|
WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MeGaDave06
Facebookum yok ? Benim bilgimi facebooka aktarsa ne olacak bilgisi olan var mı ? Sonuçta facebook hesabım yok aktaracak bi hesapta yokFacebookun yok diyelim bir kaç günde bir cep no ya epostana ne kadar iletişimin varsa üye ol mesajı yollayacak, hatta çok güzel karşı cins kişi resimleri yollayarak tavlayacak sizi siz onu gerçek kişi sanacaksınız olmayacak ama üye edecek ve artık Facebook pazarının müşterisi yapacak reklam satacak vs vs ayrıca özel resimlerinizide dağıtabilir istemediğiniz halde taciz tecavüz durumuyla karşılaşıp ben eklemedim diyeceksiniz ama eklenmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Facebook derken tüm Facebook uygulamaları kastediliyor -
Watsapp içinden reklam gösterimi yok. Nerden reklam gösterecek bana. -
Merhaba, yukarıdaki yazılarımdan birinde yazmıştım ama tekrar edeyim "Rasspery Pi Zero en zayıfı bu ancak fazla fazla yetiyor, zayıf olduğu için adaptör almama gerek kalmadı, router USBsinden güç beslemesini yapıyorum)"
Microsusb to ethernet cihazı internete bağlamak için. Güç beslemesi için ayrı bir microusb soket var oradan besliyorsunuz.
Raspberry Pi 4 gibi güçlü cihazlarda adaptör lazım.
-
Açılmayan şey olursa dashboarddan yani yönetim panelinden engellenen sayfaları görebildiğiniz için oradan whitelist'e ekleyebiliyorsunuz.
-
telegram yüklüyoruz beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RadioactiveBlackBox
Telegram'a geçişler başlasınTelegram en güvenli uygulamalar arasında yer almıyor. Yapısı gereği sizin iletişiminizi görebiliyor. Hatırlarsanız Rusya Talegram'dan veri talep etti ama Telegram vermeyince ülkede yasaklandı. Bu geçmişte, şimdi, ileride verileri vermeyeceği anlamına gelmiyor.
-
Veri analizi. Veri madenciliği.
Olay budur arkadaşlar. Dijital olan her şey artık çok değerli ve her geçen gün daha da değerleniyor. Adam senin yazdıklarında hatta daha geniş düşünelim, ülkenin yazdıklarından her şeyi analiz edip ona göre yön verebiliyor.
-
Whatsapp 2016'dan beri signal alt yapısını kullanıyor. Güvenliğinde sıkıntı yok. Verileri okuyorsa signal de okuyor.
-
Sadece uçtan uca şifreleme özelliği için ortak bir çalışma yapmışlar. Bunun dışında apayrı uygulamalar ikisi de.
-
İnsanları yanıltıcı mesaj atmazsanız seviniriz. Reklam sadece belirli bir sayıyı geçmiş gruplarda olacak. Yani kişisel mesajlaşmalarda veya 30-40 kişilik küçük gruplarda değil. -
Whatsapp üstüne basa basa verdiğini söylüyor. Server kullanan her program chat geçmişini verebilir. Bağımsız bir programın verme ihtimali koca bir şirketin verme ihtimalinden daha dusuk. Hele hele bu Facebook gibi bir şirketse ülke çıkarlarına uyan her şeyi yapar. Beni ilgilendirmiyor o ayrı. Ben sadece reklam görmek istemiyorum. -
Okuduğunu anlamayan arkadaşım bak bakalım mesajda ne yazıyor ? Ondan sonra yanıltıcı vs gibi yorum yap.
-
Sen ne yazdığını okuyabiliyor musun? Telegram kime reklam gösteriyor yok öyle bedava mesajlaşma diyorsun?
İfade etmeyi öğren sonra yaz, bundan etkilenecek kullanıcı sıradan kullanıcı değil. Borsa gibi yüzlerce kişinin olduğu gruplar etkilenir sıradan kullanıcı reklam görmeyecek, daha nasıl anlatayım sana -
Eey gözleri olupta göremeyen , aklı olupta kullanamayn sevgili kardeşim. Okuduğunu idrak edebilecek misin bakalım.
-
Dijital olan her şey çok değerli değil. Değer üretme konusunda yetenekli insanlar çalışıp, değersiz verileri değerli hale getirerek çeşitli hizmetleri ücretsiz kullanmamızı sağlıyorlar.
-
WhatsApp'a elveda Signal'e merhaba -
Whatsapp kapansa mobbing yapan kurumsal şirketlerin yarısı batar. Gece gündüz aklına geldikçe bir şeyler yazan şefler vs. aç kalır :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X