Şimdi Ara

WhatsApp'ta tema rengi değiştirilebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WhatsApp'ta tema rengi değiştirilebilecek
    WhatsApp, kullanıcıların tercihine uygun varsayılan sohbet teması seçmesine olanak tanıyan bir özelliği test ediyor. Tema özelleştirme özelliği şu anda WhatsApp iOS beta (24.11.10.70 sürümünde) kullanıcılarına açık.

Ayrıca Bkz.DH Sıcak Fırsatlar WhatsApp ve Telegram indirim kanalımız açıldı!

WhatsApp'a tema özelliği geliyor

WABetaInfo’nun paylaştığı görsele göre kullanıcılar, sohbet balonu için beş renk arasından bir renk ve duvar kağıdı seçebilecek. Seçilen renk, uygulamanın tamamında varsayılan sohbet teması olacak ve değişiklikler yalnızca kişi tarafından görülebilecek; diğer kullanıcıların arayüzünü etkilemeyecek.

Sohbet tema özelliği, yeşile alternatif arayanlar ve kişiselleştirmeyi sevenlerin ilgisini çekecektir. WhatsApp şu anda kullanıcıların düz renkler ve koyu/açık temalı duvar kağıtları arasından seçim yaparak sohbet duvar kağıdını değiştirmesine olanak tanıyor. Uygulama ayrıca, varsayılan duvar kağıdındaki görselin görünürlüğünü ayarlamaya izin veriyor. Galerideki bir fotoğraf ta sohbet duvar kağıdı olarak ayarlanabiliyor.

Yapay zeka tarafından oluşturulan profil fotoğrafları, okunmamış mesaj sayısı, gizli topluluk sohbetleri, Durum güncellemeleri için yeni kullanıcı arayüzü, en son çevrimiçi olan kullanıcılar dahil olmak üzere şu anda test edilen birçok WhatsApp özelliği var.

Kaynak:https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-ios-24-11-10-70-whats-new/

• Test asamasinda mi suan WhatsApp ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Varsayılan olarak uygulamalara koyulan temanın özellik olarak sunulması. Çok ağır ilerliyorsun wp. Telegrama bak biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 25 Mayıs 2024; 17:20:41 >
  • Adamlar o kadar ağır çalışıyorlar ki ben burada inanamıyorum geçen yeşilden rahatsız oldum değiştireyim dedim bulamadım meğersem yokmuş :)

• Daha yeni mi geliyormuş bu özellik yuh

• Duyurulan özelliklerin dağıtımı bir 6-8 ayı buluyor. Nasıl beta, nasıl test ise bitmek bilmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeşil olmuştu ve ben pek sevmemiştim. Umarım kısa sürede eski mavi haline çevirebilirim.

• Telegramda 37 senedir olan bir özellik.

• Dünyada bir ilk WhatsApp'ta tema rengi değiştirilebilecek 

• Çok geç kalmış bir özellik. Mutlaka alternatif olmalı.

• Telegram ❤️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birbirinden güzel WhatsApp modlarında renk, tema, gibi özellikler yıllardır var.

Ek: Elbette sadece Android için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudemre -- 25 Mayıs 2024; 22:13:37 >
  • drkayzer kullanıcısına yanıt
    Bırak Telegram'ı kaçağı WhatsApp+'ta bile olan bir özellikti. Hatta onda da ıncığına cıncığına kadar değişiyordu.

• Süreyya Hanım'ım müthiş değişimi.

• Anlık mesajlaşma sektöründe kartları yeniden dağıtacak düzeyde inovatif bir özellik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt
    🤣🤣🤣🤣🤣

• Nasıl tema rengimi degistiricem

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Daha gelmemiştir. Güncelleme duyuluyor ondan anca 2 3 hafta geçince (bazen daha fazla bazen az) anca geliyor; bi garip bu adamlar WhatsApp'ta tema rengi değiştirilebilecek 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.