Şimdi Ara

WhatsApp'ı tek numara ile iki telefonda kullanmaya izin veren özellik betada sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WhatsApp'ı tek numara ile iki telefonda kullanmaya izin veren özellik betada sunuldu

En yeni WhatsApp özelliklerini herkesten önce test eden WABetaInfo’ya göre, yakında yayınlanacak güncelleme ile hesabınıza başka bir mobil cihaz bağlamanıza izin verecek bir mod (companion mode) eklenecek. Bu, mevcut olan çoklu cihaz modunun geliştirilmiş bir sürümü olacak ve aynı anda hem iş hem de kişisel cihaz kullananlar için harika olacak.

Ayrıca Bkz.WhatsApp herkesten silinen mesajlar için süre uzatıldı

WhatsApp tamamlayıcı mod

WABetaInfo, WhatsApp Android uygulaması beta sürümü 2.22.15.13 güncellemesi ile bu özelliğin geldiğini belirtti. Görünüşe göre WhatsApp, sohbet geçmişi tüm bağlı cihazlara aktarıldığı esnada sohbet içinden senkronize işleminin sürdüğüne dair uyarı gösterecek.

Bu özellik geldiğinde, kullanıcılar WhatsApp’a giriş yaptıkları anda sohbetleri her iki bağlı cihaz arasında eşitlenecek, geçiş esnasında sohbetler ilk telefondan taşınacak ve mevcut hesaptan otomatik olarak çıkış yapılacak.

Bu özellikle çoklu cihaz modundaki sınırlamalar kalkacak. Şu dan bildiğiniz üzere tek akıllı telefon ve tablet, PC, dizüstü bilgisayarlar dahil üç başka cihazla sınırlısınız.

Kaynak:https://9to5google.com/2022/07/08/whatsapp-companion-mode/

• Telegram bu güncellemelere kahkaha atmıyorsa hiçbir şey bilmiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • genç sevgililer ağlıyordur şimdi paylaşmıyorlardı whatsapp filan

• Çoklu numara tek telefon gerekli business kullanmak istemiyorum

• whatsapp konularında telegramcıları, windows konularında linuxcuları görmekten midem bulanıyo artık. tamam kanka çekil köşene telegramını linuxunu kullan boş yapma

• Bir tanesiyle başa çıkamıyorum ben 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 11 gb yedeğim var whatsapp dan zerre bir beklentim yok eminim eşlemesi 1 hafta sürer pcde denedim ssd 1 hafta gereksiz meşgul etti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rezilliğe bakın. Telegram'da uzun zamandır varolan özellik. Yıl 2022 daha WhatsApp bu özelliği getirecek. Benim gibi hem iOS hem de Android kullananlar için elzem bir şey. Sırf şu WhatsApp yüzünden yanımda iki telefon taşıdığım oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 8 Temmuz 2022; 22:3:58 >
  • Şimdi bu şey mi oluyor , ben cihazımda aynı anda 1 WhatsApp açabilirim fakat , benim numaram 2 telefonda kullanılabilir vaziyette olacak

• korfezli_20 kullanıcısına yanıt
    Çoğu android telefonda bu özellik var demeye geliyordum ki Apple'ci olduğunuzu gördüm.

• Dünyanın en güvensiz uygulaması israilli firma devletlere açıklarını satıyor bu sayede bir çok siyasetçilerin konuşmalarını ifşaa ettiler bunlar ile insanları tehtit edip partilerine ve düşüncelerine ters açıklamalar yaptırdılar aklı olan önemli şey konuşurken telefonu kullanmaz

• Şirkettekilere Telegram kullandırtmak gerçekten zulüm. Bir an evvel herkes için gelmesi lazım. Çift telefon taşıyorum ikisinde de hem şahsi hem şirket whatsapp hesabını açabiliyor olmak mükemmel konfor olacaktır…

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.