Şimdi Ara

Whatsapp indirilen ses kaydı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
135.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar karşı tarafın gönderdiği ses kaydı whatsapp medyada gözüküyor fakat telefonda nereye kaydoluyor acaba? Fotoğraflar ve videoda yok

• Yapay Zekanın Yanıtı

WhatsApp'tan Gelen Ses Kayıtları Nerede Kaydedilir?

WhatsApp'tan gelen ses kayıtları, kullandığın işletim sistemine ve cihazına bağlı olarak farklı konumlara kaydedilir.

Android Cihazlar:

• Android cihazlarda, WhatsApp ses kayıtları genellikle şu konuma kaydedilir: /storage/emulated/0/WhatsApp/Media/WhatsApp Audio

iPhone Cihazlar:

• iPhone cihazlarda, WhatsApp ses kayıtları şu konuma kaydedilir: /Library/Application Support/WhatsApp/Media/WhatsApp Audio

Bu konumların, cihazın modelinden ve kullandığın WhatsApp sürümünden etkilenebileceğini unutma.

Ses Kayıtlarını Bulma:

Ses kayıtlarını bulmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Android cihazlar: Dosya Yöneticisi uygulamasını aç ve yukarıda belirtilen konuma git.
    • iPhone cihazlar: Dosyalar uygulamasını aç, Gözat sekmesine git ve yukarıda belirtilen konuma git.

Önemli Notlar:

• Ses kayıtları, WhatsApp'ın kendisinde depolayanma kapasitesi dolduğunda otomatik olarak silinebilir.
    • Ses kayıtlarını daha sonra kullanmak için harici bir kaynağa yedeklemen önerilir.
    • WhatsApp ses kayıtları yalnızca WhatsApp uygulaması veya WhatsApp Web/Masaüstü istemcisi aracılığıyla erişilebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bunu bende merak ediyorum,arkadaşlarımın gönderdiği ses kayıtları var ve sadece whatsapp da gözüküyor başka yere kaydedemiyoruz sanırım?
  • bilen yok mu arkadaşlar?
  • WhatsApp içinden kendine e-posta atıp e-postadan kaydedebilirsin. Jailbreakli ise iFunbox ile asağıdaki yolu kullanarak ulaşabilirsin.
    "var/mobile/Applications/WhatsApp/Library/Media/"klasöründe "telefonnumarası@whatsapp.com" adlı klasör içerisinde arayarak bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinesis

WhatsApp içinden kendine e-posta atıp e-postadan kaydedebilirsin. Jailbreakli ise iFunbox ile asağıdaki yolu kullanarak ulaşabilirsin.
    "var/mobile/Applications/WhatsApp/Library/Media/"klasöründe "telefonnumarası@whatsapp.com" adlı klasör içerisinde arayarak bulabilirsin.

evet o şekilde ulaştım ama ben telefondan ulaşmak istiyorum yinede teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

quote:

WhatsApp içinden kendine e-posta atıp e-postadan kaydedebilirsin. Jailbreakli ise iFunbox ile asağıdaki yolu kullanarak ulaşabilirsin.

evet o şekilde ulaştım ama ben telefondan ulaşmak istiyorum yinede teşekkür ederim

cydiadan ifile yükle kardeş. aynı yolla telden bulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

quote:

cydiadan ifile yükle kardeş. aynı yolla telden bulursun.

teşekkür ederim bu işime yarar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu hortlatmış olcam ama ifile da whatsapp dosyaları nerede arkadaşlar?

• gavurizmirli kullanıcısına yanıt
    var/mobile/Applications/WhatsApp/Library/Media
  • iphone da nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: misek

iphone da nerede?

gelişme var mı ?
  • Valla banada lazim jbsiz telefonda nasil ulasiriz bi yolu varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: WhatTheF5

Valla banada lazim jbsiz telefonda nasil ulasiriz bi yolu varmi

jb siz telefonda teli pc ye bağlayarak itools programını indirip ulaşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realite90

quote:

Üstad, jb olmadan bakamıyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Playstop

quote:

quote:

jb ye gerek olmadan diye yazdım ya dikkatli oku istersen tekrar söylüyorum itools programını pc ye indir telefonu pc ye bağla ordan telefonun içindeki tüm dosyalara erişim sağlayabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Playstop

quote:

quote:

jb ye gerek olmadan diye yazdım ya dikkatli oku istersen tekrar söylüyorum itools programını pc ye indir telefonu pc ye bağla ordan telefonun içindeki tüm dosyalara erişim sağlayabilirsin.

Telefondan olmuyor mu üstad onu kastettim:)

• Telefondan olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bana gonderilmis ses kaydini tekrar kendime whatsapptan ilettim.
    Cok saglikli bi yol degil ama ses kaydi kendi kendime gonderilmis sekilde duruyor.
  • quote:

ben bana gonderilmis ses kaydini tekrar kendime whatsapptan ilettim.
    Cok saglikli bi yol degil ama ses kaydi kendi kendime gonderilmis sekilde duruyor.

Nasil oldu mudur o

• quote:

Orijinalden alıntı: Loretteee

quote:

ben bana gonderilmis ses kaydini tekrar kendime whatsapptan ilettim.

Nasil oldu mudur o

birinden ses kaydi gelmis oluyor ya onu whatsappdan acip ilet diyosun kendi whatsappina iletiyosun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.