|
WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek (21. sayfa)
-
-
50 yaş üstünü feysbuk ve watsaptan vazgeçirmek çok zor.
zaten yeni yeni öğreniyorlar.
Ama listemdeki çoğu kişi Telegrama geçiyor.Sanırım ben de telegrama geçeceğim.
Külliye-i Bip e zaten geçmem.Signal kullanışlı gelmedi.
-
yanlışıkla kabul edenler geri alabilecek mi? yoksa app i silsek yeterli olur mu?
-
Üstte @ShadyMM'in paylaştığı başka bir hesaptaki içeriğin sanırım birebir aynısı.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Silsen yeterli olur muhtemelen. Ama kalıcı olarak siliyorsan WP'yi ayarlarda hesabımı sil var.
-
Adamlar ayın 8'ini beklemeden erken girişmiş olabilirler bu işe. Dün bir arkadaşla bir basketbol takımı hakkında kısa bir yazışma yaptıktan hemen sonra takımın sayfası Facebook'ta karşıma çıktı :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkede 49m kişinin verisi internete düşünce bu kadar olay olmamıştı
-
-
-Cumhurbaşkanlığı, WhatsApp’in kullanıcı verilerine dair yeni sözleşmesi sonrası yerli uygulama BiPMobil’e geçme kararı aldı.
Cumhurbaşkanlığı, WhatsApp’deki haberleşme gruplarını yerli uygulama BİP’e taşıdı.
-
Cidden garipler ya. Kendi uygulamaları var Dedi. Neden bip? Bip aşırı saçma bir platform. İçinde izdivaç servisi bile var
-
kimse dedi ile ilgilenmedi tabi ki ajan uygulama tutmaz bip denen şeyide önermem tabi...
-
hem ücretsiz hem reklamsız nasıl oluyor? gelir kaynakları ne?
-
-
Özel bir şirket bu, istediğini yapar. Bugün adı geçen signal, telegram gibi platformlar da yarın aynı yoldan gidebilir. Var mı bir garantisi?
Avrupa Birliğindeki kullanıcıları neden kapsamıyor, onların yaptığını biz neden yapmadık. Asıl bunları sormak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Signal bir vakıf uygulaması. Vikipedia gibi. Vikipedia'da neden reklam yok demiyorsunuz. Bu tarz uygulamalar bağışlarla ayaktadır. Signal'e de donate yapabilirsiniz.
-
Buna koptum resmen .....Muahahahaha herşeyi özetlemiş..
-
quote:
Orijinalden alıntı: aeson01
Özel bir şirket bu, istediğini yapar. Bugün adı geçen signal, telegram gibi platformlar da yarın aynı yoldan gidebilir. Var mı bir garantisi?
Avrupa Birliğindeki kullanıcıları neden kapsamıyor, onların yaptığını biz neden yapmadık. Asıl bunları sormak lazım.AB yi de kapsıyor. Nerede var bu AB yi kapsamıyor bilgisi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MMistanbulAB yi de kapsıyor. Nerede var bu AB yi kapsamıyor bilgisi?
Alıntıları GösterBirçok sitede var ama belki inanılırlığı yüksek gelir diye şunu vereyim.
https://teyit.org/analiz-whatsappin-degistirdigi-gizlilik-sozlesmesi-hakkinda-iddialar
Kendi sitesinde de Avrupa Birliği ülkelerine farklı koşullar sunuyor. Ancak kendim bizzat hepsini okuyup karşılaştırma yapmadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ptt messengera ne oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X