Şimdi Ara

whatsapp yedeğimi bulmuyor ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle sorunu şöyle anlatıyım note 2 im vardı bu telefon anakartındaki çatlaktan ötürü hiç bir şekilde açılmıyor bende 1 ay kadar sonra note 4 aldım whatsappa girdiğimde o 1 aylık süreçte bana yazılan hiç bir konusma gelmedi telefonuma arkadaşlarımın bir çoğu yazdı ve ben bunları geri getirmek istiyorum lütfen yardım edin telefona whatsappı yüklerken yedek yüklensin mi diyede sormadı bana

• KudretBinMehmet K kullanıcısına yanıt
    Gayet doğal, yedekleri telefondan almadınız büyük bir ihtimalle, şimdi de telefona atmadığınız için yedek ortada yok.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    telefonun anakartı çatlamış oldugu için kapandı ve açılmadı bi daha bu yüzden yedek almam imkansız ama ben whatsappa girmediğim süre zarrfı içerisinde bana gönderilen mesajları alabilmeliydim burda bi sıkıntı var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: KudretBinMehmet

telefonun anakartı çatlamış oldugu için kapandı ve açılmadı bi daha bu yüzden yedek almam imkansız ama ben whatsappa girmediğim süre zarrfı içerisinde bana gönderilen mesajları alabilmeliydim burda bi sıkıntı var zaten

Timeout olmuş ise Whatsapp serverlerinden silinmiştir, ona yapacak birşey yok malesef.
  • Yapacak birşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    1 ayda silindiyse evet gerçekten yapıcak birşey yok eğer silinmeediyse whatsapla iletişime geçmemin bir faydası olur mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.