Herkese merhabalar, Bugün telefonumu değiştirdim. Iphone kullanıyordum ve android bir cihaza geçtim. Ancak yeni telefon alırken eskisini para karşılığı mağazaya o an vermem gerekti. Durum şu ki ; dün ne olur ne olmaz diye ben eski telefonumdan WhatsApp sohbet geçmişlerimi Icloud'a yedeklemiştim. Ancak bugün mağazada aktarım yapamadıklarını söylediler, ben de kırık ve hasarlı telefonumu fiyattan düşme olayından geri kalmak istemedim dolayısıyla o an sattım telefonu. Yeni aldığım android telefonuma WhatsApp'ı yükledim ancak yedeklediğim sohbet geçmişlerimi bir türlü geri yükleyemedim. Ios'dan Android'e geçmenin zorluğu bir yana, bir yandan da eski telefonuma sahip olamamanın handikapını yaşıyorum bu durumda. İnternetten arattığımda ''yeni aldığınız telefonunuza WhatsApp'ı yüklediğinizde size kişilerle alakalı bir bildirim gelecektir kabul ettiğiniz taktirde önceden yedeklediğiniz sohbet geçmişleri geri yüklenir.'' gibi yazılarla karşılaştım ancak ben WhatsApp'ı yüklediğimde hiç böyle bir bildirim geldiğini hatırlamıyorum. geldiyse de anlık dalgınlıkla reddetmiş olmalıyım heralde. Bilgisayarda Icloud'dan rehberimi vs. yeni telefonuma aktardıysam da WhatsApp'a dair hiçbir şeyi aktaramadım. Acaba bilgisayar yoluyla veya başka herhangi bir yolla Icloud'umda bulunan WhatsApp sohbet yedeklemelerimi android telefonuma aktarmam mümkün müdür ? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. |
Bildirim