Şimdi Ara

Whatsapp kişileri goruntuleyememe sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar.bugun lumia 1520 aldım.akabinde avea bayiinden nano sim kart aldım.rehberimi 1520 ye yukleyıp whatsapp ı mağazadan kurdum.lakin whatsappta dahil olduğum grupları görebilirken rehberimdeki kişileri whatsappta göremiyorum. Windows 10 geşiltirici surumu yüklü telefonda yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• barbaros023 B kullanıcısına yanıt
    Whatsapp uygulamasını daha işlevsel kullanmak istiyorsanız 8.1 ile devam etmenizi öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W10 prewiew kullanıpta bu sorunu yaşayan varmı acaba?

• Rehberdeki kiÅŸiler hiçbir iÅŸlem yapmadan favorilere eklenir ama sizde çıkmıyor öyle mi? Çok enteresan,hiç duymadım.. Programı kaldırıp tekrar yükleyin,o da olmazsa telefona format atın demekten baÅŸka aklıma biÅŸey gelmiyor. Eskiden wp8 zamanında favorileri ekleyememe sorunu vardı bir donem,favorilerde beklerken interneti kapatıp açınca düzeliyordu ekleniyordu.. Hani bi ihtimal,deneyin derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede var bende w10 kullanıyorum mail attım, sorun microsoft işletim sisteminden kaynaklanıyormuş çözmek için uğraşıyorlarmış ne zaman çözümleneceğiyle ilgili yorum yapamıyorlarmış...kaç aydır devam ediyor bu sıkıntı yapacak bişey yok

• Anladım hocam zaten bu konuyu açtığım gün flaslayarak denim surumunu kurdum tekrardan.ama wm10 çok güzel olmuş geliştirici surumundekı halıyle bile.

• Bugün whatsapp için bir güncelleme geldi bana. 8.1 kullandığım için bir fikrim yok ama belki bu sorun için de yapmışlardır bir güzellik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WHATSAPP WEB VİDEO SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Twitter bildirim sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • WhatsApp içinde, favorilerde değil de tüm kişiler listesinde rehberiniz görünüyor mu? Eğer görünmüyorsa WhatsApp rehbere erişim iznini alamamış ve sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. W10 kullanıyorum ben şimdiye kadar böyle bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtsydn -- 2 Mart 2016; 17:44:05 >
  • Maalesef ne favorilerde nede tüm kişilerde hiçkimse gozukmuyor gosterılemıyordu.sadece whatsapp gruplsrım gozukuyordu.mecbur kalıp w8.1 e dondum.cihazım lumia1520.whatsaba rehbere erişim iznini de bulamadım açıkçası o kadar kurcalamama ragmen.

• barbaros023 B kullanıcısına yanıt
    Ayarlar(whatsapp değil telefonun kendi ayar menusu)>gizlilik>rehber

Kendi telefonumda rehber iznini kaldırıp denedim sizdeki sorunun aynısı oluştu. Sizdeki de aynı sebepten olmuştu sanırım. Neyse madem 8.1 e döndünüz yapacak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtsydn -- 3 Mart 2016; 0:06:52 >
  • Saolasın hocam developer yüklemeyi düşünmüyorum artık w10 resmi güncelleme gelene kadar.eyvallah

• Şu an tekrar windows mobile 10 kuruyorum.hayırlısı deneyelim bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.