Bildirim
WHİCH PROGRAMMING LANGUAGE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeni başlayanlar buradan bakabilirler -
Internette kolay kolay rastlayamazsiniz boyle resimlere, dikkatlice incelemeli herkez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 senelik gorsel. -
Ben yeni buldum ama yeni başlayanlar için bir fikir sahibi olsunlar -
Tam aradığım şey. TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı) için birebir -
Hocam aynısının Türkçesi de var.Baya eski bu arada yine de teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ama insan merak ediyor. Bu işleri başlamak için de nereden başlayacaklarını bilmiyor. Bu yardımcı olabilir. -
Öyle anlatımlar aslında boş ve sadece kafa karıştırıyor. Gerçek dışı kalıplaşma yaratıyor. -
Koskoca Python'ı "bilmiyorum abi ver işte bişey iki satır kod döktürek, tutarsa Google'da işe gireriz" seviyesine getirmiş adamlar -
Syntax ve format açısından kolay ya ondandır. -
Emin ol o nereden başlayacağını bilmeyenler bu konuya girmeyecek. Hemen gaza geldiği o an konu acip cevap bekleyeeip bir daha sonra hevesleri geçip hiç bir şey yapmayacaklar. Yoksa bu görseli google hangi programlama dili yazsalar da bulurlar. Nereden baslyacağın dese roadmap.sh bulur vs vs kısaca ben kimseye yardımcı olduğumuzu sanmıyorum. Sadece deniyoruzquote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplı
Hocam ama insan merak ediyor. Bu işleri başlamak için de nereden başlayacaklarını bilmiyor. Bu yardımcı olabilir. -
Belki ilk başlamak isteyenler için motivaesyon kaynağı olabilir ama daha sonrasına size katılıyorum. İnsan hep heves eder yeni bir şeye başlamak için ama sonra geçer:( -
Bu görselin yayınladığı tarihten bu yana cok şey değişti. Golang birçok yerde kullanılmaya başladı yani C'nin dahi konumu değişmeye başladı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X