Bildirim
Whatsapp'tan Kızlara Hamileyim Diyoruz [KONU TUTTU] (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
whatsappım yok.whatsappım olsaydıda tanıdık kız yok.tanıdık kız olsaydıda bu mesajı atınca o da giderdi. -
-
-
Bilgesu hanım sonda voleyi fena çakmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İphoneda foto atmak zor ama kız hamileyim deyince bendemi dedi altı üstü bir kere öpmüştüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte
İphoneda foto atmak zor ama kız hamileyim deyince bendemi dedi altı üstü bir kere öpmüştüm
Anladik iphone sahibisin
bazı kişilerin mesajlarına bakıyorum da bizim neden böyle kız arkadaşımız yok ya çok kıskanıyorum yeminlen -
-
-
-
Mesajim bulunsun. Eşimle mesajlastik onu eklerin musait olunca
Ben de atarım heralde dursun -
-
-
puahahaha süper ya -
Güzel konuymuş şöyle bir baktımda 2-3 yıl önce hamileyim diye mesaj atıp gülecegim onlarca kız arkadaşım vardı, şimdi kimse yok. Çok değiştim 2 yılda yav cevremde kimse kalmadı bilinclendikce asosyallestim insanları uzaklaştırdım herhalde. Dini yönün gelişmesinde etkili tabi bunda ama şu diyalogları okuyunca duygulandım nedense
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi onlara atsaydım ne cevap verirlerdi diye merak ediyorsundur :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Devam edin beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X