Şimdi Ara

Where's My Water? 2, uygulama marketlerindeki yerini almaya başladı(Güncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Disney'in başarılı bulmaca oyunu Where is My Water'ın devam oyunu "Where is Water? 2" iOS platformu için yayınlandı.

Hatırlayacağız üzere Where's My Water?, ilk olarak 2011'in eylül ayında iOS platformu için yayınlanmış sonrasında ise, Android ve Windows Phone platformlarında boy göstermişti. Where's My Perry? ve Where's My Mickey? ile birlikte de Perry, Mickey ve Mickey'nin arkadaşlarını Where's My Water evrenine dahil eden Disney, su fiziğini üzerine kurulu bulmacalarıyla pek çok mobil oyuncunun beğenisini kazanmıştı.

100'den fazla bölümün yer aldığı Where's My Water? 2'de yeni oyun modları, yeni karakterler ve yeni bulmaca unsurları mobil oyuncuları bekliyor. iOS platformunun yanı sıra Android, Windows ve Windows Phone için de yayınlanacak olan oyunun ücretsiz olarak sunulduğunu da belirtelim.

Dipnot: Link içerikleri güncellenecektir

• 2. mi?
    Bu oyunu uzun bir yola çıktığım zaman oynamıştım. Kolay ve hoş bir oyundu hatırladığım kadarıyla.
  • Güzel bir oyun, güzel bir haber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

2. mi?
    Bu oyunu uzun bir yola çıktığım zaman oynamıştım. Kolay ve hoş bir oyundu hatırladığım kadarıyla.

Evet serinin aynı adı taşıyan ikinci oyunu. Ancak, Where's My Perry ve Where's My Mickey gibi ara oyunlar da karşımıza çıkmıştı. Haberde de belirttiğimiz üzere.
  • 1i oynamadım ama oynayanı görmüştüm zevkliydi. Bunun bedava olduğunu görünce indirdim hemen :)

• Çöp

• İnşallah bu model Windows Phone 8 için de ücretsiz olur. İlk oyununun niye ücretli olduğunu hala anlamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

İnşallah bu model Windows Phone 8 için de ücretsiz olur. İlk oyununun niye ücretli olduğunu hala anlamıyorum.

Windows Phone icin bedava gelmesinin mumkunati yok! WP'de bedava bisey bulmak icin takla atmak lazim.
  • Wp de olduğunu yeni öğrendim baktım ama 2 Tl olmuş bir daha ücretsize düşer umarım. Beğendiğim bir uygulama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

quote:

İnşallah bu model Windows Phone 8 için de ücretsiz olur. İlk oyununun niye ücretli olduğunu hala anlamıyorum.

Windows Phone icin bedava gelmesinin mumkunati yok! WP'de bedava bisey bulmak icin takla atmak lazim.

Bedava olacak deniyor ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Wp de olduğunu yeni öğrendim baktım ama 2 Tl olmuş bir daha ücretsize düşer umarım. Beğendiğim bir uygulama.

Çıktığında ücretsiz idi bir daha olmadı olacağını da sanmıyorum.

• Güzel oyun

• quote:

quote:

Wp de olduğunu yeni öğrendim baktım ama 2 Tl olmuş bir daha ücretsize düşer umarım. Beğendiğim bir uygulama.

Yakın zamanda ücretli olmuş sanırım. Daha önceden haberim olsaydı keşke.

• quote:

quote:

quote:

Yakın zamanda ücretli olmuş sanırım. Daha önceden haberim olsaydı keşke.

Yakın zamanda olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

quote:

+1
  • Oyun bedava fakat enerjiniz var oyunda

• Eğlenceli bir oyundu yeni bölümler iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

2. mi?

Evet serinin aynı adı taşıyan ikinci oyunu. Ancak, Where's My Perry ve Where's My Mickey gibi ara oyunlar da karşımıza çıkmıştı. Haberde de belirttiğimiz üzere.

Disney karakterleri
  • Güzel oyun.
  • Mal gibi önce ios'a cikartiyorlar. Önce Android'e gelse yada ayni anda gelse kiyamet kopar sanki. Sonra insanlar nefret ediyor bu yazilimcilardan ve Apple'dan.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.