Şimdi Ara

WhatsApp Businnes memory hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, WhatsApp Businnes uygulamasını kullanıyorum. Daha doğrusu kullanamıyorum.

Durum gönderemiyorum durum gönderirken uygulama kendi kendine bir önceki ekrana atıyor veya kapanıyor. Genelde durum gönderirken oluyor. Durumları silemiyorum, ancak interneti kapatıp silebililiyorum diğer türlü uygulama birkaç saniye sonra atıyor. Ve google drive yedeklemesi yaparken çok aşırı yavaş yüklüyor ve hata veriyor sonunda.
    Bazen hata raporu çıkıyor ve dikkatimi çeken şey hata logu kısmında error kısmının altında java.lang.oufoffmemoryerror hatası görmem.
    Telefonum xiaomi 12 pro 12 gb ram 256 gb hafıza var. Ve durum bugün gönderirken anlık olarak cpu ram ve hafıza değerleri izledim fakat hepsi stabil. İnternet kaynaklı olabileceğini düşündüm modem farklı modemlerde denedim mobil veride denedim hatta taksimde türk telekomun 5G test alanına gittim download 1000 üzeri ve upload 200 üzeriydi ama hala yedekleme öok yavaştı.

Buna bir çözüm bulamadım. WhatsApp destek yardımcı olmuyor. Mi 11 ultra kullanıyordum sırf bu sorun için telefonu değiştirdim. Tek yaptığım yerel bir yedekleme alıp o yedekleme dosyasını yeni telefonun WhatsApp Businnes uygulamasına aktardım. Google drive çalışmadığı için. Uygulamada müşteri verilerim var bu yüzden komple yedeği silmek istemiyorum.

Uygulama güncel , telefonum güncel, uygulama ayarlarında pil kısıtlamaları kapalı, telefon performans modunda, uygulama önbelleğini temizledim. Yani internetteki tüm çözümleri denedim. Ama hala düzelmedi.

Hatayı ekran görüntüsü olarak yükledim. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Lütfen destek ++++

• Merhabalar. Xiaomi olmayan bir telefonda deneme sansınız oldu mu acaba? Bana miui sorunu gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exfat E kullanıcısına yanıt
    Maalesef deneme imkanım olmadı.

• +++ güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.