Bildirim
WhatsApp'ta artık yüksek kalitede fotoğraf gönderilebiliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben betada değilim bir aydır var. Ayrıca her seferinde seçmek yerine ayarlara kalıcı ayar gelmesi lazım. Videolar için de benzer seçenek bir zahmet gelmeli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu çözünürlük hala yeterli değil arta arta bu seviyeye mi gelmiş. Hiç gelmemesinden iyidir yine de az daha verselermiş.
-
HD için 4032x3024 diyor bende
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de videolarda var bu seçenek 1 aydır fotoğraflar da yoktu? Garip geldi okuyunca şimdi
-
Bunun için resim gönderirken dosyayı eklemeden önce tür olarak belge derseniz hiç kalite kaybına uğramadan gönderebilirsiniz. Bu da benden size bir kıyak :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben betada değilim bir aydır var. Ayrıca her seferinde seçmek yerine ayarlara kalıcı ayar gelmesi lazım. Videolar için de benzer seçenek bir zahmet gelmeli
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X