|
WhatsApp'ta yeni şok: Kullanıcı profilleri ve grupları Google’a saçıldı
-
-
Uçtan uça umuma açıklık 🤥 -
Sıra DuckDuckGo kullanmaya gelecek galiba, hadi bakalım -
Ecosia kullanıyorum kullandıkça ağaç dikiyorum şuan 15 ağaç diktim -
Aramalarda herhangi bir sıkıntı çektiniz mi? Ben de cihazımda ana arama uygulaması olarak kullanmak istiyorum. -
Çare
-
Grup’lar yeni değil yıllardır açık , hatta telegram’daki gruplara da Google araması üzerinden ulaşabilirsin -
Yine click bait habercilik is basinda yahu daha oncedende bunun haberini yaptiniz simdi populer gundem wp sozlesmesi oluncami tekrar dan boyle haber atiyosunuz ?
Gercekten gazetelerden bi farkiniz olsun ya gece 4 saat internet kesintisi olur gazeteler ile birlikte buyuk kesinti diye baslik atarsiniz
Aylik haber kotaniz varsa doldurmayin sunlarla yillardir var bu daha oncede gündem oldu ortaya cikti yeni bisi degil -
Allah bu milleti Signal'in müptelası yapsın inşallah. Siz karar verin yazının sonundaki tablodan hangi uygulama daha güvenli. Kurtulun lütfen şu whatsaptan.
👇👇👇
https://beynelmilelpost.com/mahremiyete-onem-verenler-icin-guvenli-mesajlasma-uygulamasi-signal/ -
Gizlilik politikası : privacy.microsoft.comMicrosoft Gizlilik Bildirimi – Microsoft'ta gizlilikhttps://privacy.microsoft.com/tr-tr/privacystatement
-
Ben de kullanıyorum Ecoisa'yı, google kadar geniş değil ama sonuçları tatminkar. -
Agaclar nerede : Ortadogu ulkelerinde mi yoksa :)
-
WhatsApp fişini çekmeye devam ediyor tebrikler mark reiz 👍 -
Afrika ve Amazon’da :) ama tabi seçemiyorsunuz bağış yaparsanız ancak lokasyonu seçebiliyorsunuz. -
2018 seçimlerinde 50milyon seçmen ikametkah bilgileri tc kimlik vs hepsi saçılmıştı ortalığa hatta mv adayları başkan adaylarının bile şuan birçok sitede bilgiler satılıyor zaten
-
Dürüst olmak gerekirse aradığım özel bişeyse sıkıntı çekiyorum ama bilindik bişeyi ararken sıkıntı çekmiyorsunuz hatta daha iyi çünkü reklamlara boğulmuyorsunuz sonucunuz ilk sırada çıkıyor. ama bazen aradığınız şeyi bulamıyor mesela bir ürün aratıyorsunuz ama popüler bir nesne değilse o zaman sıkıntı oluyor. -
Artık ilgilenmiyorum -
WhatsAppın iyice suyu çıktı artık
Yine click bait habercilik is basinda yahu daha oncedende bunun haberini yaptiniz simdi populer gundem wp sozlesmesi oluncami tekrar dan boyle haber atiyosunuz ?
Gercekten gazetelerden bi farkiniz olsun ya gece 4 saat internet kesintisi olur gazeteler ile birlikte buyuk kesinti diye baslik atarsiniz Aylik haber kotaniz varsa doldurmayin sunlarla yillardir var bu daha oncede gündem oldu ortaya cikti yeni bisi degil |
Çare |
Uçtan uça umuma açıklık 🤥
|
Yandaş medyada ciddi bir algı operasyonu var. Hepsi Bip'in güvenli olduğunu bip'e geçmek gerektiğini falan söylüyor. Bip ne kardeşim ya bip ne? Pazarlama üstüne kurulmuş beş para etmez MİLLİ cCc mesajlşama uygulaması... Allahım şu ülkeye signal nasip et ya rabbim. |
Signal kullanalım, kullandıralım. ✅
|
Ecosia kullanıyorum kullandıkça ağaç dikiyorum şuan 15 ağaç diktim
|
Grup’lar yeni değil yıllardır açık , hatta telegram’daki gruplara da Google araması üzerinden ulaşabilirsin
|
Sırf Bip'e güvenmiyoruz diye öfkelenip hışımla saldıran, örgüt iması yapan kişilerin amacı nedir? İsteyen istediğini kullanır. Güvenmediğini kullanmaz. Forumda da herkes fikrini özgürce söyler. "Şuna güveniyorum ötekine güvenmiyorum" deme hakkına sahiptir. Farklı fikirlere olan tahammülsüzlüğün bu kadar yüksek olduğu bir ortamda, Mesajlarınızı kimlerin gördüğü çok daha fazla önem kazanıyor. |
Benzer içerikler
- video edit programı
- instagram profilime kim baktı
- instagram dondurma
- resim boyutu küçültme
- tiktok para kazanma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X