Bildirim
Whatsapp'tan Kızlara Hamileyim Diyoruz [KONU TUTTU] (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
asosyalliğin anlamını bilmeyenler gelip burada yorum yapıyor. belki kendisi mahalledeki insanların kim olduğunu bilmiyor,selam bile vermiyor mahalleliye. ama sorsan sosyal. neymiş de arkadaşlarıyla geziyorrmuş. pehh. -
quote:
Orijinalden alıntı: huso_kara01
asosyalliğin anlamını bilmeyenler gelip burada yorum yapıyor. belki kendisi mahalledeki insanların kim olduğunu bilmiyor,selam bile vermiyor mahalleliye. ama sorsan sosyal. neymiş de arkadaşlarıyla geziyorrmuş. pehh.
Boşver 15 yaşında bizde öyleydik küçümsememek lazım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ben imam hatipte okuyorum. ben de onların numarası yok hani elime geçip desem okulda örgütlenip recm ederler beni -
quote:
Orijinalden alıntı: The Mcp
Eşeği tek "ş" ile yazan kız birden sesli harfleri unuttu
Ee yani?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Önder
quote:
Orijinalden alıntı: john abrutzzi
quote:
Orijinalden alıntı: artun56
quote:
Orijinalden alıntı: john abrutzzi
O değil de, kızlar hep kankizone'a bağlamış be kanki
Sınıf arkadaşlarım
Edep arkadaşlık içinde geçerli olmuyomu yani bir kız yakın arkadaşının yanında ana avrat bacı küfür edebilir. Yaşının küçük olduğu yorumundan belli zaten. Asosyal kardeşin hergün 100 e yakın insanla kontak kuruyor. Umarım ilerde benim kadar asosyal olursunda bunu bu kadar dert etmezsin
Ana bacı ? boşuna laf anlatıyoruz neyse artık mesaj yazmıcam sana.. Boşa kelime sarf ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Lan olum ne adamlarsınız ya -
Deren midir Dirin midir ne cins bir isimdir.
quote:
Orijinalden alıntı: Zuko
Deren midir Dirin midir ne cins bir isimdir.
deren hocam çok yakınım diye dirin derim hep -
-
-
arkadaşım sizinkiler kadar yaratıcı çıkmadı -
Daha konuyu açan yapmamış bunu siz niye yapiyorsunuz.
Hamileyim demek aşırı saçma değil mi insan gibi bi trolle yaklaşsak efsane şeyler çıkar
-
Whatsapp'tan kızlara hamileyiz
Şu an koleksiyon yapıyorum bir kaç güne yazarım buraya.
yapma bilader
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneygunloven -- 11 Ekim 2020; 15:27:29 > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X