Şimdi Ara

WhatsApp, Wear OS akıllı saatlerde yerini aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WhatsApp, Wear OS akıllı saatlerde yerini aldı
    WhatsApp, WearOS akıllı saatlerde bağımsız uygulama olarak yerini aldı. Bu, kullanıcıların telefonlarını yanlarında bulundurmalarına gerek kalmadan WhatsApp sohbeti başlatabileceği, mesajları yanıtlayabileceği ve VoIP çağrılarını alabileceği anlamına geliyor.

Ayrıca Bkz.WhatsApp'ta artık numara kaydetmeden mesaj atılabiliyor

WearOS 3 akıllı saatlere yüklenebiliyor

Wear OS 3 çalıştıran akıllı saatlere yüklenebilen WhatsApp uygulaması, kullanıcıların doğrudan saatlerinden metin ve sesli mesajların yanı sıra emojiler ve hızlı yanıtlar gönderip almalarına olanak tanıyor.

Bağımsız olarak çalışıyor

Apple akıllı saatlerde Wear OS'den farklı olarak bağımsız bir WhatsApp uygulaması bulunmuyor. Apple Watch kullanıcıları, doğrudan akıllı saatlerinden WhatsApp uygulamasını kullanamadığından (mesaj gönderme, arama yapma gibi) sınırlı bir deneyim elde ediyor. Apple, kullanıcıların yalnızca gelen mesajlara bakmalarına ve mesajlara Apple Watch’un ekranında yanıt vermelerine izin veriyor.

Google, Wear OS’i iyileştirmenin yanı sıra yeni üreticiler ekleyerek ve platforma yeni uygulama ve deneyimler getirerek Apple Watch’un hakim olduğu pazarda en iyisi olmak istiyor. Google’a göre WearOS 3’ün yayınlamasıyla birlikte Wear OS, dünya çapında en hızlı büyüyen akıllı saat platformu oldu.

Kaynak:
    facebook
    Facebook - Giriş Yap veya Kaydol
    https://www.facebook.com/unsupportedbrowser

• Apple Watch’a ne zaman geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btnaslan -- 21 Temmuz 2023; 8:44:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 40.000 liralık Apple Watch Ultrada yok 3000 liralık saatlerde var rezillik

• Bir daha Huawei alanı ne yapsınlar keşke almasaydım

• Teşekkürler samsung

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nuri18tr N kullanıcısına yanıt
    kısa cvplarla yanıtlanıyor. tam olarak videodaki gibi degil ama idare eder. bu özellikler de gelirse zaten huawei rakipsiz olur bana göre.

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Videodaki gibi şu anda, sizdeki nasıl ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eP_362 kullanıcısına yanıt

bende gt2 var yeniler nasıl bilmiyorum tam olarak. huawei yeni saatlerde videodaki gibi ise resimleri smileyleri gösteriyorsa, ses kaydedip gönderiyorsa bu işi başarmış demektir.

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt

Pardon hocam Samsung için dediniz sandım. Wear OS saatler şu an dediğim gibi videodaki gibi, bildiğim kadarıyla Huawei ve Apple cihazlarda böyle resmi olarak destek henüz yok.

• btnaslan kullanıcısına yanıt
    Eylül'de değil mi hocam

• Samsung watch 5 pro ya yükledim ama yeni sohbet başlatma bulamadım inşallah güncelleme ile gelir. Yoksa zaten saat üzerinden mesajlara cevap verebiliyordum. Birde telefonda sildiğim sohbetleri gösteriyor. Ama çok yeni düzelir diye umuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.