Şimdi Ara

WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
4
Favori
47.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir Signal kullanıyordum, PCde kullanmak için telefonun açık olmasına da gerek yok. Millet doluşmaz umarım Signal'e, malum kim parayı görse sapıtıyor. En büyük örneği Facebook ve Google.

Ayrıca bir çok kişinin yanlış bildiği şeyi düzeltmek gerekli;

Telegram mesajları varsayılan olarak şifrelemesizdir. Kanal ve Grup mesajlarıda şifrelemesiz. Sadece "gizli sohbet" özelliğinde şifreli oluyor ve sunucularda depolanmıyor. Telegram şu anda bot ve sahte hesaplarla dolmuş durumda, instagramdan bir farkı kalmadı, çok büyük gelirler kazanıyor kanal sahipleri.

Signal'e alternatif olarak Session,Element gibi uygulamalarda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 9 Ocak 2021; 17:36:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz bilirsiniz :)
  • Rahatsız edici olsa da bundan daha doğal bir gelişme olamaz. Adamlar (Facebook ve Mark) paraya kıyıp 2014'de 19 milyar dolar verip WhatsApp'ı babalarının hayrına almadılar değil mi sonuçta? Bu yatırımı çıkarmak için illa ki 2 platform arasında kişisel veri aktarımı ve paylaşımı yapacaklar. Evet iğrenç bir durum ama gayet doğal.

Bu arada Telegram'da öyle fazla güvenilir değil, Signal'e bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Ocak 2021; 18:28:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce whatsaptan paten konuşması yaptım deneme amaçlı sonra safariye girdim aşmada paten reklamı zaten yolluyor verileri biryerlere bu kesin
    WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek

• Signal denenebilir, ama yerli uygulamanın tutacağına ikna olmadim, ASELSAN cep telefonu ilk çıktığında aldım ama insanlar Nokia dan başka kullanmadı sırf yılan oyunu vardı çok tuttu ozamnlar, şimdi iPhone aldı yerini, tvlerde reklamı döner ücretsiz internet sağlar Signal öyle öne geçer tutar

• WhatsApp kullanıcı sözleşmesini değiştiriyor. Daha once güvenli bir uygulama iken 8 şubat itibari ile mesajlarınız dahil tüm bilgilerimizi satmaya başlayacak. Yeni kullanıcı sözleşmesi zorunlu, kabul etmeyen kullanamayacak WhatsApp.

Bunun üstüne Elon Musk'ın da tavsiyesi ile, insanlar Signal kullanmaya başladı.

Hedefimiz herkesin Signal'e geçmesi ve WhatsApp'ı 8 Şubatta silmek, sen de Signal yükle, ve tanıdıklarına yüklet, WhatsApp'ı 8 Şubatta silelim hep beraber.

webtekno
    WhatsApp'ın Gizlilik İlkeleri Güncellendi: İşte Yenilikler
    https://www.webtekno.com/verilerini-facebookla-paylasmayanlar-whatsappi-kullanamayacak-h104483.html

onedio
    WhatsApp'ın Yeni Gizlilik Sözleşmesi Karşısında Far Görmüş Kediye Dönen Kullanıcılardan Güldüren Paylaşımlar
    https://onedio.com/haber/whatsapp-in-yeni-gizlilik-sozlesmesi-karsisinda-far-gormus-kediye-donen-kullanicilardan-gulduren-paylasimlar-950616

Hadi Signal'e geçelim:

play.google.com
    Signal Private Messenger - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.thoughtcrime.securesms

• Telegram iyidir özellikle gurup sohbetleri için
    WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noqturno -- 9 Ocak 2021; 18:53:22 >
  • Her halta duyar kasanların esas meselelerde '' ne olacak ya " demeleri ülkemizin insan kalitesinin göstergesi . Signal'e devam . Tabi kolay olmayacak .En azından uygulamayı yükledim. WP ve Instagram'da isteyenlerin bana Signalden de ulaşabileceğini paylaştım.

• bu konu niye bukadar gündem oldu bi anda ? yapılmayan birşey miydi? facebook twitter instagram hepsi belirli sayfaları ve reklamları size karşı gösterebiliyor.

izlediğiniz videolara göre youtube size öneride bulunabiliyor. anasayfasında bunları size gösterebiliyor.

Google'da arama yaparsanız haber kaynakları ona göre şekilleniyor. bunu her platform yıllardır yapıyordu zaten. çünki onlarda ekmeği bu şekilde kazanıyor öneri yaparak.

ben kabul etmem diyorsanız ozaman telefon kullanmayacaksınız. çünki her türlü takibiniz yapılıyor. zaten herşeyimizi paylaşıyoruz. benım için çokta farkeden bişey değil.

• 435 4 kullanıcısına yanıt

Kıymetli vaktimi senin gibi adamlarla harcamak gibi ahmaklıklarım yok :) Anlayan herkes anlamış ama inatla kullanman gerekn yerini kullanmamak için elinden geleni yapıp işkembeni kullanmaya çalışıyorsun.

Reklamların büyük gruplarda çıkacağı söylememe rağmen sanki söylememiş gibi algılıyorsun çünkü algı yolların tıkanmış ya da hiç yok :)

Ama suç sen de değil senin gibi birine burada bilgi vermek için zamanını ayıran ben de :)

Bu arada çakma batılılaşma yapıpta "Error verdin" vs özentiliklerinden kurtul. "Hata mı" verdin de :)

Şimdi gidebilirsin bilgisiz dolu dünyana.

• Whatsapp premium çıkar yakında demedi demeyin
  • Signal kullanıcı sayısı bir anda patlayacak gibi dünyada. Belki bunun da vardır bi hesabı. Her zamanki gibi hayırlısı olsun deyip geçecez.

• Peki WhatsAppi açınca yanlışlıkla kabul eden ben ne olacağım
    Harbi iptali falan yok mu bunun ne halt yicez yav

• WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek

• Avrupa bu sözleşmeden muaf gibi bir açıklama dönüyor doğruysa rezalet

• quote:

Orijinalden alıntı: brhmlpy

Avrupa bu sözleşmeden muaf gibi bir açıklama dönüyor doğruysa rezalet
    Aynen öyle deniliyor. Hangi toplum hangi kefeye konuluyor, bu örnekten de net olarak görebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.