Şimdi Ara

Whatsapp da mesajı bilerek açmamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
15.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben böyle saçma bir şey görmedim arkadaş.
    Mesaj atıyor bana bakıyorum çevrimiçi cevap yazıyorum 1 dakika geçiyor görüldü yapmıyor 2 dakika geçiyor 3 dakika geçiyor hala görüldü yapmıyor ama çevrimiçi bu arada. Sonra whatsapp dan çıkıyor. Hadi mesajı görmedi diyeceğim tekrar çevrimiçi olup tekrar çıkıyor mesaj hala görüldü değil. Hayır ne oluyor böyle yapınca egonuzu mu tatmin ediyorsunuz mesajın geldiğini görüyorsun baksana işte ne yazılmış diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeg Elsker Norge -- 8 Haziran 2016; 17:32:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Başlık: WhatsApp Mesajını Bilerek Okumamak: Nedenleri ve Sonuçları

WhatsApp'ta mesajları bilerek okumama davranışı birçok nedene dayanabilir ve çeşitli sonuçlara yol açabilir. Bu davranış genellikle "mesajı görüldü yapmayan erkek" veya "mesajı açmayan erkek" olarak adlandırılır.

Nedenleri:

• İlgisizlik: Alıcı, mesajın içeriğiyle ilgilenmiyor veya gönderenle iletişim kurmak istemiyor olabilir.
    • Zamanlama: Alıcı mesajı okumak için müsait olmayabilir veya daha önemli işlerle meşgul olabilir.
    • Cesaret eksikliği: Alıcı, mesaja nasıl yanıt vereceğini bilemeyebilir veya yanıt vermeyi erteleyebilir.
    • Tartma: Alıcı, mesaja nasıl yanıt vereceği konusunda düşünmek ve bir karar vermek için zamana ihtiyacı olabilir.

Sonuçları:

• İlişki sorunları: Mesajı okumama davranışı, gönderenle alıcı arasındaki iletişimi ve güveni bozabilir.
    • Kaçırılan fırsatlar: Alıcı, mesajda önemli bilgiler veya davetler kaçırabilir.
    • Stres: Mesajı açmayan erkekler, açılmayan mesajların neden olduğu stresi yaşayabilirler.
    • Yanlış anlamalar: Alıcı mesajı görmediğini ifade etmezse, gönderen mesajın okunduğunu varsayabilir ve yanlış anlamalar ortaya çıkabilir.

Önemli İpuçları:

• Mesajları görmezden gelmekten kaçının. Mümkünse, mesajlara zamanında yanıt verin veya en azından alındığını belirtin.
    • Mesajları okumak için uygun zamanlar belirleyin. Bu, iş saatleri dışında veya özel zamanlarınızda olabilir.
    • Mesajı açtıktan sonra, bir yanıt üzerinde düşünmek için zamana ihtiyacınız varsa, gönderene bunu bildirin.
    • Mesajı görüldü bile atmamak, gönderen için hayal kırıklığı yaratabilir. Mümkünse, mesajı okuduğunuzu göstermek için görüldü atın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Demek ki sana yazmak istemiyor ne bu tavır?

• Kezban kız hareketidir.

Sen umrumda değilsin. 2. Sıradasın hareketidir.

Takmayın bi daha yazmazsanız peşinize kendileri düşerler.

Kızlar sürünmeyi sever.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevrimiçi olursam yazarım ama üstten okuduğumda mesaja saatlerce cevap vermediğim oluyor. Bunda alınganlık yapılacak bir mesele yok bence aynısına ben de maruz kalıyorum bazen hiç sorun etmiyorum. Bazen başka bir işim oluyor, bazen mesajlaşmak istemiyor canım. Size karşı yapılan bir şey olarak düşünmeyin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarguvseN

Demek ki sana yazmak istemiyor ne bu tavır?
    egoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegegoegoegoegoegoegoegoegoo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

egoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegegoegoegoegoegoegoegoegoo

Alıntıları Göster
    Klasik bir yedeğe atma. Sıran gelmeden yazmaz. Cevap verme sende
  • quote:

Alıntıları Göster
    o az yazışasım gelmiyor veya vereceğim cevabı düşünmek istemiyorum banada yapılıyor dert etmiyorum okundu yapıp cevap vermemek asıl kötü olan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İlk mesajı atan o.

• quote:

Alıntıları Göster
    böyle bir şeyi farkettiğinde bas engeli YETER ULANNN! diye bağır
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Napo

Çevrimiçi olursam yazarım ama üstten okuduğumda mesaja saatlerce cevap vermediğim oluyor. Bunda alınganlık yapılacak bir mesele yok bence aynısına ben de maruz kalıyorum bazen hiç sorun etmiyorum. Bazen başka bir işim oluyor, bazen mesajlaşmak istemiyor canım. Size karşı yapılan bir şey olarak düşünmeyin bence.

Hocam alınganlık değil de düşünsenize birisi size mesaj atıyor siz direk cevap veriyorsunuz değer verdiğiniz için ama o ikinci mesajı atmak için sizi bekletiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Ben böyle saçma bir şey görmedim arkadaş.
    Mesaj atıyor bana bakıyorum çevrimiçi cevap yazıyorum 1 dakika geçiyor görüldü yapmıyor 2 dakika geçiyor 3 dakika geçiyor hala görüldü yapmıyor ama çevrimiçi bu arada. Sonra whatsapp dan çıkıyor. Hadi mesajı görmedi diyeceğim tekrar çevrimiçi olup tekrar çıkıyor mesaj hala görüldü değil. Hayır ne oluyor böyle yapınca egonuzu mu tatmin ediyorsunuz mesajın geldiğini görüyorsun baksana işte ne yazılmış diye

C2'den bir kızın Numatasını almıştım 2-3 ay sonra aynı şeyi yapmaya başladı daha da yazmadım

Şu hayatta en gıcık olduğum şeylerin başında gelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.N.I.P.E.R -- 8 Haziran 2016; 17:39:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeg Elsker Norge

quote:

Orijinalden alıntı: -Napo

Çevrimiçi olursam yazarım ama üstten okuduğumda mesaja saatlerce cevap vermediğim oluyor. Bunda alınganlık yapılacak bir mesele yok bence aynısına ben de maruz kalıyorum bazen hiç sorun etmiyorum. Bazen başka bir işim oluyor, bazen mesajlaşmak istemiyor canım. Size karşı yapılan bir şey olarak düşünmeyin bence.

Hocam alınganlık değil de düşünsenize birisi size mesaj atıyor siz direk cevap veriyorsunuz değer verdiğiniz için ama o ikinci mesajı atmak için sizi bekletiyor.

Alıntıları Göster
    Bana da çok yapılıyor ve ben de yapıyorum. Sebebi ise artık konuşmanın nasıl devam edeceğini kestirememdir yani cevap bulamıyorum veya o anda artık konuşmak istemiyorum ama kesinlikle kişiye özel yaptığım bir şey değil. Oluyor öyle. Ama bence sen karşındakini uyarmalısın eğer hem kendisi başlatıp böyle yapıyorsa olmaz yani Görüldü yap bırak hatta

• Üst banttan yazıyordur 😬

• Hocam bazen bende yapıyorum. İşim oluyor( elimde yemek, tuvalet, telefon araması, başka mesaj....) o zaman bir 3-5 dk geç yazıyorum.

Eğer çok sık yapıyorsa başka günlerde o zaman sıkıntı var. Birde ne yapıyorsun şuan diye sor mesela önemli bir şeydir belki

• quote:

Orijinalden alıntı: PeterPan13

Hocam bazen bende yapıyorum. İşim oluyor( elimde yemek, tuvalet, telefon araması, başka mesaj....) o zaman bir 3-5 dk geç yazıyorum.

Eğer çok sık yapıyorsa başka günlerde o zaman sıkıntı var. Birde ne yapıyorsun şuan diye sor mesela önemli bir şeydir belki
    belki telefonda watsap açıkken bıraktı daha sonra telefon kendini kitledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Sonra tekrar girdi ve tekrar okumadan çıktı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Sonra tekrar girdi ve tekrar okumadan çıktı ?

Bilerek yapıyorlar hocam aynısını yaşadım ve problem şu cevap vermesem de mesaj atıyor haftada bir. Cidden problemli bunlar
  • quote:

lan sen ya berkecansın yada sudenaz . Aşırı gereksiz ego Block
  • Durmadan milletin çevrimiçi olup olmadığını mı kontrol ediyorsunuz yav yazık size.
  • b00mbastic kullanıcısına yanıt
    Zaaaaaaaa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.