Şimdi Ara

Whatsapp mesajlarda kelime arama çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden buluyordu şimdi girdiğimde sonuç yok diyor. Daha önce bu sorunla karşılaşan var mı? iphone kullanıcısıyım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

WhatsApp Sohbet Aramasının Çalışmaması Sorunu

WhatsApp kullanıcıları, son zamanlarda "WhatsApp sohbet arama çalışmıyor", "WhatsApp kelime arama yapamıyorum" ve benzeri sorunlarla karşılaşmakta. Bu sorun, mesajların içindeki belirli anahtar kelimeleri veya kelime öbeklerini ararken ortaya çıkıyor.

WhatsApp'ın mesaj arama özelliği şu anda tüm cihazlarda düzgün çalışmıyor. Bazı kullanıcılar, yalnızca son sohbetlerde arama yapabildiklerini bildirirken, diğerleri sohbette hiç arama yapamadıklarını belirtmekte.

Bu sorunun nedeni henüz bilinmiyor, ancak WhatsApp ekibinin sorunu çözmek için çalıştığı düşünülüyor. Kullanıcılar, bu sorunun çözümlenene kadar sohbet aramalarını alternatif yöntemlerle gerçekleştirmeye çalışabilirler.

Örneğin, kullanıcılar şu yöntemleri deneyebilirler:

• Sohbete göz atarak istenen mesajı elle arama.
    • Mesajın gönderildiği tarihi veya saati hatırlayarak mesajı bulma.
    • Konuşma listesinden kullanıcı adını veya numarayı arama.

WhatsApp ekibi sorunu çözene kadar beklemek ve sohbet aramalarını geçici çözümlerle gerçekleştirmek en iyisidir. Sorunun çözüldüğünde, kullanıcılar WhatsApp'ın mesaj arama özelliğini normal şekilde kullanabileceklerdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arada bir takıldığına denk geliyorum. Senin için önem bir şey arıyorsan konuşmayı elektronik postayla kendine at sonra word ile açıp bul istediğini
  • Şu an aradığım özel bir şey yok hocam sadece eskiden çalışırken şu an çalışmamasına takıldım. Bekleyince veya silip yükleyince geçer mi? Konuşmalarım gider diye silip yüklemeye de korkuyorum açıkçası
  • hocam çok iyi çalışmıyor o özellik, belli bi zaman (ör. 1 hafta) veya belli bir mesaj (ör. 3000 mesaj) dan gerisini aramıyor/bulamıyor bende de..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • THECERN kullanıcısına yanıt
    evet çok iyi çalışmadığını kabul ediyorum ama en azından çalışıyordu şu ana kadar. şimdi ne yazarsam yazayım 'sonuç yok' diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.