< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
WhatsApp çöktü: Bazı kullanıcılar mesaj ve ses göndermede sorunlar yaşıyor! (2. sayfa)
-
-
Küresel çapta bir sorun yaşanıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşsizlikte kötü tabi
başlığa gönderme yapmıştım
Anlamadım?
-
Web te sorun var
Kitlendik kaldık
Güneş tutulması etkilerini göstermeye başladı Whatsapp çöktü..
-
Rehberde 5-10 kişi olduğu için bu haberle farkına vardım çöktüğünün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 25 Ekim 2022; 16:12:30 > -
telegram iidir
-
Evet banada oluyordu benden kaynaklanıyor sanıyordum genel de böyleymiş
-
arkadaş bununda tarftarları oluşmuş.
-
Tek bir platforma bu kadar bağlanıp hem iş hem kişisel kullanım için kullanırsanız çalışmadığında dönüp arkanızı avuçlarsınız. Google ve Meta uygulamaları çalışmasa insanlar interneti kullanamayacak artık, o derece kölesi olmuşlar; alternatif bulayım diyen de yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 26 Ekim 2022; 13:38:11 > -
şu tür trollerin liseyi bile tamamlamadığına emindim ama şu onayladı benim için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 27 Ekim 2022; 20:52:55 > -
Bana laf edene de bak önüne gelene ak tlol mok tlol diyen bir de tipitipler türedi. Sen liseyi tamamlasan düzgün Türkçe yazmayı öğrenirdin, ilk harf büyük olur nokta ile de biter cümle. Liseyi nereden okudun kreşin kantininde mi?
-
Alp er tunga sagusunu bilmeyen herif gelip yazım yanlışlarını eleştiriyor, ironiye bak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X