zaten her şeyinizi abd ve pkk ile israil ile rusya bir de almanya dinliyor. whatsapp ta pkk terör örgütüne destek veriyor. whatsapp ve facebook terörist. |
WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek (22. sayfa)
-
-
Telegram'ım aktif sürekli birileri katılıyor böyle devam ederse WhatsApp Türkiye pazarında çökecek zaten.
Aslında BİP de olabilirdi ama o aşırı saçma bir platform pazarlama üzerine her şeyi.
Telegram hareketine destek verin indirin olsun bitsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte o Dedi oldu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aeson01Birçok sitede var ama belki inanılırlığı yüksek gelir diye şunu vereyim.
https://teyit.org/analiz-whatsappin-degistirdigi-gizlilik-sozlesmesi-hakkinda-iddialar
Kendi sitesinde de Avrupa Birliği ülkelerine farklı koşullar sunuyor. Ancak kendim bizzat hepsini okuyup karşılaştırma yapmadım.
Alıntıları GösterBen Almanya'dayım ve banada sözleşme geliyor onaylamam için. Hattım Alman hattı, telefonun dili, bölgesi Almanya. Belki de içerik farklıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 10 Ocak 2021; 15:24:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Milleti telegrama, Signale itiyorlar gibi geliyor bana , sanki onlar çok masum. Güveli internet diye bir şey yok..
-
quote:
Orijinalden alıntı: MMistanbulBen Almanya'dayım ve banada sözleşme geliyor onaylamam için. Hattım Alman hattı, telefonun dili, bölgesi Almanya. Belki de içerik farklıdır.
Alıntıları GösterBir yanlışlık var ama hangi tarafta bilmiyorum. Yakında çıkar kokusu.
facebokun sahibi bile hem kamerayı hemde mikrofonu bantlayarak kullanıyor , bizmkiler ise bilgilerimizi çalsın ne olacak diyor :))
-
quote:
Orijinalden alıntı: egehan531
Bu mesaj silindi.Signal uygulamasını apk ile telefonuma yükledim. Benim cihazda google play store ve google play hizmetleri yok. Gizlilik amaçlı sildim.
bingoo : ))
Telegram uygulaması sorunsuz yüklendi çalışıyor. Ama signal uygulaması google play hizmetlerine bağımlı çalışıyormuş. Uygulama devreye girmedi. Buna istinaen signal kullanmayı tavsiye etmiyorum. Haa google ile bağlantısı kesilip bağımsız çalışabilirse neden kullanılmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 10 Ocak 2021; 15:44:48 > -
SMS 'e dönüşler başlasın -
Kapatmakta haklı özellikle Windows 7'deki açıklar nedeniyle önemliydi bu kamera ve mikrofon kapatma.
Windows'un kendi özelliği olan uzaktan kontrol özelliğindeki açık sayesinde 2 tıkla hiçbir hack bilgisi olmadan bilgisayara sızmak mümkün. Sonradan engellendi ve biraz daha zorlaştı ama hala da mümkün. Çoğumuza komik gelse de bir bilgisayara erişip kamerasını çalıştırmak çok kolay.
2 ay kadar evvel Telegram kurmuştum
Haftada 2-3 kişi katılırdı
Sabahtan beri 25 kişi katıldı
Sanırım Türkiye Telegram'a geçiyor..
Izlerim
Kesin çözüm....
-
Bu mesele çoooook su götürür arkadaşlar. Şu an herkes farklı platformlarda. Bir süre böyle olur ama en sonunda herkes birleşecektir.
-
Bedava hiçbir hizmet yoktur birşey bedavaysa ürün sizsinizdir demişlerde işte ürün
-
Bu arada Facebook kullanmayan ve hiç hesabı bulunmayan Whatsapp kullanıcıları için mühim bir gelişme değil anladığım ve öğrendiğim kadarıyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Ocak 2021; 17:10:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: amma velakinKapatmakta haklı özellikle Windows 7'deki açıklar nedeniyle önemliydi bu kamera ve mikrofon kapatma.
Windows'un kendi özelliği olan uzaktan kontrol özelliğindeki açık sayesinde 2 tıkla hiçbir hack bilgisi olmadan bilgisayara sızmak mümkün. Sonradan engellendi ve biraz daha zorlaştı ama hala da mümkün. Çoğumuza komik gelse de bir bilgisayara erişip kamerasını çalıştırmak çok kolay.
Kullandığı laptop Macbook hocam. Windows değil MacOS var içinde.
-
Ben de WhatsApp kullanmayı bıraktım ve Signal'e geçtim. Zaten kapatmak istiyordum güzel oldu.
-
Şimdi sadece bilgili arkadaşlar cevaplasın lütfen...
Whatsapp'dan gönderdiğim fotoğrafı "Whatsapp" gidip her hangi bir yerde kullanabilecek mi?
Kredi kartı bilgilerimi Whatsapp'dan yazdıysam aynı şekilde "Whatsapp" bunu kullanabilecek veya satabilecek mi?
Eğer cevap hayır ise Whatsapp donuma kadar bilgi alsın, bu bilgilerle reklam çıkarsın kime ne...
Eğer cevap evet ise kimsenin bu uygulamada kalmaması lazım. Gri bir konu değil aslında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X