Şimdi Ara

Whatsapp'ın iOS sürümü güncelleme ile beklenen düzenlemelere kavuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Whatsapp'ın iOS sürümü güncelleme ile beklenen düzenlemelere kavuştu 

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın iOS için gelen güncellemesi ile artık kullanıcılar 30 adet medyayı tek seferde gönderebilecek. Bu sayede medya gönderimi özelliğini sıkça kullananlara kolaylık sağlanmış.

Ayrıca iOS cihazlarda internet bağlantısı olmadığında mesajı listeye ekleyememe durumu da artık değişmiş. Artık aynı Android kullanıcıları gibi internet bağlantısı olmasa dahi gönder butonu ekranda belirecek. Tabi mesajın karşı tarafa gönderimi yine bağlantı sağlandığında yapılabilecek o zamana kadar mesajlar bekleme konumunda kalacak.

Whatsapp'ın iOS sürümü güncelleme ile beklenen düzenlemelere kavuştu
    Güncellemeye dair notlar

Depolama yönetiminde kolaylık

Bir diğer değişiklik ise depolama bölümüne dair yapılmış. Güncelleme ile uygulamanın disk kullanımı bölümüne dair bazı değişikliklere gidilmiş. Burada da Kullanıcılara depolama yönetiminde belirli mesaj tiplerini silmek gibi bir takım kolaylıklar sağlanmış.

• Zahmet olmuş şu çevrımdışı mesaj gönderme özelliğini yıllar sonra getirmişler . Eksikliğini çok çektim . Metroda gidiyorum kapalı alana girince gönderebilmek için mesaj elimde telefonun çekeceği yeri bekliyordum
  • iPhone'a geçince en çok sövdüğüm durumlardan biriydi bu Whats App'a net yokken mesaj yazamama olayı. Düzeltildiği iyi olmuş

• Su resim ve videolarda yukleme sona kadar gelip tekrar deneyin demiyor mu deli ediyor sanki gostermelik yukluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iOS oldu mu "beklenen" android oldu mu "nihayet". Teşekkürler Türkiye .

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

iOS oldu mu "beklenen" android oldu mu "nihayet". Teşekkürler Türkiye .

androidi yada wp yi yerden yere vuruyorlar . iosu el üstünde. bende buna sinir oluyorum
  • Yüklenen resim bozulmasa birde güzel olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp gelistiricilerine anlam veremiyorum gerçekten böyle gerekli şeyleri aylar, yıllar sonra verirken hala saçma sapan gif yollama vb. üstünde calisiyorlar. Android nougat daki bildirim problemini 6 ay sonra cözdüler evet 6 ay telegramin 1 haftada duzelttigi şeyi 6 ayda düzelttiler binlerce e-mail e rağmen. Tekel olmasa kullanilmayacak bir platform

• Çok şükür çevrim içi mesaj özelliğini getirebildiler 1 milyar yıl sonra

İos bize bakmir
  • Daha fazla geliştirilmeli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.