Şimdi Ara

Whatsapp ilginç bir durum akıl verir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba olay yakın arkadaşımın başına geldi ve işin içinden çıkamıyoruz. Arkadaşımın annesine babasından, babasına ise annesinden gece saat 00.00 da aynı anda Arkadaşım ile ilgili bir mesaj geliyor. Sms üzerinden olsa neyse diyeceğim fakat whatsapp da böyle bir şey nasıl olabilir ? İkisinde bir birinden gelmiş gözüküyor mesaj aynı anda geliyor ve annesinde babasına, babasında ise annesine öyle bir mesaj gönderilenlerde yok. Sadece gelen mesaj gözüküyor. Durumu whatsapp iletişime sordum fakat otomatik cevap sanırım görüldü bilgisi için şunu yapın gibi saçma bir mesaj aldım. Bu durumu çözüp olayı savcılığa taşımak istiyorum. Nasıl olmuş olabilir fikriniz var mı ve whatsapp a nasıl ulaşabilirim durumu sorgulamak için ? Şimdiden çok teşekkür eder iyi günler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu fake numara sitelerinden biriyle yapılmış olabilir.

• Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim fakat o siterle yabancı veya bilinmeyen numara olarak gönderiliyor mesaj diye biliyorum başka birisinin aktif olarak kullandığı numara üzerinden mesaj gönderilebilir mi ?

• Bylock filan olmasın Hocam aman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norveckırfaresi kullanıcısına yanıt
    Whatsapp tan olabiliyor mu ki ? Olayı savcılığa taşımak istiyorum ama whatsapp a bu durumu nasıl sorabilirim bilginiz var mı ?

• ne yazıyo mesajda onu da yazsaydın
  • Sitesine girip mail filan atın isterseniz bilmiyorum hiç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.