dolandırma yöntemi bu daha öncede okumuştum forumda birisi göndermişti hatta. |
WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek (13. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâdolandırma yöntemi bu daha öncede okumuştum forumda birisi göndermişti hatta.
ilerisinde ne olacak peki uyarsana bilgi ver :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hatırlamıyorum o kadarını.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâhatırlamıyorum o kadarını.
sadece yerel dükkanda satılır diye cevapladım, sanırım ürünü yolla parayı yollarım deyip yollamaz, veya parayı yollasada geri iade alır banka paypal vs buna olanak veriyor. sakat
Sunucusu nerede kimde? Bir şey çok övülüyorsa bilin ki sahtedir. Nsa izinsiz onaysız hiç hir yazılım öyle popüler olmaz övülmez. İllegal sayılır öcü ilan edilirdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Peki
ekşi sözlüksahibinden.com'daki nijeryalı dolandırıcılarhttps://eksisozluk.com/sahibinden-comdaki-nijeryali-dolandiricilar--6243827
Daha bir sürü örnekleri var forumda da benzer konular açılmıştı
-
Ben artık ne facebook ne instagram ne twitter ne de whatsapp kullanmıyorum , kullanmam. Android telefon bile beni rahatsız ediyor. İnşallah yerli bir OS yapılır diyeceğim ama zor. Akılsız telefonun kıymetini bilememişim.
-
Çözüm basit.
Kullanmayacaksın
Whatsapp kullanmayın diyorsunuz iyi diyorsunuz da özellikle işle ilgili her şey whatsapp'dan dönüyor artık. mecbur kullanıyoruz
Facebook ve ona bağlı tüm şirket uygulamalarından hesabımı sildim ve uygulama bırakmadım.
Şahsen Telegram kullanıyorum. Çevremdeki herkesi de ona yönlendiriyorum. Gayet memnunum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Der Meister.Fikrinizi değiştirir mi bilemem. Ama aklınızdaki sorulara yanıt olabileceğini düşündüğüm bir belgesel önerebilirim.
Saolun hocam tesekkurler
-
Kabul ettik bakalım şişeyi ne zaman getirecekler
Neden flood atıyorsun arkadaşım?
Telegram da açık kaynak kodlu. -
Telegram reklamli -
Sadece kanallarda reklam var diye biliyorum. Özel sohbetlerde yok diye okumuştum
-
Yani reklam gösterilmesi icinde veri toplanmasi lazim o yuzden ne fark edicek whatsapptan... signal daha mantikli bu durumda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X