Arkadaslar, WhatsApp massenger programa girmeden online olmuyor. Dolayisiyla push da calismiyor. Ancak programi acarsam yeni mesajlari gorebiliyorum. Help menusunde push fix yukleyin diyor ama bende yuklu. Tekrar yukleyip tum Network settings'imi de hasamat etmek istemiyorum. Bir cozumu olan var mi.
3GS unlocked
Whatsapp kullanan yok mu?
whatsapp kullanmiyorum ama facebook'un push notificationlari filan da calismiyorsa unlocked oldugu icindir o. pushfix bende sorun cikardi alakasiz adamlarin push notificationlarini getiriyordu. sinfuliphonerepo.com dan push doctor kurunca duzeldi.
bende normal sms gibi geliyor... sorun yok. jbsiz.
Jbsiz kullaniyorum herhangi bir sorun yok
Uygulamayı lisanssız yüklediyseniz push çalışmaz.
Lisanssız olunca push olmuyor değil mi arkadaşlar? Yani bir mesaj yukarıda yazan arkadaşa inanmadığımdan değil de :) Lisanssız iken push ile bildirim alabilen var mı onu merak ediyorum.
Cracklisini Yukeldim. No Problem
3G 3.1.3 YurtIci
O dediginiz basi programlar icin
benim iphone unlocked jb li ,pushfixi yükleyince çalişti, pushfixide yüklemen için sitesine girip ödeme yapman gerekiyor imeini yazip 5.99 dolardi, o şekilde sorunsuz çalişiyor, ayrica bnde cracked whatsapp kullaniyorum sknti yok
Nasıl yani, sadece whatsapp'a para verince de gelmiyor mu push mesajlar?
Yoksa whatsapp'i cra ck li kullananların mı pushfix'e 6 dolar vermesi gerekiyor?
Eğer böyleyse neden whatsapp'a 1 dolar vermek yerine cra ck lisini yükleyip 6 dolar pushfix alınsın ki?
Bende crackli ve push calisiyor.
bendede crackli ve çalışıyor
Cihaz yurtdışından gelmişse ve aktivasyonu başka programlar yardımıyla yapılmışsa push'ta sorun olabiliyor. Crack ile alakası yok.
Jbsiz kullaniyorum herhangi bir sorun yok
3.1.3 jbli yurtiçi. No problem
çalışmayan arkadaşlar pushfix veya push doctoru yüklesinler düzeliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme