Şimdi Ara

WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
4
Favori
47.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://www.webtekno.com/btider-mesajlasma-uygulamasi-dedi-ios-android-indir-h104577.html

Dedi! WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek 

Whatsapp'tan vazgeçmek çok zor ya. Düşünsenize koca bir ülke ve herkes whatsapp kullanıyor. Bu ülkede wp kullanmayan görmedim. Pat diye alternatife geçmek zor olacak.

• BiP neden düşünmüyor kimse? Şifrelemeside var. Grup görüntülü görüşme vs hepsi mevcut. Turkcell'in ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 9 Ocak 2021; 15:33:33 >
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt

Bip'e hiç ısınamadım. Bence Turkcell'i değilseniz kullanmaya bile gerek yok. İçindeki servisler güzel değil. Daha iyi muadilleri var.

Az önce yerli Dedi'yi indirdim. Arayüz olarak Bip'i andırdı. WP gibi hikaye de var. Uygulama içinde servisler sayfası var. O sayfaya wigdet ekleyebiliyorsunuz. Default olarak hava durumu, namaz vakti, haberler, borsa ve kargo takip widgetları var. Evet, kargo takip WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek Kargolarınızı ordan takip edebiliyorsunuz. Hoş beğendim ama sanki uygulama takılıyor biraz.

Telegramı zaten biliyoruz gayet iyi. Ama reklam çıkıyor olması onun da bilgi topluyor olduğu anlamına gelmez mi?

Elon Musk'ın da dediği gibi en iyisi Signal gibi.

Ama asıl sıkıntı 80 milyonun WP kullanıyor olması. Vazgeçmek cidden zor olacak.

• telegramın neresinde reklam var?

Ben kullanıyorum fark etmedim.

verilerim facebook'a gitsin daha iyi.
    en azından birini eleştirdim diye gözaltına alınmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • memnunov kullanıcısına yanıt
  • kuasudba kullanıcısına yanıt

Dedi kullanırsın ve özel harekat akşam evi basar... WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek 

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

eninde sonunda silsen de bi gün lazım olunca yüklicen şova gerek yok.

Alıntıları Göster

2015 yılında whatsapp sildim Telegrama geçtim.Hiç yokluğunu bile hissetmedim

• adam resmen tekel oldu ya piyasa da, resmen haksız rekabet, tik tok ile uğraşacaklarına bu adama el atmalı amerika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 9 Ocak 2021; 16:42:38 >
  • WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek
    WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek

50binlik facebook grubunda (adminim) signal messenger reklamı yaptım facebook beni uyardı, adamlar iyice dayatmaya çalışıyor alternatiflerinin reklamlarını bile hazmedemiyorlar.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Error verdin anlaşıldı hahah
  • Bu sözleşme Whatsapp ın en son sürümüne güncelleyince mi geliyor?Benimki en son sürüm değil hala gelmedi sözleşme.
    Millet neden Whatsapp da ısrar ediyor birde anlamadım?

Sanırım herşeyde olduğu gibi Amerikan şirketi olunca vazgeçilmiyor bizim tarafımızdan.
    Telegram bence daha güzel daha güvenli diye biliyorum ama onun içinde Whatsapp ın aynısı diyenler çıkabilir.

Birde şuan bir Telegram kanalında Türkiye de Whatsapp zirveyi kaybetti Telegram zirveyi aldı indirme konusunda diye bir haber gördüm doğru mudur bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin3322 -- 9 Ocak 2021; 17:9:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cevap sizin mesajda gizli zaten. WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek 

• hayati54 kullanıcısına yanıt
    Ben de Facebookta signal paylaşımı yaptım. 100 den fazla facebook arkadaşım var ama hiç birinden tepki gelmedi. Ne cevap ne beğeni. Büyük ihtimal diger kişilerinin ekranında benim paylaşımım gözükmüyor. Belki sayfamı acarlarsa görürler :)

• coolman7 C kullanıcısına yanıt

Ben birde başa tutturdum + ilan ettim WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek 

• Aşıda çip var diyenler alın size gerçek çip işte telefonlarınızda kullandığınız pek çok aplikasyon zaten verilerinizi kaydediyor hem de bunu açıkça dile getiriyorlar adamlar niye aşıya nano çip geliştirmekle uğraşsın WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek 

• yasin3322 Y kullanıcısına yanıt
    bu yazıda en güvenlisi, en yenisi ama en az kullanıcısı olan Signal diyor:

• Edward Snowden yıllar önce Signal'den bahsetmişti, bayağı övüyordu. En son denediğimde gayet sade ve sorunsuzdu. Ama kullanan olmayınca kaldırmıştım. Gördüğüm kadarıyla sonradan biraz daha popülerleşmişti. Yani Elon Musk önerdi diye kullanmamazlık etmeyin, Signal gerçekten iyidir. WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek Gerçi belirli bir çizgiye kadar popülerleşen her uygulama (şirket) bozar, orası ayrı. Hele bir de Facebook gibi kullanıcı mahremiyetine özen göstermeyen dev bir şirkete satılırsa örnekteki gibi yavaş yavaş içine edilir.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.