Şimdi Ara

Whatsapp Silinen Eski Mesajları Geri Getirme ACİL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar whatsappta önemli bi kişiyle mesajlarım vardı yanlışlıkla whatsabım silindi fakat o konuşmayı e postama göndermiştim txt dosyası halinde bilgisayardan not defterinde açılıyor ama çok karışık karma karışık yani whatsabı geri yükledim yedekleri yükle diye bi şeçenek çıktı karşıma yükle dedim 0 yüklendi dedi hiç konuşma geri yüklenmedi o e postama gönderdiğim konuşmayı tekrar telefona almanın yolu varmı ? Yada tüm konuşmaları geri getirme yolu ? Allah rızası için birisi yardım etsin..

• O dosyayı Internet Explorer ile aç. Yine karışık mi diye bak. Not defteri ile açarsan karışık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarya zayıf -- 7 Ekim 2015; 7:31:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

O dosyayı Internet Explorer ile aç. Yine karışık mi diye bak. Not defteri ile açarsan karışık olur.

hocam açtım yazılar düzgün fakat harflerde sıkıntı var bazıları okunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdoganberkay

quote:

O dosyayı Internet Explorer ile aç. Yine karışık mi diye bak. Not defteri ile açarsan karışık olur.

Kodlamada tagında sorun vardır belki. Düzeltmek basit. Okuyabiliyorsanız okuyun. İlle de düzeltecem derseniz bana mesaj atın bakarız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akdoganberkay

quote:

Kodlamada tagında sorun vardır belki. Düzeltmek basit. Okuyabiliyorsanız okuyun. İlle de düzeltecem derseniz bana mesaj atın bakarız.

attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.