Şimdi Ara

whatsapp'dan banlandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
11.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba whatsappda her zaman ki gibi yazışıyordum arkadaşlarla falan birden sistemden çıkış yaptı ve tekrar doğrulama istediğimde numaralı telefonunuzun artık hizmetimizi kullanım izni yoktur hatası alıyorum bu nedir şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 19 Mart 2014; 20:12:41 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

WhatsApp Ban Kaldırma: Nedenleri ve Çözümleri

WhatsApp, dünya genelinde en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından biridir. Ancak bazen kullanıcılar çeşitli nedenlerle platformdan yasaklanabilirler. WhatsApp ban kaldırma süreciyle ilgili bilmen gerekenleri öğrenmek için okumaya devam et.

Ban Nedenleri

WhatsApp'dan banlanmanın birkaç nedeni vardır:

• Hizmet Şartlarını İhlal Etmek: Uygulamanın izin vermediği davranışlar sergilemek, örneğin spam göndermek veya rahatsız edici içerik paylaşmak.
    • Yasa Dışı Faaliyetlerde Bulunmak: Uyuşturucu satışı veya taciz gibi yasa dışı faaliyetlere karışmak.
    • Hesap Hırsızlığı veya Sahtekarlığı: Başkalarının hesaplarını çalmaya veya kendilerini başkalarıymış gibi göstererek yanlış yönlendirmeye çalışmak.
    • Teknik Sorunlar: Sistem hataları veya teknik arızalar nedeniyle hesabın yanlışlıkla banlanması.

Ban Kaldırma Süreci

Hesabın WhatsApp'dan banlandıysa, ban kaldırma sürecini başlatabilirsin. Bunu yapmak için şunları yapmalısın:

• WhatsApp Destek Ekibi'ne e-posta gönder.
    • E-postanın konusuna "WhatsApp Ban Kaldırma Talebi" yaz.
    • Mesajında ban nedenini açıkla ve hesabının yanlışlıkla banlandığına inanıyorsan bunu belirt.
    • Banlanan telefon numaranı ve kullanıcı adını ekle.
    • E-postayı support@whatsapp.com adresine gönder.

WhatsApp Destek Ekibi talebini inceleyecek ve hesabının banlanıp banlanmayacağını belirleyecektir. Süreç birkaç gün veya hafta sürebilir.

Ban Kaldırma Başarısızlığı

Bazı durumlarda, WhatsApp Destek Ekibi banını kaldırmayı reddedebilir. Bu genellikle ban nedeninin ciddi bir hizmet şartları ihlali veya yasa dışı faaliyet olması durumunda olur. Hesabın kalıcı olarak banlanırsa başka bir telefon numarasıyla yeni bir hesap oluşturman gerekecektir.

Ban Önleme

WhatsApp'dan banlanmaktan kaçınmak için aşağıdaki ipuçlarını takip edebilirsin:

• Hizmet şartlarına uyun.
    • Yasa dışı faaliyetlerden kaçının.
    • Hesabını güvende tutun ve şifreni kimseyle paylaşmayın.
    • Teknik sorunları derhal WhatsApp Destek Ekibi'ne bildirin.

WhatsApp ban kaldırma süreciyle ilgili soruların varsa, lütfen WhatsApp Destek Merkezi'ne başvur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bazı telefonlarda hizmet 1 yıl oluyor.(apple hariç) her yıl fatura kesiyor ve belirli bir ücret ödüyorsun. eğer paran -8 tl ise çekememiştir parayı :D ayrıca whatsapp'ı ne zaman yükledin? ücretli olduğu zamanlarda mı?

edit : hiç alakasız da olabilir ama ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad Doc -- 15 Mart 2014; 23:47:28 >
  • yok ya ben ilk çıktığı zamanlarda almıştım 2010-2011 civarı sınırsız kullanım vardı araştırdımda sanırım sistem tarafından banlanmışım nasıl becerdim bilmiyorum ama bunlar hep mark'ın işi

www.whatsapp.com/faq/tr/general/23154266

yok anlamadığım olay benim bir kişiye suçum varsa o kişi beni engeller o kişiye ulaşamam sen beni neden atıyosun ki misal ben şimdi yeni numara alıcam o kötü davrandığım kişide doğal olarak rehberimde kayıtlı hadi beni engelledi diyelim yeni numarayla girince o kişiye tekrar yazıp rahatsız edebilicem kötülüğün önünü açan bir sistem bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 16 Mart 2014; 13:19:30 >

• Peki, aynı numarada whatsappı kullanmak isteyen var mıydı? Eğer varsa oda bir ihtimal . Benden bu kadar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapptan banlananı da ilk kez gördüm. Forum mu la bu

• çok şükür bugün attığım emaile cevap vermişer ne yaptığınızı söyleyemiyoruz ama bir şey yapmışsınız o yüzden hesabınız devre dışı bırakılmış ve tekrar aktif edilmiyecektir demişler kısaca

ne yaptığımı neden bana söylemiyorlar onu anlamadım de ki şunu şunu yaptın ve bizde kapattık bir seferlik açıyoruz tekrarlarsan temelli uzaklaştırılırsın de yada hesabı tekrar aktifde etme ne yaptığımı söyle ki bir daha yapmayayım ama eminim bir şey falanda yapmadım sistemin azizliğine uğradık allahtan kullanmadığım bir numara daha vardı onunla giriş yaptım ama telefon numaram ayrı whatsapp numaram ayrı olmadı şimdi be
  • Gecmis olsun hocam en azindan ilk banlanan turk oldunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YesiilEriik kullanıcısına yanıt
    tek övüntüm o zaten kendimi özel hissediyorum
  • Geçmiş olsun destek vermemeleri de saçmalık olmuş. Durduk yere ban yesek numara değişeceğiz demek watsap kullanmak için
  • http://www.whatsapp.com/faq/tr/general/23154266

Her devre dışı bırakılan hesap için kişisel nedenler hakkında yorumda bulunamıyoruz. Fakat, aşağıda listelenen belirli nedenler hesabınızın devre dışı olması ile sonuçlanabilinir.

Reklam veya benzer türde ticari talepler göndermek.
    Spam veya istenmeyen mesajlar göndermek.
    Hizmek Şartlarımızı ihlal eden yasal olmayan, müstehcen, tehdit edici, taciz edici, nefret içeren, ırkçı veya etnik bakımdan hakaret içeren veya herhangi bir şekilde rahatsız edici içerik (durum, profil resmi veya mesajlarda) bulundurmak.
    Diğer kullanıcıları rahatsız etmek.
    Devamlı olarak kullanıcı kurallarını ihlal etmek.
    Otomatikleştirilmiş sistem veya yetkisiz / resmi olmayan uygulamarı WhatsApp üzerinden mesaj göndermek için kullanmak.

Demişler mutlaka bir sebebi vardır. Durduk yere kimseyi banlayacaklarını sanmıyorum.

• onları bende gördümde 2011 den beri telefonumda yüklü ve aktif olarak kullanıyorum şuan rehberimde 150 kişi var bunların 100 whatsapp kullanıyor 2011 den beri kullandığımı düşünürsek tahmini 300 farklı kişiyle iletişime geçmişimdir bu numaralarıda zorla almadım veya birinden bulup eklemedim hepsi arkadaşım arada tartışıp koptuklarımda oldu beni engelleyen oldu benim engellediğim oldu tabii ancak 300 kişiyle konuştu diyede insan koskoca plartformdan uzaklaştırılması saçma bence görende rehberimde binlerce insan var sanar whatsapp'a backup desteği geldiğinden beri whatsapp yedeğini hiç silmedim hep yüklü oldu attığım mesaj sayısı 38 bin küsür aldığım mesaj sayısı 37 bin küsür bin mesaj fazla attım diye mi engellendim acaba

benim taktığım nokta engellenmek değil zaten neden engellendiğimi kesin olarak bilmemek deli ediyor insanı

• gopgop kullanıcısına yanıt
    Telegram var hocam hemen hemen whatsappin aynisi ama daha guvenli ve daha hizli. Birkac ekstra ozellikleride cabasi. Bir deneyin pisman olmazsiniz

• Garip dostum bir açıklama yapmamaları dahada garip,demek ki biri şikayet etmiş ondan açıklayamıyorlar,yada işin rengi başka birşeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çarpık Kader

bazı telefonlarda hizmet 1 yıl oluyor.(apple hariç) her yıl fatura kesiyor ve belirli bir ücret ödüyorsun. eğer paran -8 tl ise çekememiştir parayı :D ayrıca whatsapp'ı ne zaman yükledin? ücretli olduğu zamanlarda mı?

Hocam apple da hizmet suresi yok demissiniz ama ben whatsapp ayarlardan odeme bilgisine bastigimda whatsapp i kurduktan 1 yil sonraki tarihte bitiyor diyor? O tarih gelince ben kullanmaya devam edebilecek miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beistrich

quote:

Orijinalden alıntı: Çarpık Kader

bazı telefonlarda hizmet 1 yıl oluyor.(apple hariç) her yıl fatura kesiyor ve belirli bir ücret ödüyorsun. eğer paran -8 tl ise çekememiştir parayı :D ayrıca whatsapp'ı ne zaman yükledin? ücretli olduğu zamanlarda mı?

Hocam apple da hizmet suresi yok demissiniz ama ben whatsapp ayarlardan odeme bilgisine bastigimda whatsapp i kurduktan 1 yil sonraki tarihte bitiyor diyor? O tarih gelince ben kullanmaya devam edebilecek miyim?

Whatsappı sil tekrar yükle süresiz sürüme geçersin sanirim . Geçmez ise her yıl para ödemek zorundasın(kendisi çekiyor otomatik)

Resimdeki gibi olmak zorunda.
     whatsapp'dan banlandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad Doc -- 19 Mart 2014; 21:14:18 >

• telegram'ı az önce indirdim, cidden güzelmiş hatta whatsappdan daha güzel geldi bana ama rehberimdeki kullanıcı 7 kişi falan

whatsappdan önce çıksaydı şuan insanlar bu programı konuşurdu eminim

teşekkürler tavsiye için
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    Onemli degil hocam amacim yaymak zaten ilk yukledigimde rehberimde 1 kiside vardi simdi 19 sizde yaymaya calisirsaniz daha vabuk yayginlasir whatsappta boyle yayginlasmadi mi zaten

• Yılların WhatsApp cısıyım böyle olay görmedim,neye göre kime göre insanları devre dışı bırakıyorlar anlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsappdan banlananıda ilk defa görüyoruz :D tekrar mail atabilirsin kendini açıkça ifade edip yasak olabilecek birşey yapmadım eğer yaptıysamda tekrar yapmayacağıma söz veriyorum vb.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mark zükkenbürg demekki whats app'ı da facebook a çevirmiş, işin asıl ilginç yanı banlanan kişinin neden banlandıgımı bilmiyorum demesi, adamlar kafalarına göre banlayamaz herhalde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.