Bildirim
WhatsApp yedek almıyor?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
arkadaslar fikri olan yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
Edit: Arkadaşlar sorunu şu şekilde çözdüm belki diğer arkadaşlarında başına gelir diye yazma gereği duydum. Benim eski cihazım iphone4s ios8 idi. Onun üzerinde icloud hesabım etkindi ve icloud drive a yükseltilmişti. Bildiğiniz üzere icloud drive etkinleştirildiğinde cihazdan belgeler ve veriler tab ı cihazımızdan kayboluyor. Yeni telefonum 5s ios7 dolayısıyla icloud drive yok belgeler ve veriler tabı açtığınız takdirde hiç bir şekilde whatsapp yedekleme işlemi gerçekleştiremiyoruz ilk mesajdaki gibi %0 da takılı kalıyor. apple buna aylardır bir çözüm üretmemiş bu saatden sonrada üreteceğini sanmıyorum. Benzer durumu geçtiğimiz yıllarda başka kişilerde yaşamış ilgili konu aşağıda. Çözüme gelirsek yeni icloud hesabı açtığımız takdirde sorunsuz yedekleme yapabiliyoruz ne yazık ki
https://discussions.apple.com/thread/5263090?start=0&tstart=0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufem -- 27 Haziran 2015; 7:14:49 >
-
Whatsapp iclouda yedek nasıl alıyor. Ayarı nerde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ender
İos7 de ayarlar>icloud>belgeler ve veriler
ios8 de ayarlar>icloud>icloud drive(icloud drive a yukseltilmemisse yukardaki gibi)
Ben 5 gb yetmez diye para verip 200 gb'da yükselttim. Baktım yedek almıyor %0'da. Nedeni bu mudur? Eğer böyleyse paramızla rezil oluyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: scanh
Ben 5 gb yetmez diye para verip 200 gb'da yükselttim. Baktım yedek almıyor %0'da. Nedeni bu mudur? Eğer böyleyse paramızla rezil oluyoruz.
kesinlikle saçmalıktan başka birşey değil
Hocam benim şimdi iphone 4s ve iphone 6 plus'ım var. İkisini de aynı hatla kullandım. İphone 4s'den whatsapp yedeği almak istiyorum ve 4s'im ios7 ne yapacağım açıklayabilir misin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scanh -- 13 Ağustos 2015; 20:24:07 >
ios 13 de ayarlar>icloud>icloud drive kapatip actim ve tekrar backup almak istedim düzeldi bende.quote:
Orijinalden alıntı: ufemquote:
Orijinalden alıntı: ender
İos7 de ayarlar>icloud>belgeler ve veriler
ios8 de ayarlar>icloud>icloud drive(icloud drive a yukseltilmemisse yukardaki gibi)
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X