlanıyor' yazısı çıkıyor.
    Bunu nasıl çözerim? Sürekli bağlı kalmasını nasıl sağlarım?

• Jb ile alakası yok ara ara benim cihazdada oluyor sanırım whatsapp serverları ile alakalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama hocam eskiden cok olmuyordu. Simdi mesajin gelip gelmedigini ogrenmem icin whatsappa girmem gerekiyor.

• aynı şeyi ben de yaşıyorum. sever larıyla alakalıdır
  • Dönem dönem olan whatsapp geleneksel problemlerinden biri.Mesaj gönderememe,online olduğun halde offline gözükme,mesaj gelince uyarı çıkmaması,bağlantı kopması gibi problemler zaman zaman oluyor..Alternatif olarak Tango ve Viber öneririm.
  • İnternet paketiylede alakalı ama daha çok serverları ile alakalı bir durum.Ben 100 mb aldıgımda bu sorun cok oldu ama 250 mb ta edge ile baglantıdayken bu sorun olmuyordu.
    Size çok sık oluyor mu şu aralar ?
  • ben wifi + 1 gb turkcell ile bağlanıyorum yine sıkıntı oluyor.İnt paketi değilde severla alakalı gibi.whatsapp uygulamasına girmeyince mesaj geldiği gözükmüyor.Şu sıralar çok oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorunu şuanda yaşıyorum,

telefonum iphone 6, jailbreak vs. yok. denemedim ama sanki 3g'deyken kopuyormuş gibi geldi. uyku moduna giriyor. whatsapp a girince mesajlar yağmur gibi geliyor. uyku moduna geçiyor. yardım lütfen
  • Binlence arkadşımız bu durumdan şikayetcı konuyu hortlattım ama kusura bakmayın...

Arkadaşlar sorun cözülmüştür bilginize...

Kadir Köseoğluyoutube
    Whatsapp Web Bağlantı Sorununu - Problemi Çözüldü
    https://www.youtube.com/watch?v=D0JvtYJoHnY

• whatsapp web’i sormuyoruz reyiz bize direkt whatsappten gelmiyor uygulamadan cikinca

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.