Şimdi Ara

whatsapp yine çöktü alternatifler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • whatsappın çökme sorunu bu aralar çok fazla yaşanıyor. bugün, şu an yine çöktü. beni etkilemiyor ama whatsappı kullanan arkadaşlarımla iletişim kuramıyorum tabii. ben bip kullanıyorum şu ana kadar bi kere çökmedi. fotolar falan gönderirken de kalitesi düşmüyor. air drop açmamıza gerek kalmıyor yani. iletişime devam etmek isteyenler geçebilir. smsle uğraşmayın

• Peki.
  • Evet wp çöktü galiba, yaklaşık 3 saattir görüntülü arama yapamıyordum, meğer mesajlarımda gitmemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bip messenger nasildir memnun musun peki?

• Bip kullanan keşke artsa. Mesaj, foto, video internet yemeden göndermek çok güzel. Türkcell kullanan herkes kullansa bile iş görür.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Turkcell'in en kötü tasarıma sahip uygulaması. Daha sade ve şık bi tasarımı olmalı. Bu şekilde haber sitesi gibi gözüküyor ve çekici gelmiyor. Kullanıcı karmaşıklığı sevmez. Whatsapp gibi sadece arama ve mesajlaşma olarak kullanılsa tutar diye düşünüyorum.

Şuanlık sadece görüntülü görüşmede kullanıyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Telegram

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BiP in ses kalitesi Vodafone ve Telekomun normal arama kalitesinden bile daha iyi ve net Telegram ise çok kullanışlı ve güvenli keşke kullanıcı sayıları çok olsada wp ye mahkum kalmasak.

• Telegram.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Turkcell'in en kötü tasarıma sahip uygulaması. Daha sade ve şık bi tasarımı olmalı. Bu şekilde haber sitesi gibi gözüküyor ve çekici gelmiyor. Kullanıcı karmaşıklığı sevmez. Whatsapp gibi sadece arama ve mesajlaşma olarak kullanılsa tutar diye düşünüyorum.

Şuanlık sadece görüntülü görüşmede kullanıyorum.
    Altyapısını yansıtmayan bir tasarıma sahip, her yeni güncellemede iyileşmekte ama yolu var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.