Şimdi Ara

WhatsApp'teki Tanımadığım Kız (Bölüm 6-Final) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
195
Favori
25.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kişi gerçekten iyi yazıyor da bazı hikayelerini yarıda bırakıyor. En son dedektiflik yapıyordu Sherlock holmes :) Güzel gidiyordu fakat yarıda bıraktı yakışmadı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygurca U kullanıcısına yanıt
    Hocam müthişti. Gerçekten emeğinize sağlık.
  • Hayal dunyan harbiden iyiymis kanka, cidden sevdim hikayeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hikaye nasıl bu kadar tutmuş anlamadım 3. bölüm okudum bayınca birde son 2 paragrafı okudum. Biraz fazla abartı olmuş sanki
  • Mükemmeldi.

• Uygurca U kullanıcısına yanıt
    film yazarı fılan olsan gercekten mukemmel senaryo csb fılan ama on numara yazmıssın cıdden soyluyorum ayrıca whatsapp sıldım :D
  • Çok iyi be.
  • Okudum ve çok beğendim (Tek sferde aralıksın) .
  • Up cekelim.
    Gayet iyiydi

• Su hikaye mi csb mi neyse artik fenaydi
    Cok farkli seyler beklerken ummadigim yerden vurdu
    Hocam devam et sen yazmaya bizde nasiplenelim burdan :)

• Gerçekten soluksuz okudum. İlginç bir konu olmuş elinize sağlık. En başta tutmaz diyenler olmuş.. Şu an mıbilde otuz küsürüncü sayfadayız

• Bilader hiç mi usenmedin

• Ben bile okuduktan sonra herkes okur bunu:-) te rik ederim guzeldi

• Sınavdan önce iyi gitti CSB

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu forumda okuduğum en iyi hikaye
  • hocam öncelikle hikaye çok güzel de birkaç hatalı yer var. kemal gözaltına alınıyor ve görüştüğünüzde sana anahtarı veriyor. bu konuda pek bişey bilmem ama sanırım gözaltına alınan kişilerinin üstünde bulunan bütün eşyaları alıyorlar diye düşünüyorum. bir de kulübün kurucuları Hakan Güneş, Meltem Kara ve Onur Kan hakkında. hakan güneş ve onur kan neyse de meltem kara nın çocuğu aynı soyisim de olmaz. tabi bunlar küçük hatalar ama hikaye on numara film çekilse tutar bence
  • Okumayın okutturmayın

• çalıntı maalesef. Mirai Nikki animesini isimlerini değiştirerek kitap diye yazmış :))) tehlikeli işler bunlar sevgili yazar, googleye yazınca heryerde sanki senin hikayenmiş gibi çıkıyor, gerçi mirai nikki senin gibi küçük hırsızcıklarla uğraşmaz ama bir dava ile donuna kadar alırlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hplc

çalıntı maalesef. Mirai Nikki animesini isimlerini değiştirerek kitap diye yazmış :))) tehlikeli işler bunlar sevgili yazar, googleye yazınca heryerde sanki senin hikayenmiş gibi çıkıyor, gerçi mirai nikki senin gibi küçük hırsızcıklarla uğraşmaz ama bir dava ile donuna kadar alırlar :)

Ne alakası var? Tanrı olayları yok. Kızın kim olduğu hiç belli değil. Finali ise bambaşka. Beğenmediysen beğenmedim de. İftira atma.

• quote:

Orijinalden alıntı: syt.

quote:

Orijinalden alıntı: hplc

çalıntı maalesef. Mirai Nikki animesini isimlerini değiştirerek kitap diye yazmış :))) tehlikeli işler bunlar sevgili yazar, googleye yazınca heryerde sanki senin hikayenmiş gibi çıkıyor, gerçi mirai nikki senin gibi küçük hırsızcıklarla uğraşmaz ama bir dava ile donuna kadar alırlar :)

Ne alakası var? Tanrı olayları yok. Kızın kim olduğu hiç belli değil. Finali ise bambaşka. Beğenmediysen beğenmedim de. İftira atma.

Bakıyorumda izlemişsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.